SM-Liiga ennakon 3.osa!

Kaksi suurinta mestarisuosikkia? Viimeisessä osassa ennakkoamme käymme läpi kaksi jäljellä olevaa joukkuetta, eli viime kauden runkosarjavoittaja Helsingin Jokerit ja 2000-luvun kestomenestyjän Oulun Kärpät, joka on madellut viime kaudet. Lisäksi tarjoamme kausiveto vihjeet teille. Pelionnea ja nautinnollisia lukuhetkiä!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

2. Jokerit

Viime kauden runkosarjavoittaja, pudotuspeleissä totaalisesti ”flopannut” narripakka on muuttunut täksi kaudeksi hieman. Joukkueesta lähti kauden päätyttyä ykkös-, kakkos- ja nelossentteri. Noita aukkoja joukkue on kesän mittaan yrittänyt paikata. Viime talvena Jokereiden GM Jarmo Kekäläinen pääsi vihdoinkin kiinni unelmaansa, kun Columbus Blue Jackets NHL.stä kaappasi hänet seuran GM.äksi. Se oli paha menetys helsingin ykkösjoukkueelle. Kekäläinen oli tuonut joukkueeseen uuden tavan toimia ja uuden identiteetin, joka näkyi joukkueesta ja paistoi loistona. Nyt, kun Kekäläistä ei ole, niin pelaajahankinnat ovat olleet omisja Harry Harkimon harteilla. Jokerit hankki tulivoimaa ja agressiivisuutta joukkueeseen Janne Lahden ja Antti Tyrväisen hankinnoilla. Vahvistuksia on hankittu laituripuolelle, mutta senttereitä joukkue tarvitsisi. Philip Desimone on vielä koeajalla, mutta ei ole näyttänyt vielä mitään erikoista. Riku Hahl pystyy hoitamaan kakkos-, kolmos- ja nelossentterin roolit, mutta hänestä ei ole pelillisen ja hyökkäävän ykköskentän vetäjäksi. Teuvo Teräväisestä odotetaan paljon. Pystyykö huippulahjakas jannu ottamaan askeleen urallaan eteenpäin ja nappaamaan sen vaativan ykkös kapellimestarin roolin? Puolustusta Jokerit kohensi kahdella rightin puolen pakilla, kun ensin Jokerit hankki Mikko Kousan ja myöhemmin kovan kohun herättäneen Jere Karalahden. Kousa on köyhän miehen Erik Karlsson ja Karalahti on hyvä molemmissa päissä. Jokereiden puolustus on liigan kovin. Maalivahtiosastolle Jokerit etsi koko kesän raivoisasti uutta ykkösmaalivahtia, mutta joutuivat tyytymään ottamaan Calgary Flamesissä kolmosmaalivahdiksi ajautuneen Leland Irvingin tryoutille. Mies on vakuuttanut ja mikäli saa sopimuksen, niin Kilpeläinen-Irving tandemi on melkein liigan paras. Vaikka Jokerit kärsii tietyistä puutteista, niin joukkueen viisikkopuolustus on älyttömän kovaa. Taistelee loppuun asti runkosarjan voitosta Kärppien kanssa, mutta joutuu tyytymään kakkossijaan.

 

1. Kärpät

Oululaisilla on paperilla mitattuna ainakin SM-Liigan yksi historian kovimmista nipuista. Senttereitä on jokaiseen kenttään, laiturit ovat huippuluokkaa ja puolustus ykkösmaalivahdiksi hankitun Jussi Rynnäksen johdolla jotakuinkin loistava. Lauri Marjamäellä on käsissään joukkue, joka on todella suuri mestarisuosikki. Joukkue, jolla pitää voittaa pelejä illasta toiseen ja joukkue, joka voittaa runkosarjan ja lähtee kärkipaikalta pudotuspeleihin. Marjamäki pyrkii peluttamaan aiempaa agressiivisempaa Kärppänippua. Oulussa kyllästyttiin toimimattomaan hitaaseen pelityyliin, johon ei sovellu suoraviivaiset pelaajat. Sentteriosasto on Kärpillä todella kova. Ivan Huml ykkössentterinä, uusi hankinta Ben Maxwell kakkosruutuun, terveenä ollessaan Jari Viuhkola kolmossentterinä ja neloseen löytyy Joonas Kemppainen, joka on ollut jo pitkään tärkeä palainen Kärppä joukkuetta. Laidoille on heittää Juhamatti Aaltosta, Mika Pyörälää, Toni Kähköstä, David Kvetonia ja Joonas Donskoita ykkös- ja kakkoskenttiin. Puolustus oli ennen autta jo vahva, mutta Lasse Kukkosen paluu Ouluun, niinkuin myös vanhemman kehäraakin Ari Vallinin, nostaa puolustuksen jämäkkyyttä merkittävästi. Ykkösmaalivahtina operoiva Jussi Rynnäs oli ennen lähtöään rapakon taakse Ässissä loistava ja on sitä vieläkin, paikkaa ei vain auennut pohjois-amerikan pienissä kaukaloissa. Kärpät on ehdoton suosikki, ei siitä pääse mihinkään ja uskomme heidän voittavan runkosarjan satsauksien ja pelitapamuutosten vuoksi.

 

Kausivedot:

Runkosarjan voittaja: Kärpät/5.25 Unibet

Maalipörssin voittaja: Steve Moses, Jokerit/15.00 Unibet

Pistepörssin voittaja: Juhamatti Aaltonen, Kärpät/14.00 Unibet / Ivan Huml, Kärpät/12.50 Unibet

Eniten maaleja tekevä joukkue: Kärpät/3.60 Unibet

Sarjajumbo: Pelicans/4.75 Unibet

Vähiten maaleja tekevä joukkue: Blues/50.00 Unibet

Ensimmäisenä päävalmentajaa vaihtava seura: HPK/7.00 Unibet

 

Lyö kausivedot SM-Liigaan Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement