SM-Liiga vihjeet perjantaille!

Eilen saatiin SM-Liiga kausi avattua kahdella pelillä. Blues voitti jatkojen jälkeen TPS.n Miro Aaltosen kolmen maalin voimin 4-3 ja SaiPa kukisti kotonaan KalPan 3-1. Lappeenrannassa tunteita ainakin herätti tuomarityöskentely, yllätys, kun Stefano Giliati ajettiin kolmannen erän lopussa ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta, kun hän luisteli KalPa maalivahti Pekka Tuokkolan ohi, jolla oli pää alhaalla ja Giliatin polvi vahingossa osui tätä päähän… No, eilisistä vihjeistä kuitenkin 2/4 kiinni. Tänään otetaan kaikki.. Pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

HIFK – Blues ML 2/2.60 Unibet

Maaleja Blues yhteensä: Yli 2.5/2.40 Unibet

HIFK.n pakka on ollut sekaisin koko harjoituskauden. Summasen mukaan peli on ollut tukkoista kovan kesätreenin jälkeen, mutta pelaamisen taso on ollut ainakin meidän mielestämme suhteellisen kehnoa. Syötöt eivät osu ja maalipaikoille ei joukkue ole kunnolla päässyt. Puolustus ainakin harjoitusotteluissa on ailahdellut liiakseen ja maalivahdeista Brad Thiessenillä on vielä ollut vaikeuksia päästä sinuiksi isoon kaukaloon.

Blues pelasi eilen väkevän kauden avauksen TPS.ää vastaan kotonaan. Kiekko liikkui mallikkaasti ja hyökkäys loi tukuttain paikkoja TPS.n maalille. Maaleja Blues olisi voinut tehdä enemmänkin, mutta viimeistely ontui. Miro Aaltonen teki kypärätempun, eli kolme maalia, mutta saumoja oli vaikka viiteen. Ykköskenttä tuntui olleen hieman yössä koko pelin, eikä Bluesin kesän suurin hankinta Kim Hirschovits päässyt vielä oikein jyvälle pelistä. Puolustuskin oli helisemässä aika ajoin. Mikko Koskinen pelasi perus hyvän pelin maalilla.

HIFK.n kunto on nyt liiga avaukseen hieman kysymysmerkkinen. Harjoituskausi ei anna luottoa joukkueeseen. Siispä uskomme Bluesin tekevän tänään vähintään kolme maalia ja voittaen viimeistään jatkoajan jälkeen pelin.

 

JYP – Kärpät 2/2.85 Unibet

JYP – Kärpät ML 2/2.14 Unibet

JYP pelasi hyvän European Trophyn ennen tätä sarja avausta selviytymällä lopputurnaukseen Berliiniin, joka pelataan joulukuussa. JYP voitti viimeiset neljä harjoitusotteluaan ennen kauden alkua. Kahdessa viimeisessä kaatui KalPa luvuin 3-0 ja 1-3. JYP.llä on ehjä paketti kasassa, johon on vaikea päästä sisälle. Tiukka puolustaminen ja korkea karvaus hankaloittaa vastustajan pelaamista erittäin paljon.

Kärpät on vahvistunut hurjasti tähän kauteen lähdettäessä. Kärpät voitti kauden viidestä viimeisestä harjoitusottelustaan kolme. Tämän illan matsiin mentäessä Kärpät lähtee vain voitto päälimmäisenä mielessä. Juhamatti Aaltosen tulo joukkueeseen tekee Kärpistä vielä entistä vahvemman. Ben Maxwell ei pelaa viikonlopun peleissä, mutta ei se Kärppälaumaa juuri hiekennä. Joonas Kemppainen ottaa tänään ykkössentterin roolin, kun Maxwell on poissa. Maalilla pelaa Jussi Rynnäs.

Hippos on ollut erittäin vaikea paikka Oululaisille. Perjantai-illan huippuotteluun lähtökohdat ovat kuitenkin erittäin kovat. Kaksi kauden neljästä ennakkosuosikista avaavat nyt vastakkain kautensa, joten on syytä odottaa viihdyttävää kiekkoa. Uskomme Kärppien kuitenkin olevan tänään luokkaa verran vahvempi etenkin viimeistelyssä ja kairaavan 1-3 voiton JYP.stä!

 

Tappara – Ilves: Tappara tekee yli 3.5 maalia/2.00 Unibet

Tappara lähtee tampereen paikalliseen ennakkosuosikkina, tietysti. Tappara on pysynyt melkolailla ennallaan kesän aikana, vaikka puolustuksesta lähtikin kavereita ja hyökkäyksestä Barkov. Harjoitusottelukausi meni Tapparan osalta ihan hyvin. Viimeisessä European Trophyn pelissä kaatui kotona TPS lukemin 5-3 ja muutenkin Tappara on pelannut pirteästi. Tappara on voittanut viisi edellistä ”kotipeliään” Ilvestä vastaan tekemällä yli 3.5 maalia.

Ilves pelasi ihan hyviä harjoitusotteluita läpi loppukesän ja jotenkin joukkue vaikuttaa pirteemmältä kuin aikoihin. Joukkueessa on käytännössä yksi kenttä kunnon pelimiehiä ja loput on kasaan käärittyjä junnuja. Puolustus joukkueella on erittäin hyvä ja kokenut. Maalilla Järvenpää ja Kolppanen jakanee torjuntavastuun. Harjoitusottelussa syksyllä joukkueet kohtasivat ja tuolloin Tappara oli lukemin 2-4 parempi, vaikka Ilves oli pelillisesti vielä tuolloin edellä. Viime kauden avaus päättyi Tapparan 1-7 voittoon.

Muuta pelattavaa emme löytäneet tähän kamppailuun joten se, että Tappara tekee vähintään neljä maalia on oikein hyvä kohde tähän otteluun.

 

Lyö SM-Liiga betsit Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement