NHL vihjeet tiistai yölle!

Tänään pelataan NHL.ssä kahdeksan ottelua. Me olemme mukana kolmessa ottelussa! NHL on alkanut erittäin viihdyttävästi ja paljon löytyy joka yö pelattavaa. Antoisia lukuhetkiä kaikille ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

New York Islanders – Phoenix Coyotes ML 1/1.80 NordicBet

Yli 5.5 maalia/2.05 NordicBet

Kotijoukkue Islanders on aloittanut kauden kahdella tasapeliin päättyneellä pelillä, toisesta taskussa rangaistuslaukaustappio, toisesta samanmoisen kamppailun voitto. Joukkueen kokonaisvaltainen esitys on ollut pirteää, vaikkakin joukkueen kantavat voimat Tavares, Moulson ja Okposo hakevat sitä terävintä kuntoa, mitä heiltä nähtiin viime kaudella playoffseissa Penguinsia vastaan. Sen sijaan meille ainakin positiivinen yllätys on ollut Visnovskyn esiintyminen kahdessa ensimmäisessä pelissä. Hän hakee hyvin paikkoja ja laukoo aktiivisesti. Puolustus- ja maalivahtipeli on Islesin kynnyskysymyksiä. Välillä yli pelataan puolustuspäässä pahemman kerran, välillä taas jätetään pelaamatta ollenkaan. Puolustajien tulisi olla tarkkana kokoajan maalilla, sillä Nabokov pudottelee epävarmuudellaan kiekkoja jatkuvasti, mistä vastustajajoukkue tekee useimmat maalinsa.

Phoenix Coyotes avasi kautensa hienolla kotivoitolla New York Rangersista lukemin 4-1. Joukkueen ylivoimapeli toimi tuossa ottelussa mallikkaasti ja tulosta joukkue sai oikeinkin mallikkaasti aikaiseksi. Tshekki laituri Radim Vrbata teki ottelussa kolme maalia ja Mike Smith pelasi maalilla erittäin hyvän ottelun. Kauden toisessa sekä edellisessä pelissä Coyotes matkasi San Joseen paikallisen Sharksien vieraaksi. Tunnetusti loistavana kotijoukkueena tunnettu Sharks oli kova myös Coyotesia vastaan. Coyotes hävisi tuon pelin 4-1 ollen jyrän alla koko ottelun, sillä Sharks laukoi ottelussa yhteensä 51 kertaa maalia kohti. Yleisesti ottaen Coyotes on esiintynyt pirteästi, mutta parantamisen varaa silti joukkueella on huimasti.

Kahden keskikastin joukkueen välinen ottelu tulee olemaan varmasti viihdyttävä ja maalirikas. Kotijoukkueet yleensä hoitavat vastakkaista konferenssiä edustavan joukkueen, joten uskomme Islandersin voittavan ottelun viimeistään jatkojen jälkeen lukemin 4-3.

 

Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetilla »

 

Pittsburgh Penguins – Carolina Hurricanes 1/1.75 Unibet

Pittsburgh Penguins – Carolina Hurricanes (+1.5) 1/2.35 Unibet

Yli 5.5 maalia/1.90 Unibet

Ennen kautta Penguins hankki valmennukseensa Jacques Martinin, joka tuo uuden tavan puolustaa joukkueelle. Penguins on menneinä kausina mennyt täysin hyökkäyksen ehdoilla ja puolustaminen jäänyt vähän toissijaiseksi. Uusi puolustustapa on näkynyt kauden avauspeleissä, sillä joukkue ja Marc-Andre Fleury on päästänyt ainoastaan yhden maalin. Fleury aloittaa tänäänkin Pens maalilla. Penguins on aloittanut kautensa räväkästi, sillä takana on kahdesta ottelusta kaksi selvää voittoa. New Jersey Devils kaatui avauspelissä 3-0 ja edellisessä ottelussa kaatui Buffalo Sabres 4-1. Sidney Crosby, Chuk Kobasew ja Craig Adams ovat onnistuneet kaikki kaksi kertaa maalinteossa kuluneella kaudella.

Hurricanes on pelannut vastustajansa tavoin kaksi ottelua tällä kaudella ja plakkarissa on yksi voitto ja kolme pistettä. Kauden avauspelissä Hurricanes pelasi kotijäällään Detroit Red Wingsiä vastaan. Canes johti tuota ottelua kahden erän jälkeen jo 2-0, mutta ottelussa edettiin jatkoajalle 3-3 lukemissa ja lopulta Red Wings oli vahvempi luvuin 3-4. Viime ottelussaan Canes kohtasi Philadelphia Flyersin aiheuttaen vastustajalleen kauden kolmannesta pelistä kolmannen tappion lukemin 2-1. Tuossa ottelussa maalilla pelannut Anton Khubodin vakuutti ainakin meidät, mutta maalilla tänään aloittaa joukkueen pitkäaikainen ykkösmaalivahti Cam Ward, joka voitti viime kaudella ainoan pelinsä Penguinsia vastaan.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolme kertaa. Peleistä kaksi pelattiin Carolinassa. Penguins oli keskinäisissä vahvempi voitoin 2-1 ja ainut Pittsburghissa pelattu ottelu päättyi Penguinsin 8-3 voittoon. Tuossa ottelussa entinen Canes hyökkääjä Jussi Jokinen teki kaksi maalia.

Hurricanes hyökkäys ei ole millään tavalla vakuuttanut ainakaan vielä, joten maalin tekeminen puolustusta parantanutta Penguinsia vastaan tulee olemaan työn ja tuskan takana. Uskomme Penguinsin hyökkäysarsenaalin tuomaan tehokkuuteen ja kotijoukkueen selvään 5-1 kotivoittoon.

 

San Jose Sharks – New York Rangers 1/1.95 Unibet

San Jose Sharks – New York Rangers (+1.5) 1/2.65 Unibet

Rangers: Alle 1.5 maalia/2.75 Unibet

San Jose Sharks on ollut kauden avaksissaan murskaava. Kaksi kotiottelua, kaksi pelillisesti ylivoimaista 4-1 voittoa Vancouver Canucksista ja Phoenix Coyotesista. Niemi ollut kauden alussa loistava maalilla ja joukkueen hyökkäyspeli on voitoista huolimatta kärsinyt tehottumuudesta. Etenkin Canucksia vastaan joukkue sai mielinmäärin ylivoima aikaa, mutta tulosta ei tullut niin paljoa kuin pitäisi.

Rangers voitti viime yönä kauden ensimmäisen pelinsä, kun vieraissa kaatui Los Angeles Kings lukemin 1-3. Rangers pelasi hyvän ottelun ja joukkueen kahdesta maalista vastasi sentteri Brad Richards. Kauden ekassa pelissä joukkue taipui Coyotesille myöskin vieraissa lukemin 4-1. Rangersilla on varaa parempaan ja joukkue varmasti alkaa tekemään maaleja ja voittamaan ”useammin”, kun pääsee takaisin itä-rannikolle. Lundqvist on ollut urallaan loistava back-to-back pelien jälkimmäisissä otteluissa. 65 ottelua uralla ja 41 voittoa on kova saldo.

Sharks on kotona erittäin vahva ja saa pelata ehkä hieman väsymyksestä kärsivää Rangers ryhmää vastaan. Uskomme Sharksien jatkavan voittojen tiellä ja hoitavan pelin lopulta 3-1.

 

Lyö vetoa kahdesta NHL matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement