SM-Liiga kierros 22.9

Tänään on luvassa erittäin tasainen SM-liiga kierros eikä siellä juuri mitään pelattavaa ole. Parhaiten ehkä maistuu pelaamaan syttynyt Kärppälauma, joka paransi otteitaan huomattavasti Jussi Jokisen liityttyä kokoonpanoon. IFK-Ilves on kanssa hieman arvoituksellinen peli. IFK pelasi eilen vahvasti lahdessa, mutta Ilves on nyt kahden ottelun hienossa voittoputkessa.

 

Kärpät – Tappara 1/1.88 Veikkaus

Kärpät – Tappara (+1) 1/2.60 Veikkaus

Kärpät – Tappara (+2) 1/3.85 NordicBet

Kärpät voittaa ja tekee yli 3.5maalia/3.10 NordicBet

 

Kärppien tehottomuus katosi heti, kun Jussi Jokinen tuli vetämään ykköskenttää Humlin ja Haatajan väliin. Viime pelissä Ässiä vastaan kenttä oli tuhoisa ja lopulta Kärpät voitti kotonaan Patapakan 6-0. Toki tuota edesauttoi Ässien tehottumuus ja kolmannen erän alkuun tullut Stephen Dixonin 5+20min jäähy sen takia, kun Vladimer Eminger pelasi päädyssä vastoin jääkiekon kirjoittamattomia lakeja. Toki Tomi Karhunen pelasi myös Kärppä maalilla hyvin. Puolustukseen Kärpät laittaa tänään uuden NHL avun eli San Jose Sharkseista tulleen Jason Demersin. Häneltä odotetaan vahvaa ylivoima osaamista ja vahvaa puolustuspeliä, tietysti.

Tappara hävisi keskiviikkona Bluesille kotonaan 3-4. Tappara johti peliä jo 2-0 ja 3-2, mutta menetti silti johtonsa. Tapparalta puuttuu kokoonpanosta tänään henkinen johtaja, eli Ville Nieminen, joka on muodostanut Barkovin ja Haapalan kanssa tuhoisan kakkoskentän, joka on ollut Tapparan alkukauden syömähammas. Pelkästään Niemisen poissaolo vie tehoja Tapparan hyökkäyksestä.

Kärpät jatkanee siihen mihin Ässiä vastaan keskiviikkona jäi ja jyräilee Tapparan yli voittaen ottelun lopulta 4-1.

 

 

TPS – SaiPa 2/3.35 Veikkaus

TPS – SaiPa ML 2/2.35 NordicBet

TPS – SaiPa (+1) 2/1.85 Veikkaus

Yli 5.5maalia/2.25 Veikkaus

 

TPS koki eilen täystyrmäyksen Helsingissä Jokereita vastaan. TPS oli avauserän aivan tuuliajolla, kun Jokerit painoi päälle hirveällä draivilla ja iski kaikista paikoistaan maalit. TPS toki paransi toiseen erään, mutta se nyt johtui siitä, että Jokereiden ote helppasi hyvän olon tunteen takia. TPS.n puolustus oli kertakaikkiaan täysin Jokereiden hyökkääjien jaloissa. SaiPaa vastaan tänään olisi todella tärkeätä joukkueen onnistua viisikkopuolustuksessa, sillä SaiPa tulee koko ottelun kovaa, eikä varmasti helppaa otetta.

SaiPa hävisi torstaina Bluesille kotonaan 1-5. SaiPa oli sukkasillaan ottelun alusta alkaen, ja Blues pääsi iskemään maaleja. SaiPa on silti esittänyt vahvaa peliä läpi alkukauden ja onnistunut jälleen yllättämään kaikki. Maalivahtipeli on onnistunut varsinkin Jani Niemisen osalta, joka on tänäänkin maalissa. Rosteri ei paljoa tunteita nosta, mutta kyllä SaiPa maaleja ainakin osaa tehdä (Tiistaina IFK-SaiPa 2-6).

SaiPa on TPS.lle aina hankala vastus, ja niin on tänäänkin. Pisteet Lappeenrantaan lukemin 2-5.

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement