SM-Liigaa keskiviikkona!

Tänään keskiviikkona pelataan jääkiekon SM-Liigaa kahden ottelun verran, kun espoossa Blues saa vastaansa alkukaudella pirteästi esiintyneen Ilveksen ja oulussa Kärpät saa vastaansa sarjakärki Pelicansin. Pelionnea keskiviikko-iltaan!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

Blues – Ilves X/4.25 Unibet

Blues – Ilves ML 2/2.25 Unibet

Blues voitti maanantaina kotijäällään sarjakärki Pelicansin jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Tuossa pelissä kumpikaan ei esittänyt juuri mitään erikoista ja peli oli sanallasanoen ehkä jopa hieman tylsä. Blues pystyy pelaamaan pirteää kiekkoa illasta toiseen. Joukkue meni hieman sekaisin ykkösmaalivahdiksi hankitun Koskisen lähdöstä toisen ottelun jälkeen venäjälle. Tämän jälkeen maalilla Lars Volden pelasi kaksi epävarmaa ottelua, joista tuli runsasmaaliset tappiot. Koskisen tilalle hankittu pienikokoinen Jani Nieminen esiintyi maanantaina edukseen ja loi varmasti otteillaan hieman itseluottamuksellisemman espoolaisnipun, jonka kapellimestarina on toiminut maanantainakin pelin ratkaissut Miro Aaltonen.

Ilves on pelannut todella pirteästi. Kauden viidestä ensimmäisestä ottelusta joukkue on napannut kolme voittoa ja yhteensä yhdeksän pistettä. Joukkue ei Bluesinkaan tavoin materiaalilla häikäise, mutta Tuomas Tuokkolan miehistö on osoittanut sinnikkyytensä ja halunsa jääkiekon pelaamiseen. Maalivahtiosasto on ollut ihan hyvässä jamassa Ville Kolppasen ja Juha Järvenpään voimin, ja jo tämä kaksikko on antanut tamperelaisnipulle mahdollisuuksia voittoihin.

Tasaista on espoossa keskiviikko-iltana. Peli ei varmasti tasollisesti päätä huimaa, mutta jääkiekon ystäville voi olla tarjolla vauhdikas ja sitä kautta viihdyttävä lätkämatsi, joka päättyy 2-2 ja lopulta Ilves on jatkojen jälkeen vahvempi.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Kärpät – Pelicans X/4.50 Unibet

Kärpät – Pelicans ML 2/2.55 Unibet

Alle 4.5 maalia/2.25 Unibet

Kärpät on pelannut todella ailahtevasti alkukaudella ja joukkue on hieman kärsinyt loukkaantumisistakin. Ykkössentteri Maxwell, huippulaituri Aaltonen, ykköspakki Mikko Lehtonen ja ykkösmaalivahti Jussi Rynnäs puuttuvat kokoonpanosta. Loukkaantumisten taakse ei oulussa kuitenkaan voida asettua, sillä pelaaminen on ollut jokseenkin aneemista. TPS vieraili lauantaina oulussa ja oli hallitseva osapuoli läpi ottelun. Maalintekopaikkoja turkulaisilla riitti, mutta heille ei maistunut. Tuon pelin lopulta palloseura voitti rankkareiden jälkeen (vasta) 1-2. Kärppien kauden neljästä pelistä kolme on mennyt jatkoajalle ja kaikissa ollaan jääty maksimissaan neljään maaliin varsinaisella peliajalla.

Pelicans pelasi maanantai-iltana aneemisen ottelun espoossa, häviten pelin jatkoajan jälkeen 2-1 johtaen ottelua toisen erän puolivälistä aina viimeiselle peliminuutille asti 0-1. Pelicans pystyy pelaamaan parempaa jääkiekkoa alkukauden otteluiden puolesta ainakin, eikä ainakaan lahtelaisten valmennusjohto ollut tyytyväinen tuohon peliin. Jere Myllyniemi oli espoossa jälleen erittäin vakuuttava, mutta pitkässä juoksussa hän ei yksin pysty joukkuetta kantamaan. Löytyykö lahtelaisilta muita ratkaisijoita kuin Radek Smolenak?

Oulussa pelataan espoon ottelun tavoin erittäin tasainen ja vähämaalinen peli, joka kääntyy myöskin vieraiden eduksi viimeistään jatkoajan jälkeen.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement