NHL vihjeet perjantai aamuun!

NHL.ssä pelataan tänään iso, kymmenen ottelun kierros. Me tarraudumme pienillä vihjeillä näihin kekkereisiin mukaan! Olemme mukana kolmessa ottelussa! Pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Washington Capitals – Carolina Hurricanes 1/2.00 Betsafe

Washington Capitals – Carolina Hurricanes (+1.5) 1/2.75 Betsafe

Washington Capitals – Carolina Hurricanes (+2.5) 1/4.25 Betsafe

Yli 5.5 maalia/1.81 Betsafe

Yli 6.5/2.18 Betsafe

Capitals on aloittanut erittäin maalirikkaasti kautensa. Joukkue on tehnyt kolmeen ensimmäiseen peliinsä kymmenen maalia ja näistä otteluista ainoastaan yksi on päättynyt voittoon, sillä Blackhawks ja Stars olivat kotijäällään parempia, mutta Calgary Flames kaatui lukemin 5-4 rankkareiden jälkeen kotijäällä. Joukkueella on liigan kovin ylivoima, minkä ansiosta he taistelevat voitoista joka ilta. Hyökkäyksestä ei tosin löydy kuin yksi kenttä ja puolustus on tasaisen kalpea. Maalille voi heittää Neuvirthin tai Holtbyn. Käytännössä ihan sama kumpi siellä seisoo.

Hurricanes on hävinnyt myöskin kaksi kolmesta pelatusta ottelusta. Koossa joukkueella on yhteensä kolme pistettä, sillä kauden avaustappio tuli vasta jatkojen jälkeen. Viime ottelussa joukkue hävisi Pittsburgh Penguinsille lukemin 5-2 vieraissa, kun J. Jokinen teki entistä seuraansa vastaan kypärätempun. Joukkue on jokaisessa ottelussa tehnyt kaksi maalia ja heidän hyökkäys kaipaisi muutenkin lisää maalintekovoimaa. Puolustus on ihan tasainen, mutta se ei riitä huippuseurojen pysäyttämiseen. Maalilla Cam Ward on pelannut kohtalaisesti, mutta ainoan voiton torjui Anton Khubodin.

Capitals ylivoima jyllää Verizon Centerissä ja Hurricanes tuskailee tehottumuuttaan heikkoakin Capitals puolustusta vastaan. Tehokas ylivoima ja viimeistely on illan sana. Capitals voittaa lukemin 5-2.

 

Edmonton Oilers – Montreal Canadiens 1/2.35 Betsafe

Yli 5.5 maalia/1.84 Betsafe

Oilers voitti viime ottelussaan ensimmäisen kerran Dallas Eakinsin alaisuudessa ja se oli henkisesti tärkeää kahden tappion jälkeen. Oilers omaa potentiaalia, vaikka mihin, mutta miten he saavat ulosmitattua kaiken mahdollisen potentiaalin? Hyökkäyksestä löytyy nuoria tähtiä, puolustus on monipuolinen, mutta maalivahtiosasto on liigan heikoimpia.

Canadiens on voittanut kauden kolmesta ensimmäisestä pelistään nyt yhden, kun Philadelphia Flyers kaatui kotijäällä 4-1 lukemin. Viime ottelun joukkue hävisi vieraissa Calgary Flamesille viime yönä 3-2, joten back-to-back peli matkustamisen lomassa tulee olemaan vaikea levännyttä Oilersia vastaan. Joukkueessa on potentiaalia paljon ja joukkue on kokonaisvaltaisesti erittäin hyvässä balansissa.

Oilers sai juonen päästä kiinni edellisessä ottelussaan. Canadiensilla on ollut vaikeaa Rexall Placessa aiemmin ja niin on tänäänkin. Uskomme Oilersin voittavan pelin lukemin 4-2.

 

Vancouver Canucks – San Jose Sharks 2/2.45 Betsafe

Vancouver Canucks – San Jose Sharks ML 2/1.90 Betsafe

Canucks on aloittanut kautensa melko hyvin. Canucksit ovat voittaneet kauden neljästä ekasta ottelustaan kolme. Joukkue on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun ja sen vieraissa tämän iltaista vastustajaa Sharkseja vastaan luvuin 4-1. Kaksi edellistä voittoa ovat tulleet jatkojen jälkeen New Jersey Devilsiä ja Calgary Flamesiä vastaan.

Tulikuumaan alkukauden vireeseen kotijäällään päässyt Sharks pelaa tänään kauden ensimmäisen vieraspelin. Sharks on viime päivinä ollut puhuttu joukkue, sillä debyyttikauttaan pelaavan Tomas Hertlin 8-2 maali Rangersia vastaan puhuttaa edelleen. Kolmeen ensimmäiseen peliin 17.sta tehtyä maalia kertoo joukkueesta paljon. Omiin on mennyt vain neljä osumaa kuvastaa joukkueen alkanutta kautta hyvin.

Uskomme Sharksien tason säilyvän myöskin vierasjäälle. Sharks nappaa 2-3 vierasvoiton viimeistään jatkojen jälkeen.

 

Lyö vetoa NHL kierrokselle Betsafella! »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement