NHL-vihje: Penguins-Bruins

NHL.ssä alkavat konferenssifinaalit! Tässä teille vihje Pittsburgh Penguins – Boston Bruins konferenssifinaali sarjan avausotteluun! Olkaa hyvät!

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

Pittsburgh Penguins – Boston Bruins 1/1.95 Unibet

Alle 3.5 maalia: 4.50 Unibet

Alle 4.5 maalia: 2.55 Unibet

Itäisen konferenssifinaalissa kohtaa tänä yönä ensimmäistä kertaa Pittsburgh Penguins ja Boston Bruins. Ottelusarjasta tulee varmasti tiukka loppuun asti ja jokainen pelikin tulee olemaan tiukkaa vääntöä loppuun asti niin, että tuskin mitään murskajaisija missään ottelussa nähdään. Maalin pelejä todennäköisesti kaikki.

Pittsburgh pääsee siis aloittamaan kotonaan ja se on hyvä asia pingviineille, sillä kotipelit ovat sujuneet varsin mallikkaasti kahdessa aikaisemmassa sarjassa, sillä he ovat hävinneet kotonaan ainoastaan kerran Islandersille lukemin 3-4. Voittoja on tullut viisi kertaa ja maaliero näistä viidestä on kyllä aika kova: 23-6, joka kertoo Penguinsin todella vaarallisesta hyökkäyskalustosta mm. Crosby, Malkin, Neal, Kunitz ja monia muita eikä saa unohtaa Jokista, joka on pelaamassa myös hyvää kevättä.

Penguins on todella vaarallinen ja tehokas kotona, etteikö myös vieraissakin, sillä Ottawa sarjan kaksi viimeisintä peliä sen kertoi, kun Penguis alkoi pelaamaan niin tulos oli murskaavaa 3-7 ensin vieraissa ja kotona 6-2 voitto jolla finaaliin. Ylivoimaan pingviineillä on heittää vaikka minkälaista ukkoa jäälle ja silloin yleensä tapahtuu, Bostonilla ei ole varaa boksissa pahemmin istua tai noutaja tulee nopeasti.

Boston Bruinsin taival finaaliin on myös ollut hatun noston arvoinen, sillä joukkue oli kuitenkin niin lähellä jo tippuakin, mutta joukkue näytti sisukkuutensa, kun se nousi Torontoa vastaan ”Game sevenissä” viimeisessä erässä 3 maalin takaa tasoihin ja jatkoilla ohi.

Boston on todella tiivis ja kurinalainen joukkue, joka on todella hyvä puolustuspäässä, sinne ei ottelussa helpolla saa laattaa reppuun. Bostonin puolustuksen tukipilari on joukkueen kapteeni Chara, jolla on taitoa ja kokemusta isommista peleistä ja on varmasti esillä tässäkin ottelusarjassa. Hyökkäyspäässä Boston häviää illan vastustajalle mielestäni kuitenkin aika selkeästi, mutta se ei tarkoita etteikö joukkue olisi maalinteossa tehoton, sillä joukkueesta kuitenkin löytyy tulivoimaa mm. Jagr, Seguin ja Bergeron. Maalivahtipeli Bostonillahan on huippuluokkaa niinkuin kaikki varmasti tietää, kun tolppien välissä seisoo Tuukka Rask, joka on kyllä Bostonin hyvän puolustuspään viimeinen lukko. Hänen ohittamisensa on suuri haaste Pittsburghille.

Yön ratkaisukohdat  tulee olemaan se kumman joukkueen puolustuspää kestää paremmin. Etenkin Bruinsin, sillä pingviinit tulee  kotonaan alun kovaa ja haluaa sen avausmaalin, joka antaa sitten hieman hengitystilaa. Seurattavaa myös on pystyykö Penguins pitämään Bruinsin pois vastahyökkäyksistä, sillä joukkue hallitsee todennäköisesti yön peliä kotonaan, mutta tehokkaat Bruinsin hyökkääjät, kun saa paikan niin harvemmin sitä tuhlaavat.

Joukkueiden viisi viimeisintä keskinäistä ottelua on päättynyt kaikki Penguinsien nimiin ja noistakin kolme viimeisintä on ollut maalin pelejä. Tiukka ottelu tänäkin yönä tulossa, mutta Pittsburg Penguins vie kotiedun ja paremman viimeistelyn turvin pelin lukemin 2-1.

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement