NHL vihjeet yölle!

NHL.ssä on jälleen mielenkiintoisia otteluita. Viime kevään kaksi pudotuspeliparia kohtaavat jälleen toisensa, kun Pittsburgh Penguins saa vieraakseen Boston Bruinsin ja Tuukka Raskin. Toisessa vihje ottelussamme kohtaavat Los Angeles Kings ja San Jose Sharks. Suomalaisittain mielenkiintoisia otteluita ja koko NHL.n mittakaavassa ainakin toinen ottelu yhtää kategoriaan ”Superottelu”. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Pittsburgh Penguins – Boston Bruins 2/2.85 Betsafe

Pittsburgh Penguins – Boston Bruins ML 2/2.11 Betsafe

Penguins palaa kotijäälleen kahden vieraspelin jälkeen. Kauden 12. pelistään joukkue on voittanut kahdeksan kappaletta ja niistä edellinen tuli viime ottelusta Carolina Hurricanesia vastaan lukemin 1-3. Ennen Canes peliä Penguins oli hävinnyt kolme peliä putkeen. Kotijäältä joukkue on napannut seitsemästä pelistä viisi voittoa, mutta he ovat hävinneet kaksi edellistä kotipeliään. Penguinsin paras pistemies on alkukaudella ollut itseoikeutetusti Sidney Crosby, joka on tehnyt 12. peliin tehnyt 20 pistettä.

Bruins on saanut levätä nyt pari päivää ennen tätä huippukamppailua. Bruins on muutenkin pelannut vain kymmenen ottelua tällä kaudella, eli kaksi vähemmän kuin Penguins. Kymmenestä ottelusta joukkue on napannut seitsemän voittoa. Edellisestä ottelusta tuli kuitenkin kotijäällä tappio New Jersey Devilsiä vastaan hieman nolosti. Vieraissa joukkue on pelannut neljä peliä ja voittanut kaikki. Vieraissa joukkue on päästänyt viisi maalia ja tehnyt kuusitoista, joten Bruins on erittäin paha vastustaja. Bruinsin paras pistemies on ollut David Krejci, joka on tehnyt kymmeneen peliin kaksitoista pistettä. Tuukka Rask on ollut maalilla loistava. Yhdeksästä pelistä kuusi voittoa ja kolme tappiota torjuntaprosentilla 94.7.

Viime keväänä Bruins tiputti Penguinsin ulos Stanley Cup finaaleista suoraan voitoin 4-0. Tuolloin pelit Pittsburghissa päättyivät 0-3 ja 1-6. Bruins on Penguinsille iso ja paha peikko, joka on erittäin hankala voitettava. Kummankaan erikoistilanne pelaaminen ei häikäise, joten uskomme Bruinsin laajemman materiaalin tuomaan voimaan. Pisteet lukemin 1-3 Bostoniin!

 

Lyö vetoa Bruinsin voitolle Betsafella »

 

Los Angeles Kings – San Jose Sharks 2/2.30 Betsafe

Alle 5 maalia/1.94 Betsafe

LA Kings saa vieraakseen alkukauden parhaan joukkueen, eli San Jose Sharksin. Viime keväänä joukkueet pelasivat seitsemän ottelun mittaisen pudotuspelisarjan jossa molemmat joukkueet voittivat kotipelinsä ja näin LA Kings eteni voitoin 4-3 jatkoon. Alkaneella kaudella Kings on pelannut 13. ottelua ja voittanut niistä kahdeksan. Kotijäällä joukkue on pelannut kuusi peliä ja voittanut niistä neljä. Kotona on Kings voittanut siis Coyotesin, Oilersin, Starsin ja Senatorsin, joten kaikki joukkueet ovat olleet keskikastia tai sen alempaa osuutta. Viime yönä joukkue oli Phoenix Coyotesin vieraana, mutta hävisi tuon pelin lukemin 3-1. Joukkueen paras pistemies on ollut Anze Kopitar, joka on tehnyt maalin ja antanut 10 syöttöä. Pisteet ovat jälleen jakautuneet tasaisesti koko joukkueen sisällä.

San Jose Sharks on ollut mykistävä jälleen alkukaudesta. Joukkue on pelannut 12 ottelua ja voittanut niistä 10, ja jäänyt ottelusta ainoastaan kerran ilman pisteitä, kun Boston Bruins oli TD Gardenissa parempi 2-1 luvuin. Sharksin edellinen ottelu on viikonlopulta, kun joukkue vieraili kanadan pääkaupungissa Ottawassa. Senatorsia vastaan käyty ottelu oli Sharksille vaikea, vaikka he voittivatkin pelin 2-5. Joukkue iski tehokkaasti vastustajan virheistä, vaikka pelaaminen näyttikin kehnolta. Sharks ylivoima on ollut erittäin hyvää, sillä joukkue iskee reilun 20% todennäköisyydellä laatan pussiin päästessään ylivoimalle. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat totutusti olleet Marleau, Couture, Thornton ja Pavelski, jotka ovat iskeneet kaikki yli kymmenen pistettä alkukauden peleihin. Puolustuksesta nostamme esiin kaksikon Braun/Vlasic, jotka ovat 11 maalia plussalla tehotilastossa. Maalivahti Antti Niemi on ollut mykistävä. 11-ottelua, yhdeksän voittoa, kaksi nollapeliä, torjuntaprosentilla 93.3% ja päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1.53 maalia per peli.

LA Kingsien kotitaika San Jose Sharkseja vastaan murtuu tänään, sillä joukkueiden ero on tällä hetkellä älyttömän suuri. Kotiedusta on toki hyötyä, mutta uskomme Sharksiin. 1-3 lukemin lähtee pisteet San Joseen.

 

Lyö vetoa Sharksien voiton puolesta Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement