NHL vihjeitä viikonvaihteeseen!

NHL.ssä pelataan viiden ottelun kierros sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Me tartumme kahteen yöllä pelattavaan otteluun. Loistavasti kautensa aloittanut Colorado saa vieraakseen Winnipegin ja Los Angeles Kings ottaa kotijäällään mittaa Edmonton Oilersista. Mukavia lukuhetkiä itsekullekkin ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Colorado Avalanche – Winnipeg Jets 1/1.77 Betsafe

Colorado Avalanche – Winnipeg Jets (+1.5) 1/2.45 Betsafe

Coloradon kausi on alkanut erittäin mainiosti Patrick Royn johdolla. Joukkue on pelannut kymmenen ottelua ja voittanut niistä yhdeksän. Ainut tappio on reilun viikon takaa kotijäältä Detroit Red Wingsejä vastaan, mutta muuten peli on ollut loisteliasta. Avalanche on voittanut mm. vieraissa Boston Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin 0-2, ja 0-1 lukemin. Joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli ovat siis olleet mallillaan. Aavistuksen heikompia joukkueita vastaan joukkue on hallinnut pelejä myöskin hyökkäyssuuntaan ja etenkin joukkueen ylivoimaa on ollut mukava katsoa.

Winnipeg Jets on voittanut kauden 12. ensimmäisestä pelistään viisi ja seitsemän kertaa on tullut nokkaan. Näistä seitsemästä tappiosta tosin kaksi on tullut jatkojen jälkeen, joten joukkueella on koossa 12 pistettä. Viime yönä joukkue vieraili Texasissa, kun Jets kohtasi Dallas Starsin. Jets hallitsi näennäisesti noin puolet pelistä, mutta onnistui varsinaisella peliajalla tekemään vain yhden maalin, kun Evander Kane onnistui maalinteossa. Peli venyi lopulta rankkareille, jossa ainoana onnistui Jets-kapteeni Andrew Ladd ja näin kaksi pistettä tarttui Jetsin haaviin.

Joukkueet ovat pelanneet melko tasaisia otteluita viime kausina. Avalanche pelaa vauhdikasta jääkiekkoa ja heidän liike kotijäällä on todennäköisesti liikaa väsyneelle Jets miehistölle. Peli revennee jossain vaiheessa ja pisteet jää Denveriin lukemin 4-1.

 

Los Angeles Kings – Edmonton Oilers 1/1.72 Betsafe

Los Angeles Kings – Edmonton Oilers (+1.5) 1/2.33 Betsafe

LAKings on aloittanut kautensa seitsemällä voitolla 11.sta peliin. Joukkue on pelannut kotijäällään kolme edellistä peliä ja niistä kaksi on päättynyt voittoihin. Edellinen peli oli perjantaina Phoenix Coyotesia vastaan. Kings johti avauserän jälkeen peliä 4-0. Toisessa erässä Coyotes viimeisteli kaksi maalia. Kolmannessa erässä Coyotes nousi jo tasoihin 4-4.n vain siksi, että Kings saa karata 7-4 voittoon. Viidestä kotipelistään Kings on voittanut kolme ja kaksi on päättynyt tappioon. Joukkueen tehokkain on ollut slovenian Anze Kopitar, joka on syöttänyt 10 osumaa ja tehnyt itse yhden maalin. Joukkueen tehot jakautuvat aika lailla tasan kaikkien kesken. Nelosen hyökkääjä Matt Frattin on viisi osumaa pakkasen puolella tehotilastossa ja samaisessa tilastossa on puolustaja Jake Muzzin neljä osumaa pakkasella.

Oilers on aloittanut kautensa aika vaisusti siihen nähden, että joukkueessa on paljon taitoa, uutta valmennusta ja pelitapaa. 12.sta ottelusta joukkue on haalinut kolme voittoa ja yhdeksän kertaa on tullut tappio. Yksi tappioista toki tuli jatkoajan jälkeen, joten joukkueella on koossa seitsemän pistettä. Joukkue on napannut kolmesta voitostaan kaksi vieraista, sillä vastustajilla on ikävä tapa lähteä takki auki tätä piskuista Oilers ryhmää vastaan pelaamaan.  Oilers pelasi eilen värikkään kamppailun Phoenix Coyotesin vieraana. Peli ei tarjonnut mitään hienouksia, mutta maaleja senkin edestä ja typeriä virheitä. Oilers hävisi lopulta pelin lukemin 5-4, kun Keith Yandle tasoitti pelin 4-4.n kolmannen erän puolessa välissä ja syötti paria minuuttia myöhemmin Oliver Ekman-Larssonin voittomaalin. Oilers pelasi ottelussa kuusi kertaa alivoimaa selvittäen kaikki.

LAKings on saanut levätä ja lähtee tuoreemmilla jaloilla näyttämään parastansa kotiyleisölle. Oilersilla voi painaa väsy jaloissa eilisen pelin takia, joten LAKingsin kone saattaa hyydyttää Oilersit. Uskomme LAKingsin koneistoon ja kliinisyyteen. 5-2 lukemin pisteet jäävät Kaliforniaan ja tältä reissulta tyhjin käsin joutuu Oilers palaamaan kotijäälleen.

 

Lyö vetoa NHL matseihin Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement