SM-Liiga: 14.11.2013

SM-Liigassa on tänään luvassa kolme ottelua ja me olemme mukana kahdessa ottelussa. Tampereella pelataan hämeen paikallinen, sillä kovassa vireessä oleva Tappara saa Hakametsään vieraaksi HPK.n. Toisessa vihje ottelussamme kohtaavat porissa viime keväänä pudotuspeleissä kohdanneet Ässät ja KalPa. Ässät on ollut alkukauden erittäin hyvä kotijoukkue KalPan taistellessa pisteistä liigan jumbosijoilla. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea illan matseihin!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Tappara – HPK (+1.5) 1/1.95 Betsafe

Yli 4.5 maalia/1.90 Betsafe

Tappara pelasi tiistaina erittäin hyvän ottelun HIFK.n vieraana, mutta hävisi pelin 2-1. Tapparalta riistettiin kolmannessa erässä täysin selvä maali tuomarivirheen takia, mutta minkäs niille sitten voi. Tappara on ollut erittäin kova kotijoukkue tällä kaudella. Joukkue on viimeksi kotijäällä hävinnyt syyskuun lopulla Jokereille ja tämän jälkeen onkin tullut sitten seitsemän kotivoittoa putkeen.

HPK voitti tiistaina kotonaan Ilveksen puhtaasti lukemin 3-0. HPK ratkaisi ottelun toisessa erässä, kun Ilves otti 41 jäähyminuuttia ja HPK pääsi pyörittämään mielin määrin ylivoimaa. Yhden viisiminuuttisen aikana joukkue sai mahdollisuuden pelata 2min 5vs3 ylivoimaa eikä jättänyt käyttämättä sitä hyödyksi, vaan iski heti 2-0 maalin ja perään 3-0 maalin, joka ratkaisi lopulta pelin. Kymmenestä vieraspelistä HPK on voittanut vain neljä ja näistä kaksi on tullut varsinaisella peliajalla.

Tappara on hallinnut keskinäisiä otteluita Hakametsässä viime kausina selvästi. Tämän hetken vire ja kotietu riittävät perusteluiksi sille, että uskomme Tapparan olevan tässä ottelussa parempi luvuin 5-1.

 

Lyö vetoa Tapparan voiton puolesta Betsafella »

 

Ässät – KalPa 1/1.70 NordicBet

Ässät – KalPa (+1) 1/2.21 NordicBet

Ässät jäi maaottelutauolle tappio Lukolle niskassaan. Ennen Lukko tappiota vieraissa porilaiset olivat neljän ottelun voittoputkessa. Kotijäällä Ässät on hävinnyt vain yhden pelin tällä kaudella. Siitä on aikaa vajaa kuukausi, kun Kärpät haki porista rankkarikisa voiton.

KalPa jäi maaottelutauolle kolmen ottelun tappioputkessa. Ennen taukoa joukkue koki kotijäällä Bluesia vastaan nöyryyttävän 0-6 tappion. Toivottavasti kuopiossa on hiottu tauon aikana peliä vähän parempaan uskoon, sillä syyskauden ajan joukkue oli täysi vitsi. Mikäli joukkue haluaa vielä mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista on sen otettava voittoja paljon ennen joulutaukoa.

Vaikka Ässät onkin välistään ottanut  niukkoja kotivoittoja, niin tänään vastassa on sen luokan joukkue, että taululle täytyy pläjähtää selvät 4-1 voittolukemat.

 

Lyö vetoa tästä matsista NordicBetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement