NHL vihjeet perjantai aamuun!

NHL.ssä pelataan tulevana yönä kaksitoista ottelua. Me otamme nopeisiin käsittelyihin kolme mielenkiintoista ottelua. Voittamaton Sharks matkaa Texasin sykkivään Dallasiin paikallisen Starsin vieraaksi. Chicagon Madhouseen saapuu musiikillista sävyä St.Louis Bluesin muodossa. Ottawa Senators avaa kautensa kotijäällään tänä yönä, kun New Jersey Devils saapuu vieraaksi. Mukavia lukuhetkiä kaikille ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Ottawa Senators – New Jersey Devils 1/2.00 Betsafe

Ottawa Senators – New Jersey Devils (+1.5) 1/2.95 Betsafe

Senators avaa vasta tänään kautensa. Joukkue aloitti kauden siis kuuden ottelun vieraskiertueelta, josta matkaan tarttui kaksi voittoa ja yhteensä kuusi pistettä. Viime ottelussa kapteeni Jason Spezza paukutti Phoenix Coyotesin maaliin kolme kertaa kiekon, eli teki kypärätempun Senatorsin voittaessa jatkoajan jälkeen kyseisen pelin lukemin 3-4. Anaheim Duckseja ja San Jose Sharkseja vastaan vieraissa joukkue oli läpi peliensä puolustus kannalla, sillä näissä tappioihin päättyineissä otteluissa vastustajat laukoivat Senators maalia kohti yli 100 kertaa yhteensä.

Devilsin peli on ollut erittäin valjua ja näennäistä. Joukkueen maalivahtiosasto on erittäin hyvä, kuten ollaan aiemmin mainittu, mutta muut osa-alueet pettää pahempaan kertaan. Hyökkäyksen kokenut Patrick Elias ei vaan voi kantaa joukkuettaan reppuselässä ja nuori sveitsiläinen Damien Brunner ei ole ilman loistavia senttereitä mikään erikoinen ratkaisija. Devils on hävinnyt kaikki kuusi otteluaan, mutta matkaan on kertynyt silti jatkoaika tappioista yhteensä kolme pistettä. Edellinen ottelu päättyi 3-0 vierastappioon Winnipeg Jetsejä vastaan.

Senators tulee kotijäällään varmasti ryminällä peliin. Näyttöhalut ovat kovat. Uskomme Senatorsin laajemman ja paremman materiaalin tuovan selvän 3-1 kotivoiton.

 

Chicago Blackhawks – St.Louis Blues 1/2.12 Betsafe

Chicago Blackhawks – St.Louis Blues (+1.5) 1/3.00 Betsafe

Erittäin ironista sanoa, että Blackhawks olisi aloittanut kautensa jotenkin vaisusti. Kuuteen peliin neljä voittoa on kuitenkin loistava saldo ja näistä peleistä on kuitenkin joukkue kerännyt yhdeksän pistettä. Joukkue on kokenut ainoan tappion varsinaisella peliajalla juuri St.Louis Bluesia vastaan vieraissa luvuin 3-2. Ykköskentän tehokaksikko Kane/Toews on vastannut pääpiirteittäin maaleista. Joukkue on pelannut niukkoja pelejä alkukauteen.

St.Louis Blues kärsi kauden ensimmäisen tappion San Jose Sharkseja vastaan toissa yönä, kun hailauma hakkasi Bluesit 2-6 Bluesin kotijäällä. Nyt on edessä joukkueen ensimmäinen vieraspeli, eikä se juuri pahemmasta paikasta voisi alkaa kuin Chicagon Madhousesta. Blues koki siis nöyryytyksen viime pelissään, mutta miten kauden viisi ensimmäistä peliään kotona pelannut joukkue pelaa vieraissa? Joukkue on pääpiirteittäin ollut erittäin tiivis, joten vaikuttaako joukkueen totaalinen hakkaus tähän tiiveyteen tulevaisuudessa.

Erittäin tasainen peli tulossa, jossa tullaan näkemään maaleja. Blackhawks jatkaa Bluesin ”tappioputkea” kaatamalla heidät lukemin 5-2.

 

Dallas Stars – San Jose Sharks 2/1.90 Betsafe

Dallas Stars (+1.5) – San Jose Sharks 2/2.65 Betsafe

Dallas Stars (+2.5) – San Jose Sharks 2/4.50 Betsafe

Dallas Stars (+3.5) – San Jose Sharks 2/10.50 Betsafe

Yli 5.5 maalia/2.02 Betsafe

Dallas Stars lähtee illan kotiotteluun sarjakärki Sharkseja vastaan 3-2 vierastappio Colorado Avalanchea vastaan niskassaan. Stars on pelannut viisi peliä menneellä kaudella ja koossa on kaksi voittoa. Tappiot ovat tulleet kotijäällä Panthersille ja vieraissa Wildille, ja Avalanchelle. Winnipeg Jetsit joukkue kaatoi vieraissa puhtaasti 1-4, mutta tuossa ottelussa joukkue menetti tärkeän ykkösmaalivahtinsa, eli Kari Lehtosen, joka on palaamassa kokoonpanoon lauantain otteluun. Joukkueen paletti kenttäpelaajien kohdalta on ”täydellinen”. Joukkueella ei ole loukkaantumisia, kuin maalivahtiosastolla, mutta se on sitä suurempi menetys. Dan Ellis on pelaamissaan otteluissa ollut hiukan epävarma ja se näkyy mm. joukkueen hyökkäämisessä. Seguin ja kumppanit eivät uskalla painaa päätyyn asti, eikä puolustajat tue hyökkäyksiä tarpeeksi.

San Jose Sharks aloitti kahden ottelun mittaisen vieraskiertueen tyrmäämällä St.Louis Bluesin 2-6. Sharks on ollut huikea alkukaudesta. Sharksit on tehnyt kuuteen peliin huikeat 30 maalia ja päästänyt ainoastaan yhdeksän, joten tämä kuvastaa joukkueen iskukykyä ihan törkeästi. Joukkueesta tänään toki puuttuu maalitykki Tomas Hertl ja tähtipuolustaja Dan Boyle, mutta ei nämä poissaolot joukkueen iskukyvystä paljoa pois vie, sillä ykköskenttä Pavelski – Thornton – Marleau kantaa joukkuetta, ja kun hyökkäystrioista tiputetaan Brent Burns takaisin pakin paikalle, niin homma on aika saletti jälleen. Puolustus on ollut tilastoistakin huomaten Antti Niemen johdolla erittäin tiivis ja on sitä todennäköisesti myös tänään.

Starsin iskukyky ei riitä millään Sharkseja vastaan, joten uskomme suuri numeroiseen vierasvoittoon. Sharks voittaa 1-5 tehokkaan ylivoimapelinsä ansiosta.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement