NHL vihjeitä torstai yölle!

NHL.ssä on yöllä ohjelmistossa kolme ottelua ja me ajattelimme ottaa käsittelyyn niistä kaksi. St.Louis Bluesin vieraaksi saapuu hallitseva Stanley Cup voittaja, eli Chicago Blackhawks, tuo peli alkaa kolmelta, kun taas enkelten kaupunkiin saapuu linja-autollinen senaattoreita Ottawasta, eli Los Angeles Kings kohtaa kotijäällään Ottawa Senatorsin. Hyviä lukuhetkiä kaikille ja pelionnea yön lätkä kierrokselle!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

St.Louis Blues – Chicago Blackhawks 1/2.35 Betsafe

St.Louis Blues – Chicago Blackhawks (+1.5) 1/3.45 Betsafe

Alle 4.5 maalia/3.00 Betsafe

St.Louis Blues on aloittanut tämän NHL kauden murskaavasti kahdella kotivoitolla. Avauspelissä kaatui kotijäällä Nashville Predators 4-2 ja toisessa ottelussa Florida Panthers tylyin 7-0 lukemin. Joukkue on tunnettu tiiviistä puolustuspelistä ja todella hyvästä maalivahti pelistä, sillä Brian Elliott ja Jaroslav Halak muodostaa yhden NHL.n parhaimmista tandemeista. Hyökkäyksestä löytyy tarvittava määrä maalinteko voimaa mm. Patrick Berglundin ja Alex Steenin muodossa.

Chicago Blackhawksista ei voi vielä todeta, että kärsisivät krapulaa viime kesästä. Joukkue on pelannut kaksi maalirikasta kotiottelua kauden alkuun. ”Viiri kattoon” matsissa joukkue voitti Washington Capitalsin 6-4, mutta lauantai-sunnuntai välisenä yönä kaupungissa vieraillut Tampa Bay Lightning voitti rangaistuslaukaus skaban jälkeen Hawksit 2-3. ”Bolts” laukoi tuossa ottelussa ainoastaan 16 kertaa, mutta oli tehokas viimeistelyssä. Viime kaudella Lightningiin Senatorsista hankittu maalivahti Ben Bishop oli ilmiliekeissä torjuen 37 kertaa.

Blues on erittäin väkevä kotijoukkue ja hankala vastustaja kenelle tahansa. Blackhawks tulee olemaan vierasjäällä vaikeuksissa maalinteon kanssa, mutta uskomme Bluesin kliiniseen viimeistelyyn ylivoimista ja vastahyökkäyksistä. St.Louis Blues ottaa Blackhawksin päänahan 3-1 kotivoitolla.

 

Lyö vetoa tästä matsista Betsafella »

 

Los Angeles Kings – Ottawa Senators 2/2.85 Betsafe

Los Angeles Kings (+1.5) – Ottawa Senators 2/4.50 Betsafe

Alle 4.5 maalia/2.60 Betsafe

LA Kings on aloittanut kauden yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. Joukkue pelasi sarjan alkuun kaksi vieraspeliä, kun se matkasi ensin Minnesotaan Wildin vieraaksi. Kings voitti rankkarikilpailun jälkeen tuon pelin lukemin 2-3. Sitten joukkue meni Winnipegiin Jetsin vieraaksi vain ottaakseen kuokkaansa luvuin 5-3. Kauden kotiavauksessa joukkue otti nokkaansa vieraspelikiertueella olevalta New York Rangersilta 1-3. Kings ei ole totutusti ollut mikään alkukauden joukkue. Peli on erittäin hidasta ja hyvin prässäävät joukkueet tekevät Kingseistä ja heidän pelin avaamisestaan surkeaa. Maalilla Jonathan Quick on ollut ihan OK, mutta ei viime keväiden tasoisessa kunnossa tietenkään. Joukkueesta on onnistunut Jeff Carter kaksi kertaa maalinteossa, mutta hän on kolme lukemaa pakkasen puolella tilastoissa. Puolustuksen heikoin lenkki on ehdottamasti ollut Jake Muzzin, joka on pelannut keskimäärin 18min ottelua kohden. Hän on antanut yhden syötön, mutta plus/miinus tilasto on kolmen pelin jälkeen viisi pakkasen puolella.

Senators pelaa seitsemän ensimmäistä otteluaan tällä kaudella vieraissa, ennen kuin he pääsevät avaamaan kautensa kotona. Senatorsilla on takana kaksi ottelua ja kolme pistettä. Avauspelissä kaatui nuorennusleikkausta tekevä Buffalo Sabres 0-1 ja Air Canada Centerissä Torontossa paikallinen Maple Leafs nousi 2-4 tappioasemasta tasoihin ja rankkareilla ohi. Senators on pelannut tyypillistä omaa lätkäänsä. Ei mitään kauneuksia pelistä löydy, mutta se tapa millä he sitä ”rumaa” kiekkoa pelaavat, on kaunis. Puolustus toimii erittäin hyvin. Se on tasapainossa suhteessa kokoihin, kiekolliseen ja oman maalineduspelaamiseen nähden. Maalivahti Anderson on ollut totutun vahva. Ainoa miinus on ehkä ollut joukkueen hyökkäys ja paperilla hyvältä näyttävä ykköskenttä Michalek – Spezza – Ryan, joka on ei ole saanut mitään aikaiseksi. Heillä on vielä aikaa parantaa, joten olisiko se päivä tänään?

Senators on viimeisen 15-vuoden aikana kerran voittanut LA Kingsin, kun on pelattu Los Angelesissa. Tämä tapahtui vuonna 2000, kun Sens haki pisteet vieraista lukemin 3-4 himaan. Tätä taikaa ruvetaan murtamaan tänään. Uskomme tiukan puolustuspelin tuovan Senatorsille ansaitun 0-2 voiton.

 

Lyö vetoa tästä matsista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement