SM-Liigaa perjantaina

Tänään on SM-Liigassa luvassa neljän ottelun kierros. Mielenkiintoisia ja ennalta tasaisia kamppailuja on luvassa. Me tarjoamme vihjeen tänään hämeenlinnassa pelattavaan HPK – Kärpät peliin ja tampereella pelattavaan Tappara – Jokerit matsiin. Pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

HPK – Kärpät 1/2.35 Unibet

HPK – Kärpät (+1) X/6.50 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.70 Unibet

HPK on aloittanut kautensa vahvasti ja on etenkin kotona ollut äärimmäisen kova. Kauden kuudesta pelistään kerho on voittanut kolme ja kotonaan joukkue on ottanut kaksi selvää voittoa Ässistä ja Tapparasta avausmatsissa tulleen 1-2 tappion jälkeen. Tuolloin hämeenlinnassa oli vierailulla sarjakärki Pelicans. Ville Viitaluoma on totutusti ollut tehokkain kerhon pelaaja. Puolustuksesta esiin on noussut hankinta Craig Schira, joka on rightin miehenä hyvällä laukausella pelote ensinnäkin ylivoimalla. Maalivahdeista Juuse Saros on ollut välillä jopa ilmiömäinen.

Kärpät tuskailee loukkaantumistensa kanssa, mutta se pelaaminen on myöskin erittäin tuskaista ajoittain. Keskiviikkona Kärpät hävisi viime pelinsä kotonaan Pelicansille. Pelicans johti tuota peliä jo kolmannen erän puolivälissä 0-3, mutta Kärpät nousi aina maalin päähän, häviten lopulta 2-3. Kärpät on suhteellisen hidas ja aneeminen, vaikkei heidän sitä pitäisi olla. Kärppien pitäisi olla suoraviivainen, aktiivinen ja aggressiivinen.

HPK on hämeenlinnan perjantai-illassa nopean pelinsä avulla kova pala oululaisille purtavaksi. Joukkueiden kohtaamiset ovat aina tiukkoja. Edellisen kerran Kärpät haki täydet pisteet hämeenlinnasta vuonna 2010. HPK.lle tänään täysi pistepotti 3-2 lukemin.

 

 

Tappara – Jokerit  2/2.80 Unibet

Tappara (+1.5) – Jokerit 2/4.00 Unibet

Tapparan alkukausi on tämän päivän vastustajan Jokereiden tavoin alkanut kangerrellen. Viidestä ottelusta on irronnut kaksi voittoa ja yhteensä seitsemän pistettä. Edellinen peli oli tiistaina kotijäällä TPS.ää vastaan. Tappara voitti tuolloin pelin loistavan toisen erän avulla lukemin 4-2. Tappara on tehnyt viiteen peliin yhteensä kymmenen maalia, eli keskimäärin kaksi ottelua kohden. Maalilla Juha Metsola on nostanut pelien edetessä tasoaan, mutta se ei ole vielä sitä, mitä se oli viime keväänä.

Jokerit on voittanut kauden seitsemästä ensimmäisestä pelistään kolme, eikä vierasjäältä ole kertynyt kasaan kuin yksi piste ja kolme maalin tappiota. Jokerit on pelannut tällä viikolla kaksi kotipeliä. HPK kaatui tiistaina 2-1 ja Lukko eilen rankkarikilpailun jälkeen 2-1 myös. Teräväisen paluu kokoonpanoon on tuonut huomattavasti lisää juonikkuutta muuten niin vaisuun hyökkäyspeliin. Lukkoa vastaan joukkue tuhlaili lukuisia maalipaikkoja. Puolustus joukkueella on toiminut varsin hyvin.

Uskomme, että Jokerit löytää tänään sen tarvittavan maalijyvän ja nappaa ensimmäistä kertaa kolme pistettä mukaansa vieraskaukalosta lukemin 2-5.

 

Lyö päivän SM-Liiga betsit Unibetilla »

 

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement