SM-Liigaa: Kärpät – Tappara

SM-Liigassa pelataan tänään ainoastaan yksi ottelu, kun oulussa kohtaavat Kärpät ja Tappara. Molempien alkukausi on ollut joillain tapaa vaikea. Pelin fokuksessa on ollut hakemista, mutta ainakin tamperelaiset ovat saaneet viime matseissa hieman homman jujusta paremmin kiinni. Pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Kärpät – Tappara 2/2.85 Unibet

Kärpät (+1) – Tappara X/7.00 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.65 Unibet

Kärpät katkaisi tiistaina neljän ottelun mittaisen tappioputkensa kaatamalla kotonaan kaikki vieraspelinsä tällä kaudella hävinneen Ässät puhtaasti lukemin 5-2. Kärpät pelasi ihan ok matsin tuolloin. Etenkin akseli Viuhkola/Pyörälä toimi erittäin mallikkaasti. Viuhkola saalisti 0+3 tehot ja Pyörälä 2+0 tehot. Maalille palannut Jussi Rynnäs oli vakuuttava torjuen tuossa ottelussa 27 kertaa.

Tappara voitti myöskin tiistaina edellisen ottelunsa kotona JYP.ä vastaan rankkareiden jälkeen lukemin 4-3. Tappara johti tuota ottelua jo 2-0, mutta menetti johtonsa 2-3 takaa-ajo tilanteeksi ja sen jälkeen vei pelin vielä jatkoajalle, ja tuli jyväskyläläisistä ohitse. Tapparalta on nostettava esiin tehokaksikko Palola/Peltola, joka oli viime kaudella Tapparan parhaimpia hyökkäyspään kavereita. Maalilla Juha Metsola tänäänkin ja tuossa JYP ottelussa hän oli käytännössä syy, miksi Tappara tuon pelin voitti.

Kärppien kangertelu jatkuu. Viisi edellistä kohtaamista ovat menneet Tapparalle ja kolme edellistä Raksilassa. Tappara voittaa tänään tahto tasonsa vuoksi pelin 2-3.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement