Perjantaina SM-Liigassa kahden ottelun kierros.

Tänään perjantaina pelataan kaksi suhteellisen mielenkiintoista ottelua, kun Jyväskylässä kohtaavat sarjaa johtava JYP ja länsirannikon Ässät. Molemmat voitti omat pelinsä eilen. Joukkueilla voi näkyä pelissä joitain rasittumisen merkkejä, mutta molemmille se on sama.

Tampereen kauden toisessa paikallisessa kohtaavat Tappara ja Ilves. Ilveksellä on pieni etu tähän peliin lähdettäessä, kun ei ole matkarasituksia. Tapparalla niitä on hieman, mutta Lahti nyt ei ole kaukana. Molemmat kärsivät tappion eilen, tosin Ilves kartutti pistetiliään yhdellä.

Veikkaus tarjoaa perjantai-illaksi monivedon.

 

JYP – Ässät 2/2.85 Veikkaus

Yli 5.5 maalia/2.50 NordicBet

Ässät voittaa ja tekee yli 3.5 maalia/5.70 NordicBet

 

Ässät on voittanut JYP.n viimeksi vuosi sitten. Viime kevään puolivälieristä JYP marssi jatkoon Ässiä vastaan voitoin 4-0.

JYP voitti sm-liigan kärkipelissä SaiPan Lappeenrannassa. JYP.n ratkaisijaksi nousi Ossi Louhivaara, kun hän teki kolmannessa erässä kaksi maalia ja nosti JYP.n 1-1 tilanteesta 1-3 voittoon. Tuomas Tarkki pelasi maalilla jälleen mainion ottelun, ja saa todennäköisesti huilivuoron tämän päivän otteluun. Puolustuksesta joukkue menetti Mikko Kaltevan ennen SaiPa peliä. JYP päättää tämän viikon tänään. Tuloksena tähän asti on 6 pistettä ja sitä varmasti yritetään jatkaa. JYP ei ole kotijäällä vielä tällä kaudella hävinnyt.

Ässät pelasi Kuopiossa KalPan vieraana hieman ailahtelevan ottelun. Porilaiset johti ottelua toisessa erässä jo 0-3, mutta KalPa nousi tasoihin ja lopulta NHL apu Jesse Joensuu ratkaisi pelin jatkoajan ensimmäisellä minuutilla. Ässät pelasi hyvin KalPan vieraana ja onnistui prässäämään KalPan puolustusta, mutta Mikko Koskinen piti Ässät kurissa aina jatkoille asti. Ässien ylivoima toimi hyvin.

Jos Ässät pystyy prässäämään hyvin JYP.n puolustusta niin he ovat vahvoilla. Ässät on onnistunut viimeistelemään paikoistaan nyt maaleja, joten haetaan pientä yllätystä ja sitä, että pisteet lähtee porin suuntaan lukemin 2-4.

 

 

Tappara – Ilves 2/5.35 NordicBet

Tappara (+1) – Ilves X/11.20 NordicBet

Ilves voittaa ja tekee yli 3.5 maalia/9.90 NordicBet

Yli 6.5 maalia/2.85 Unibet

 

Tappara koulutti Ilvestä kauden avauksessa, nyt on Ilveksen vuoro nöyryyttää Tapparaa.

Tappara hävisi eilen Pelicansille vieraissa lukemin 6-3. Pelicans meni aina ottelussa johtoon, mutta aina meni noin minuutti niin Tappara löi pelin tasoihin. Lopulta 3-3 tilanteen jälkeen loppui Pelicansilta huumori ja se lähti lentäen karkuun voittaen lopulta siis 6-3. Tapparalta puuttuu puolustuksesta Tuukka Mäntylä, joka kärsii edelleen pelikieltoansa, joka tosin päättyy tähän otteluun. Maalivahti on pienimuotoinen arvoitus, Juha Metsolan luulisi saavan peliaikaa jälleen Tapparankin paidassa, hän kävi pelaamassa viikolla yhden pelin Lekissä, tuolloin tuli voitto Jukureista 3-1 lukemin. Alex Barkov on ollut edelleenkin huikeassa iskussa, mutta eilen teki myös joukkueen kokenein, eli Ville Nieminen pari pistettä. Tappara on hävinnyt molemmat viikkonsa pelit. Kotipeleistä on herunut yksi piste.

Ilves hävisi eilen Jokereille kovan taistelun ja rankkareiden jälkeen lukemin 3-4. Ilves oli koko pelin ajan Jokereiden vyöryn alla mutta Miika Wiikman pelasi maalissa upean ottelun torjuen mm. kaksi Jarkko Ruudun läpiajoa, ja muitakin Jokereiden huippu paikkoja. Wiikman sai Pulkkisen mailasta sormilleen kesken pelin joten nähtäneen pelaako Wiikman maalissa Tapparaa vastaan. Ilves pääsi pelaamaan 5min ylivoiman toisen erän lopussa ja sai yhden maalin sen aikana tehdyksi. Kaiken kaikkiaan Ilves teki Jokereita vastaan 2 ylivoima maalia.

Tappara tylsistyy Ilveksen muuriin keskialueella ja maaliviivalla. Ilves iskee ylivoimilla ja vastahyökkäyksillä tarvittavat maalit ja voittaa lopulta tiukan taistelun jälkeen 3-4.

 

Moniveto 1:

Tappara – Ilves

2,3, – 4,5

JYP – Ässät

1,2,3 – 4,5

Lapun hinta 4.80€

Kertoimet vierasvoittoihin on varmasti kohdillaan.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement