NHL torstain vastainen yö!

NHL:ssä pelataan jälleen tämmöinen tynkäkierros, kun on vain kaksi ottelua, mutta pelattavaa silti löytyy mielinmäärin, kun nämä kaksi ottelua sattuvat olemaan erittäin mielenkiintoisia! Daniel Alfredson kohtaa entisen seuransa, kun Detroit Red Wings kohtaa kotijäällään Joe Louis Arenalla Ottawa Senatorsin. Toisessa ottelussa alkukauden heittopussi Buffalo Sabres saa vieraita Bostonista, kun iso paha Bruins saapuu vieraaksi. Pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Detroit Red Wings – Ottawa Senators 1/2.10 Betsafe

Red Wings palaa kolmen ottelun vieraskiertueeltaan kotijäälleen kolme pistettä rikkaampana. Edellisessä ottelussa Red Wings pelasi alkukauden erittäin vahvasti pelannutta San Jose Sharksia vastaan vieraissa. Ottelu päättyi vasta rangaistuslaukaus kilpailun jälkeen 1-0 tappioon Red Wingsien kannalta. Tämä varmasti kismittää legendaarista NHL joukkuetta ja täten uskomme, että tänään nähdään erittäin nälkäinen kotijoukkue Joe Louis Arenan jäällä.

Senators on pelannut odotuksiin nähden ehkä hieman kankean alkukauden. Joukkue pelasi kauden alkuun kuuden ottelun vieraskiertueen ennen kuin joukkue viime viikolla pääsi avaamaan kautensa kotona. Joukkueen kahdesta kotipelistä kertyi kokoon kaksi pistettä, kun avauksessa kaatui Devils 5-2 lukemin, mutta lauantai-illan ottelussa Edmonton Oilersia vastaan joukkue olikin sitten ihan lapanen ja otti nokkiinsa 1-3 lukemin. Joukkue on jäänyt puolustuskannalle useimmissa otteluissa, eikä joukkueen hyökkäystehokkuuskaan ole ollut mitään huippuluokkaa.

Kotijoukkue Detroit on voittanut neljä edellistä keskinäistä kohtaamista selvin lukemin. Kotijoukkue Red Wings tulee ryminällä yön otteluun ja hallitsee. Mikäli Senatorsin kilpikonna puolustus ja ihmismuurit maalilla vähänkin rakoilee, saattaa taululle jysähtää komeat lukemat. Red Wings voittaa ansaitusti yön pelin lukemin 3-1.

 

Buffalo Sabres – Boston Bruins X/4.05 Betsafe

Buffalo Sabres – Boston Bruins ML 1/2.50 Betsafe

Sabres on voittanut ainoastaan yhden pelin tällä kaudella. Edellisessä pelissä Colorado Avalanchea vastaan joukkue oli täysin vastaantulija häviten pelin lukemin 2-4 kotijäällään. Joukkue on saanut levätä nyt neljä päivää ja hioa omia kuvioitaan. Joukkue varmasti parantaa peliään kauden kuluessa ja me uskomme, että valoa paremmasta on jo tänään näkyvillä.

Bruins on voittanut tällä kaudella kaikki kolme vieraspeliään ja tänään olisi neljäs peli, ja neljäs voitto tarjolla. Joukkue on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, kun viime pelissä kaatui Tampa Bay väkevän esityksen jälkeen vieraissa lukemin 0-5 ja sitä ennen Florida 2-3, niin ikään vieraissa. Joukkue pelaa oman tyylistään jääkiekkoa, jossa ei anneta periksi.

Sabres ja Bruins kohtasivat viime kaudella viisi kertaa ja näistä kolme päättyi Sabresin voittoon. Edellinen kohtaaminen on viime keväältä, jolloin Bostonin TD Gardenissa edettiin jatkoajalle ja pelin voitti lopulta Sabres lukemin 2-3. Jotain tämän tyylistä on lupa odottaa tänäänkin.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement