SM-Liigaa lauantaina!

SM-Liigassa on tänään luvassa kuusi ottelua. Me tarjoamme kolmeen peliin nopeat vihjeet, joten olkaapa hyvä! Ykköstien päätteet ovat meidän syynin alla. Pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

HIFK – Lukko 2/2.95 Unibet

HIFK hävisi eilen Ilvekselle vieraissa jatkoajan jälkeen 2-1. HIFK kärsii loukkaantumisista, sillä joukkueelta puuttuu mm. tärkeä puolustaja, eli Mikko Jokela kokoonpanosta. Ville Husso on viime peleissä ottanut päätorjunta vastuun HIFK.n maalilla ja on ajoittain suoriutunut erittäin hyvin. HIFK on voittanut seitsemän edellistä kohtaamista Lukkoa vastaan kotona.

Lukko haki eilen komean 1-2 vierasvoiton Hippokselta Ville Vahalahden maaleilla. Perjantaina JYP voittaminen vieraissa on erittäin kova temppu miltä tahansa joukkueelta ja tämä oli hieno kasvojen pesu 4-7 lukemin tappioon päättyneen tiistaisen kotipelin jälkeen. Raumalaisten puolustuspeli oli toiminut ilmeisen hyvin Jyväskylässä ja siitä on hyvä jatkaa tämän päiväiseen peliin helsinkiin.

Vaikka HIFK nauttii kotiedusta Lukkoa vastaan, se ei ole tämän hetkisten otteidensa puolesta siltikään näin suuri suosikki illan otteluun. Lukon loistava puolustuspelaaminen ja tehokas viimeistely on illan avain. Uskomme pisteiden matkaavan raumalle lukemin 1-3.

 

Jokerit – Ässät 1/1.70 Unibet

Jokerit – Ässät (+1.5) 1/2.18 Unibet

Jokerit pesi eilen hyvin kasvojaan lappeenrannassa, vaikka hävisikin ottelun 3-2 jatkoajan jälkeen. Jokereiden ykkössentteri Teuvo Teräväinen teki tasoitusmaalin viimeisellä sekunnilla. Tämä oli tärkeä maali nuorelle pelaajalle ja avasi varmastikin jonkinnäköisen ketsuppipurkin. Puolustuksesta on karsittu AJ Niemi ulos ja sinne on palannut Jere Karalahti. Puolustus on siis tiiviimpi, kuin aijemmin.

Ässät voitti eilen kotona jatkoajan jälkeen TPS.n lukemin 3-2. Ässät on pisteetön joukkue vierasjäältä. Toki Jokereita vastaan on pelit kulkeneet aina. Ässien kokoonpano on melkolailla parasta luokkaa mitä sen kuuluukin olla. Etenkin, kun Riksman on maalissa, niin on sekin osa-alue taas mallillaan. Ässien neloskentän sentteri tekee paluu Hartwall-Areenan kirkkaisiin valoihin tänään.

Jokerit saanee tänään kotietunsa takaisin, kun heidän faniryhmänsä palaa matsiin alkukauden jälkeen. Viime kotipeli päättyi Jokereiden osalta nöyryyttävään 0-4 tappioon Ilvekselle, joten tänään heillä on takaisin maksun paikka. Jokerit voittaa 4-1.

 

TPS – Ilves 2/2.80 Unibet

TPS (+1.5) – Ilves 2/3.90 Unibet

TPS on ollut viime aikoina todella ailahteleva joukkue. Eilen joukkue hävisi siis Ässille vieraissa, mutta onnistui silti nappaamaan yhden pisteen mukaansa. Kotona edellinen ottelu päättyi SaiPaa vastaan tiistaina 2-1 voittoon, vaikka joukkue olikin alakynnessä läpi ottelun.

Ilves pelaa todella näyttävää jääkiekkoa heidän nimettömällä joukkueellaan. Puolustuspeli on ollut varsin hyvää ja näyttävää. Joukkue hyökkää ja puolustaa fiksusti. Pelitapa on nopea ja yksinkertainen, joka tekee vastustajien elämästä hankalaa. Joukkue saapuu turkuun kuuden ottelun voittoputkessa.

TPS.n hitaus antaa Ilveksen tilaa ja aikaa. Ilves tulee voimalla päälle ja ohi. Pisteet tampereelle 2-5 lukemin.

 

Lyö vetoa SM-Liigaan Unibetilla »

 

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement