NHL Winter Classic!

Vuosi on vaihtunut ja NHL:ssä uusi vuosi on perinteisesti avattu Winter Classic ottelulla! Niin tänäkin vuonna. Tämän vuoden Winter Classic ottelussa kohtaavat kaksi alkuperäis, eli ”Original Six” joukkuetta, kun Detroit Red Wings saa vastaansa Toronto Maple Leafsit. Sääolot ovat usein näissä peleissä erittäin vaihtelevia ja aiheuttaa vedonlyönti mielessä pahoja seikkoja. Mutta ei anneta sään häiritä vaan mennään täydellä höyryllä eteenpäin! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs 1/2.20 Betsson

Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs (+1.5) 1/3.25 Betsson

Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs (+2.5) 1/5.70 Betsson

Yli 5.5 maalia/2.20 Betsson

Detroit Red Wings on läpi kauden ollut melko kovissa vaikeuksissa, kun loukkaantumiset ovat rieponeet itäiseen konferensiin siirtynyttä joukkuetta. Red Wingsien onni onkin se, että joukkue pelaa heikommassa konferensissa, sillä tällä pelaamisen tasolle ei olisi läntisessä konferensissa mitään asiaa pudotuspeleihin ja ennalta vahvemmat, ja fyysisemmän joukkueet söisivät punaisia siipiä elävältä. Viimeisestä kymmenestä pelistä Red Wings on kerännyt kolme voittoa ja yhteensä kahdeksan pistettä, mikä on melko huono saldo tämän tason joukkueelta. Red Wingsien paras pistemies on loukkaantumisista huolimatta ollut kapteeni Henrik Zetterberg 33 pisteellä. Taikuri Datsyuk seuraa Zetterbergin perässä. ”Taikuri” on tehnyt viiteen edelliseen peliin seitsemän pistettä.  Puolustuksesta esiin on noussut kuinkas muuten Niklas Kronwall, joka on tehnyt neljä maalia ja yhteensä 28 pistettä tällä kaudella. Viime peliin Nashville Predatorsia vastaan Red Wings maalille palasi Jimmy Howard. Howardin paluu oli kaamea, sillä hän päästi Predatorsia vastaan hurjat viisi maalia ja torjui ainoastaan 23 kertaa. Huippuluokan maalivahdit yleensä pelaa loistavan pelin huonon pelin perään.

Toronto Maple Leafsin viime ajat ovat menneet huomattavasti Red Wingsejä paremmin. Leafs on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan neljä ja kerännyt yhteensä 10 pistettä tältä ajalta. Edellisessä ottelussa kaatui kotijäällä Carolina Hurricanes 5-2 lukemin. Tuossa ottelussa joukkueen ykköspyssy Phil Kessel painoi kaksi häkkiä ja nosti kauden maalimääränsä 20. ja pistelukumääränsä 37. Ykköspakille ja kapteeni Dion Phaneufille ollaan sorvaamassa Maple Leafsien toimesta isoa sopimusta. Ehkä hieman outoa, mutta tämän kauden tehot puhuu puolestaan. Pisteitä 15 ja tehotilastossa mies on joukkueen parhaiten plussalla, eli 13 maalia. Joukkueen kovan tulituksen alle jääneistä maalivahdeista pelaa tänään Jonathan Bernier maalilla. Päävalmentaja Randy Carlylen pelitavaton Leafs antaa vetojen mennä maalille ja näin joukkue tekee maalivahtien iltapuhteista älyttömän hikiset pelistä toiseen.

Joukkueiden kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi puolitoista viikkoa sitten Red Wingsien voittoon lukemin 4-5 rankkareiden jälkeen. Uskomme keliolosuhteista huolimatta tänään tulevan paljon maaleja ja pelin päättyvän lopulta selvään kotijoukkueen 5-2 voittoon.

 

Winter Classic betsit lyödään Betssonille! »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement