SM-Liigaa tiistaina!

SM-Liiga viikko aloitetaan viidellä ottelulla. Tasaisia otteluita on luvassa. Me tarjoamme viiden ottelun kierrokselta kolme otteluvihjettä. Mukana kärkikamppailu Ilves – Pelicans muun muassa! Pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Ilves – Pelicans 2/2.60 Nordicbet

Yksi kauden erikoisuuksista nähdään tiistai-iltana Tampereella, kun Hakametsän perinteisen hallin jäälle luistelevat Liigan kärkikamppailussa kotijoukkue Ilves ja Pelicans Lahdesta. Ennen kauden alkua ei kummallekaan näistä joukkueista ennustettu mitenkään mahtavaa sijoitusta runkosarjassa.

Pelicans ei ole suostunut jäämään pisteittä vielä kertaakaan, sen ainoa tappio on koettu Espoossa, kun Blues vei jatkoajalla lahtelaisista voiton lukemin 2-1. Kotijoukkue Ilves on ollut myös menestyksekäs. Ilves oli kuuden ottelun voittoputkessa, kunnes se joutui nöyrtymään TPS:lle.

Pelicansin vahvuudet nousevat esille ylivoimapelaamisessa, mikä on ollut maagisen hyvää alkukaudesta. Pelicans on tehnyt 11 ylivoimamaalia kauden alkuun. Kotijoukkue Ilves ei voi kehua läheskään samanlaisilla saavutuksilla kuin tiistai-illan vieraansa. Vaikka kotijoukkueen ilme onkin muuttunut melkein kaikilta osin, niin tehottomuus näyttää vaivaavan joukkuetta niin täysin kentällisin kuin ylivoimallakin.

Mielenkiintoisemmaksi seikaksi nousee kuitenkin Ville Kolppasen ja Jere Myllyniemen välille syntyvä taistelu, molemmat ovat olleet hyviä alkukaudesta, ensimmäisenä mainittu tosin hieman parempi. Vierasjoukkue on selvä suosikki tähän järkyttävillä kertoimilla. Tulosvetoon rohkea 1,2-4,5.

 

Jokerit – JYP; Yli 5.5 maalia/2.70 Nordicbet

Jokerit ja JYP ovat molemmat aloittaneet liigakauden odotuksiin nähden alakanttiin. Jokerit palasi kahden tappion jälkeen voittojen tielle viime lauantaina kotiottelussaan Ässiä vastaan, kun joukkue pelasi energistä jääkiekkoa voittaen pelin lopulta 5-3. Jokereiden kokoonpanoon viime lauantaista tulee ainakin yksi muutos, kun maalivahti Joonas Korpisalo pelaa uransa ensimmäisen SM-Liiga ottelun. Viime marraskuussa Korpisalo pääsi pelaamaan jyväskylässä 15minuuttia, kun Eero Kilpeläinen vaihdettiin pois maalilta. Korpisalo loukkaantui kauden alla, mutta hän on hakenut pelikuntoa mestiksen Kiekko-Vantaasta.

JYP on hävinnyt neljä ottelua putkeen. Edellinen voitto on syyskuun 21.päivältä, kun kotijäällä kaatui tämän illan vastustaja, eli Jokerit. Viimeisestä neljästä ottelusta JYP:llä on kasassa yksi piste, kun se hävisi Tapparalle toissa viikolla jatkoajan jälkeen 4-3. JYP.n tappiot ovat kaikki tulleet maalilla, joten niukkoja tappioita on joukkue kärsinyt. JYP-maalilla jatkanee Tuomas Tarkki, joka on pelannut yhtä vaille kaikki joukkueensa ottelut. Loukkaantumisten ja pelikiellon vuoksi jyväskyläläisten riveistä ovat sivussa hyökkääjät Ramzi Abid, Jari Jääskeläinen ja Markus Poukkula.

Joukkueet ovat pelanneet viime vuosina erittäin tiukkoja vääntöjä, joten tasainen peli on varmasti tänäänkin luvassa. Kokoonpanoissa esiintyviin puutoksiin, sekä maalivahteihin perustuen on yli 5.5maalia ainoa pelivalinta tähän. Tulosvetoon 3,4,2-3.

 

Lukko – Kärpät: Alle 4.5 maalia/2.15 Nordicbet

Kotijoukkue Lukko aloitti lokakuun rumalla tappiolla Pelicansin hakiessa sarjapisteet Raumalta. Viime viikon lopulla joukkue pelasi kahden ottelun vierasturneella sekä Jyväskylässä että Helsingissä. Puolustuspelaaminen oli tiivistynyt huomattavasti sitten Pelicans-ottelun. Tuloksena olikin neljä sarjapistettä kuudesta mahdollisesta. Lukon menestys ei kuitenkaan imartele, sillä joukkue majailee tällä hetkellä vasta sijalla 12. Lukon ongelmat piilevätkin maalintekosektorilla, josta ei tahdo löytyä sitä ykköstykkiä millään. Lukko kaipaisi pikaisesti Azevedon kaltaista pelaajaa takomaan maaleja. Lukon maalivahtipuolella ei sen sijaan ole hätää. Zapolski on vakuuttavan varma, vaikkakin välillä repsahduksia sattuu, jolloin askiin voidaan heittää Oskari Setänen, joka on vakuuttanut itseasiassa paremmin kuin itse Zapolski.

Vierasjoukkue Kärpät on alisuorittanut Lukon tavoin alkukaudella. Kovia nimimiehiä vilisevä yhdistelmä aloitti kautensa kolmella voitolla, mutta sitten oli edessä neljän ottelun tappioputki. Kuitenkin Kärpät sai käännettyä kurssin ja liitää tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Suurin syy tähän lienee Jussi Rynnäksen paluu tolppien väliin. Rynnäs ei toki ole ainoa syy, miksi Kärpät saalisti viime viikolta täydet yhdeksän pistettä. Joukkueen kaikki tekeminen oli tasapainossa, eikä heikkoja lenkkejä kentällä nähty. Juhamatti Aaltonen tekee paluun tänään Kärppien kokoonpanoon.

Maalivahdit ovat osaavia ja Lukon maalinteko-ongelmiin ei ole näkyvissä ratkaisua, joten ottelu jää hyvin vähä maaliseksi. Tulosvetoon 0,1-2,3

 

Lyö vetoa näistä matseista Nordicbetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/t0mbbaa

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement