SM-Liigaa lauantaina!

Tänään pelataan SM-Liigassa kuusi ottelua. Ensimmäisenä alkaa tuo KalPa – JYP peli, joka alkaa kello 16.00 ja on nähtävissä Nelosen vapaalta tv-kanavalta. Viideltä alkaa neljä ottelua ja mm. yksi mestarisuosikeista, eli Helsingin Jokerit avaa kautensa raumalla Lukon vieraana. Puoli seitsemältä Kärpät ja SaiPa kohtaavat Raksilassa ja taistelevat pisteistä. Pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

KalPa – JYP 2/2.50 NordicBet

KalPa (+1) – JYP 2/3.15 Unibet

Alle 4,5 maalia 2.12/ Unibet

Tästä ottelusta voidaan taas odottaa vähämaalista ja muutenkin tasaista kamppailua.

Kalpa aloitti kautensa jo torstaina kun se kävi Lappeenrannassa, josta ei kyllä pisteitä mukaan tarttunut, sillä Saipa voitti tuon ottelun lopulta 3-1, Kalpa oli aika ajoittain ihan vastaantulija. Lopussa Kalpa sai mahdollisuuden tasoitukseen Giliatin otettua 5+20min, mutta YV tiivisti sen millainen peli Kalpalla silloin oli.

JYP avasi kautensa eilen kotonaan kun se kohtasi mestarisuosikin Oulun Kärpät. Ottelu oli odotetusti tasainen ja maaleilla ei mälläilty. JYP nousi kahdesti takaa tasoihin, mutta Kärppien Mika Pyörälä iski voittolaukauskisassa niitin Kärppien lisäpisteelle. JYP pelasi hyvän pelin ja on varmasti valmis myös tämän illan vastukseen, emmekä usko, että mitään suurempaa väsymystä olevan jaloissa, vaikka kova peli eilen olikin ja täyspitkä.

Joukkueethan kohtasivat European Trophyssä ”Back-to-Back” peleissä ja JYP vei molemmat nimiinsä 3-1 ja 0-3

Jyp tulee tänäänkin ottamaan Kalpan päänahan suht helposti peruspelillään. Uskomme JYP.n hakevan Niiralasta pisteet tyylipuhtaalla 0-2 voitolla.

 

Lukko – Jokerit 2/2.35 NordicBet

Lukko (+1.5) – Jokerit 2/3.10 Unibet

Lukko lähtee kauden kotiavaukseensa 4-0 vierastappio hallitsevalle mestarille porin Ässille niskassaan. Lukko oli eilen vaikeuksissa Isomäen jäähallissa. Ässät painoi kovaa päälle ja Lukon kiekosta elävät pelaajat joutuivat roiskimaan lätkää ympäri kenttää ja näin ajautui heikolle alueelle omassa pelissään. Lukko oli käytännössä koko pelin pienen jyrän alla, eikä maalivahti Zapolski ei vakuuttanut niin paljoa, että olisi antanut mahdollisuutta voittoon. Lukon kotiavaus ja vahvistukset kehissä. Lukko ei myy ketunnahkaansa tänään helpolla.

Jokerit avaa vasta tänään SM-Liiga kautensa. Jokereiden harjoituskausi oli nousu johteinen. Viimeisestä neljästä European Trophy pelistä tuli 4 voittoa ja niistä kolme varsinaisella peliajalla. Maalisuhde oli 12-3, kun Jokerit kohtasi kaksi kertaa IFK.n pääkaupunkiseudulla ja Ingolstadin ja Mannheimin saksassa. Jokereiden kokoonpanosta puuttuu tänään Teuvo Teräväinen, joka on Chicago Blackhawksin harjoitusleirillä ja loukkaantumisesta kärsivä maalivahti Eero Kilpeläinen, jolla ei ole raumalta muutakuin huonoja muistoja. Maalivahti ongelmaa nyt ei Jokereilla ole, sillä tryoutilla edelleen oleva Leland Irving on ehkä jopa Kilpeläistä parempi ja aloittaa tänään maalissa.

Lukon kotiavaus ja Jokereilla kalavelkoja viime keväästä. Lukko pelasi eilen, häviten kauden avauksen ja Jokerit levännyt viikon. Siinä asetelmia. Paha ottelu tulee, mutta uskomme Jokereiden ratkaisuvoimaan ja heidän voittoon lukemin 1-4.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Lyö vetoa näistä matseista Nordicbetilla »

 

TPS – Ässät 2/2.85 Unibet

TPS (+1) – Ässät 2/3.95 NordicBet

TPS hävisi torstaina kauden avausottelunsa Bluesin vieraana jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. TPS.n peli ei näyttänyt mitenkään herkulta. Harhasyöttöjä keskialueella ja hyökkäysalueellakin ratkaisevilla hetkillä. TPS ei olisi ansainnut avauspelistään edes pistettä oman huonoutensa takia. Jos joku muu kuin vain hieman parempi Blues olisi ollut vastassa niin tukka olisi lähtenyt päästä turkulaisilta ja kitarisat loppunu Suikkaselta. Jos jotain onnistujia haetaan turkulaisnipusta, niin Shaun Morrisonn, Steven Seigo ja Fredrik Norrena olivat niitä. Perus rauhallista ja hyvää peliä kaikilta kolmelta. Pakit tekivät 2pst per lärvi ja Norrena oli itse rauhallisuus maalilla, eikä hänelle tehdyille maaleille voinut mitään.

Ässät tyrmäsi eilen kauden avauksessaan Lukon porissa lukemin 4-0. Ässät tuli kovalla paineella Lukon päälle, hallitsi läpi ottelun kiekkoa ja vei aseet raumanbojilt. Kokonaisuutena Ässät oli pirteä ilmestys, eikä Pekka Virran alaisuudessa pelanneiden joukkueiden flekmaattisuutta ollut havaittavissa. Maalilla Riksman teki loistavan paluun poriin, josta aiemmin lähti Jokereihin hopeamitali kaulassa.

TPS on viimeksi voittanut Ässät kotonaan varsinaisella vuonna 2008, joten Ässät on erittäin vaikea vastus ollut HK-areenalla tepsille. Niin on tänäänkin. Ässät hakee pisteet turusta lukemin 1-3 ja jatkaa voittokulkuaan.

 

Kärpät – Saipa 2/4.40 Unibet

Kärpät – Saipa ML 2/3.10 NordicBet

Tuplamahdollisuus X2/2.23 NordicBet

Yli 5.5 maalia/1.92 NordicBet

Saipa aloitti kautensa jo torstaina kun se otti kotonaan pisteet vaisulta Kalpalta 3-1. Saipa oli kyllä niskan päällä tuossa ottelussa ja tuhri monta paikkaa ratkaista ottelu jo aikaisemmin. Saipa kesti lopussa myös 5minsan AV:n niin joukkueessa on kyllä nyt hyvä tunnelma. Nyt vastus kovenee ainakin paperilla selvästi.

Kärpät tosiaan haki eilen Jyväskylästä 2 pistettä Pyörälän ratkaistua rankkareilla voiton Oululaisille. Kärppien kokoonpanoon katsottaessa joukkueen peli oli kylä heikohko, mutta oliko se kentien jotain jännitystä? Kärppälauma on niin täynnä vahvistuksia ja muuta niin ei varmasti peli vielä ole ottanut ns. tuulta alle.

Molemmilla joukkueilla aloittaa kakkosmaalivahdit maalissa, eli Tomi Karhunen Kärpillä ja Andreas Bernard SaiPalla.

Saipa on ollut Kärpille todella haastava vastus aina ja Saipa onkin voittanut 5 viimeisintä keskinäistä ottelua, toki kaksi vasta jatkoilla mutta kumminkin. Kärpät on viimeksi voittanut Saipan varsinaisella 4.2.2012.

Kärppien tähdet ei ole vielä hitsautunut yhteen ja peli on mitä on niin Saipa kiittää ja kumartaa ja hakee Raksilasta maukkaan 1-3 vierasvoiton!

 

Lyö vetoa näistä matseista Nordicbetilla »

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement