NHL vihjeet tulevalle yölle!

NHL.ssä on jälleen täysi rähinä päällä ja yöllä on edessä mitä mielenkiintoisimpia otteluita. Olemme varmoja, että jälleen kaikille löytyy pelattavaa ja me aiomme jälleen tarjota teille mahdollisia kohteita kahden ottelun verran. Antoisia lukuhetkiä ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

St.Louis Blues – San Jose Sharks 1/2.30 Betsafe

St.Louis Blues on illan vastustajansa tavoin voittanut kaikki kauden pelinsä. Blues on pelannut kaikki ottelut kotonaan ja tämän iltainen on laatuaan viimeinen. Neljä ottelua, neljä selvää voittoa, joista viimeisin New York Rangersia vastaan viikonloppuna lukemin 5-3. Alex Steen teki tuohon otteluun hurjat 1+3 tehot ja Jaroslav Halak oli jälleen vakuuttava maalissa torjuen yhteensä 26 laukausta. Halak jatkaa maalissa jälleen.

San Jose Sharksin alkukausi on ollut ruusuilla tanssimista. Joukkueen peli on ollut totutun pirteää ja voittoja on tullut kovaan tahtiin. Tänään on käytännössä joukkueen ensimmäinen testi Bluesin vieraana, sillä vastassa on erittäin hyvin puolustava joukkue ja tehokkaasti vastaan iskevä hyökkäyskalusto, joka saa apuja puolustukselta. Sharksin saldo on osaltaan myöskin kotiedun ansiota, sillä Sharks on tunnetusti erittäin hyvä kotijoukkue ja vieraissa on ollut vaikeampaa. Edellisessä pelissä joukkue kaatoi kotonaan taistelun jälkeen Ottawa Senatorsin noustuaan 1-2 tappioasemasta 3-2 voittoon. Sharks hallitsi tuota ottelua mielinmäärin laukoen 50 kertaa Senators maalia kohti. Antti Niemi on voittanut hyvällä prosentilla pelit ja jatkaa tänäänkin maalissa, mikä nyt ei yllätä ketään.

Uskomme St.Louis Bluesin voittoputken jatkoon joukkueen kotiedun vuoksi. Blues voittaa niukasti 3-1 ja katkaisee Sharksien voittoputken.

 

Colorado Avalanche – Dallas Stars 1/1.85 Betsafe

Colorado Avalanche – Dallas Stars (+1.5) 1/2.60 Betsafe

Yli 5.5 maalia/1.94 Betsafe

Yli 6.5 maalia/2.50 Betsafe

Colorado Avalanche on siirtynyt täksi kaudeksi legendaarisen maalivahdin, eli Patrick Royn johtoon. Royn päävalmentaja ura NHL.ssä on alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Avalanche on voittanut kaikki viisi otteluaan enemmän tai vähemmän selvästi. Ehkä seuran komein voitto on tullut vieraista, kun Boston Bruins kaatui heidän kotijäällään 0-2 lukemin. Joukkue on erittäin energinen ja yhtenäinen. Jostain syystä he ovat saaneet puolustuspelin toimimaan, johtuuko kenties päävalmentajasta? Semjon Varlamov on ollut maalilla erittäin hyvä, joten hän jatkaa tänäänkin joukkueen maalilla.

Dallas Stars on pelannut kaudella neljä ottelua ja takana on kaksi tappiota, ja voittoa. Winnipeg Jetsiä vastaan käydyssä ottelussa joukkue menetti ykkösmaalivahtinsa Kari Lehtosen jälleen kerran loukkaantumisen vuoksi. Tuon pelin pelasi loppuun Lehtosen back-upiksi hankittu Dan Ellis. Ellis pelasi Jets ottelun lopun loistavasti ja näin takasi joukkueen 1-4 voiton. Minnesota Wildia vastaan pelattu viime peli ei mennyt nappiin koko joukkueelta, etenkään tänäänkin maalissa pelaavan Ellisin osalta, joka päästi enemmän tai vähemmän neljä helppoa maalia 5-1 lukemiin päättyneessä ottelussa. Joukkueen hyökkäyspeli on toiminut melko hyvin, mutta kaikkea potentiaalia joukkueesta ei ole ulosmitattu.

Avalanche on erittäin kuuma tällä hetkellä ja kotijäällään ollut murskaava. Uskomme tämän vireen jatkuvan myös tänään. Avs voittaa lukemin 5-2 ja Stars tekee ensimmäisenä joukkueena tällä kaudella Avseja vastaan ainakin kaksi maalia.

 

Lyö NHL-vedot Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement