SM-Liiga vihjeet torstaille!

SM-Liigassa on tänään torstaina jälleen melkein täysi rähinä päällä, kun edessä on neljä mielenkiintoista ottelua. Tähän astiset SM-Liiga kamppailut ovat tarjonneet paljon ”yllätyksiä” ja maalin pelejä. Tiistainen SaiPa – Blues ottelun repeäminen 8-5 lopputulokseen nyt tuntuu olleen hieman poikkeus, mutta näin käytännössä. Parhaita pelivalintoja saamme, kun lyömme maalin voittoja, mutta se maalilla voittava joukkue onkin sitten täysi kysymysmerkki. Jokatapauksessa meiltä tänään vihjeet kierroksen kaikkiin peleihin, joten pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Jokerit – Kärpät 1/1.95 Unibet

Jokerit – Kärpät (+1) X/6.25 Unibet

Alle 4.5 maalia/2.06 Unibet

Alle 3.5 maalia/3.50 Unibet

Jokerit on pelannut tällä kaudella kolme SM-Liiga ottelua. Vieraista on tullut niukat 1-2 tappiot Lukolle ja Pelicansille, mutta kotiavauksessa kaatui viime sunnuntaina rakas paikallisvastustaja eli HIFK lukemin 3-0. Jokerit ei ole näyttänyt mitään. Hyökkäyspelaaminen on ollut sanalla sanoen surkeaa. Joukkue kärsii sentteripulasta, eikä yksin yrittävä Steve Moses iske maaleja lukuisista paikoistaan huolimatta. Maalivahti Leland Irving on kantanut Jokereita huippuotteilla.

Kärpät menetti tällä viikolla Juhamatti Aaltosen kokoonpanostaan ykkössentteriksi hankitun Ben Maxwellin tavoin sivuun yli kuukaudeksi. Kärpät pelasi kauden avauspelissään JYP.n vieraana ajoittain kaunista ja hyvää lätkää, mutta kurittomuuden seurauksena joukkue ajautui jatkoille, mutta voitti lopulta Hippoksella. Kotiavaus oli SaiPaa vastaan viime lauantaina, jonka vaikeuksista huolimatta SM-Liigan suurin mestarisuosikki voitti lukemin 2-1. Jussi Rynnäs palannee maaliin tähän otteluun.

Jokerit ja Kärpät on vääntänyt viime vuosina tiukkoja matseja keskenään. Maalinerolla kaksi viimeisintä Helsingissä päättynyt kotijoukkueen voittoon. Maaleja on myöskin tehty paljon viime otteluissa, mutta tänään niitä ei nähdä. Jokerit voittaa lopulta 2-1 kotietunsa turvin.

 

Lyö Jokereiden voittoa Unibetilla »

 

 

HIFK – Ässät X/4.20 NordicBet

HIFK – Ässät ML 2/2.00 NordicBet

Tuplamahdollisuus: X2/1.64 NordicBet

Yli 4.5 maalia/1.63 NordicBet

Yli 5.5 maalia/2.35 NordicBet

HIFK.n pakka tuntuu olevan totaalisesti sekaisin. Ulkomaalaisvahvistukset ovat tuntuneet osoittuvan heikoiksi ja joukkueen sisältä kuultujen tietojen mukaan ainoastaan joukkueen omat nuoret saa puhtaat paperit viime aikaisista otteista. HIFK.n ylivoimapeli Jokereita vastaan 3 minuuttia ennen ottelun loppua kuudella neljää vastaan oli hyvä esimerkki koko HIFK.n paketista tällä hetkellä. Ei yhtään laukausta A-Sektorista.

Ässät murskasi kauden avausottelussaan Isomäen jäähallissa Lukon lukemin 4-0, mutta lauantaina Ässät näytti TPS.n vieraana sanalla sanoen kasalta sitä ruskeaa. Syötöt ja pelin yhteinen sävel täysin kadoksissa, ja puolustuspeli oli aivan käsittämättömällä tasolla maalivahti Riksman mukaanlukien.

Ässät on voittanut Nordenskiöldin kadulla käydyt viisi edellistä kohtaamista. Tänään on kuitenkin odotettavissa erittäin tasainen vääntö. Peli ei välttämättä ole kaunista, mutta lukuisten virheiden tuomat paikat läpi ottelun takaavat sen, että heikommallakin viimeistelyllä saadaan aikaan paljon maaleja. Ihmiset joutunee kärsimään yli 60min tätä ottelua, sillä jatkoille mennään lukemissa 3-3. Pelin lopulta Ässät hoitaa viimeistään pilkkujen jälkeen.

 

Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetilla »

 

 

Ilves – Lukko 1/2.50 Unibet

Ilves – Lukko (+1) X/6.75 Unibet

Ilves – Lukko ML 1/1.92 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.63 Unibet

Ilves on aloittanut kauden kieltämättä pirteästi. Kauden avauspelissä joukkue kaatoi Hakametsässä Tapparan lukemin 2-3. HPK.ta vastaan viime lauantaina joukkue kärsi kuitenkin jatkoajan jälkeen tappion lukemin 1-2. Tiistaina joukkue johti kolmannessa erässä JYP.ä vieraissa 1-3, mutta esitti totaalisulamisen ja hävisi pelin vielä varsinaisella peliajalla lukemin 4-3. Pirteys, on se Ilveksen sana millä mennään.

Lukko on onnistunut kairaamaan kauden ainoan voittonsa kotijäältä viime lauantailta, kun he voittivat Jokerit lukemin 2-1. Vieraissa joukkue on pelannut kaksi peliä, kun avauspelissä tuli Ässiltä 4-0 naamaan ja tiistaina Ville Viitaluoma kuritti kolmella maalilla Lukkoa, HPK.n voittaessa raumalaiset lukemin 5-1. Lukko ei tunnu vielä heränneen tähän SM-Liiga kauteen sen odotetulla lailla. Kokemusta joukkueessa piisaa, joten mitään hätää tässä touhussa ei ole.

Ilves yllättää tänään kokeneen, mutta hitaan Lukko lauman ja voittaa Hakametsässä ottelun oman liikkeensä ja pelihalunsa ansiosta 3-2.

 

Lyö Ipan voittoa Raumbojist Unibetilla »

 

 

TPS – Pelicans (+1.5) 1/2.33 Unibet

TPS esitti kotonaan Ässiä vastaan erittäin väkevää pelaamista. Maaleista toki vastasi käytännössä vain ykköskenttä Pare – Koskiranta – Sexton, mutta samapa tuo kenelle se maalintekovastuu ajautuu, jos laattaa lyödään pussiin. TPS.n puolustus on ollut aika ajoin todella terävä. Shawn Morrisonn ja Steven Seigo nyt ovat ne valopilkut, mutta kyllä se tasaisen rautainen on muutenkin ollut. Norrena pelaa erittäin rauhallisen varmasti palloseuran maalilla ja levollistaa TPS.n kenttäpelaajien työskentelyä.

Pelicans voitti tiistaina kotonaan Jokerit. Pelicans sai rutkasti ylivoima-aikaa todella kuritonta narripakkaa vastaan, mutta onnistui tekemään ylivoimiensa aikana vain yhden maalin, kun Radek Smolenak hakkasi kiekon parin reboundin jälkeen Jokerimaalivahti Leland Irvingin selän taaksen Jokeripuolustuksen seuratessa vierestä. Pelicans menetti ennen Jokerit ottelua ykkössentteri Tyler Redenbachin. Turkuun ei Redenbachin lisäksi matkusta ykköskentän toinen laituri, eli Timo Pärssinen, kun hänkin kärsii jonkin sortin loukkaantumisesta. Myllyniemi oli erittäin vahva ja varma otteissaan Jokereita vastaan. Saa nähdä jatkuuko ote myös turussa?

TPS.n paria luokkaa Pelicansia nopeampi pelitapa on HK-Areenan isossa kaukalossa tuskaa lahtelaisille. Taululle voi tulla rumatkin lukemat, mutta emme uskalla pelata kuin TPS.n yli maalin voittoa illan peliin.

 

Lyö TPS voittoon hyvällä kertoimella Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement