NHL: Blackhawks – Bruins

NHL.n Stanley Cup finaalisarjassa on nyt edetty viidenteen otteluun. Ottelu pelataan Chicago Blackhawksin kotiareenalla voittojen ollessa tasan 2-2. Molemmat joukkueet ovat kerran voittaneet vieraissa ja näissä kolmessa ottelussa on kolme kertaa edetty jatkoajalle. Blackhawksin molemmat kotipelit ovat menneet jatkoille tähän mennessä ja me uskomme, että tänäänkin käy niin.

 

Chicago Blackhawks – Boston Bruins X/3.60 Betsson

Chicago Blackhawks – Boston Bruins ML 2/2.30 Betsson

Chicago Blackhawks – Boston Bruins X2/1.65 Betsson

Alle 3.5 maalia (ml. vars. pa=60min+ja)/3.00 Betsson

 

Blackhawksin ja Bruinsin väliset ottelut ovat olleet siis tulikuumia. Tiukkaa taistelua ja tunnetta. Molemmilla joukkueilla on aikalailla tasapuolisesti loukkaantumisia. Kaikki pelit ovat olleet maalin pelejä pl. Bostonissa pelattua kolmatta peliä, jonka Bruins voitti 2-0. Joukkueiden eroa materiaalin puolesta on vertailtu paljon. Kenttäpelaajista (hyökkäs/puolustus) eroja ei juuri löydy. Suurin ero on ollut maalivahtipelissä jo finaalisarjaan lähtiessä ja sen aikana myös, kuten ennalta arveltiinkin. Blackhawksin maalivahti Corey Crafwordia epäiltiin ennen sarjaa ja ihan syystä. Onhan hänelle mennyt paljon enemmän ”helppoja” kuin Bruinsin ykköskassari Tuukka Raskille. Kärjistellen sanoin ”paljon enemmän”, tarkoitan sillä yhtä tai kahta helppoa, otettavissa ollutta maalia, kun niitä ei Raskille ole mennyt ainuttakaan. Näitä maaleja ei saisi tulla, sillä niillä on näissä otteluissa paljon suurempi merkitys, kuin varsinaisissa runkosarjan peleissä.

Viime ottelu Bostonissa oli ylivoimaisesti maalirikkain, kun joukkueet hakivat ratkaisua jatkoajalta lukemissa 5-5. Blackhawks lopulta otti sen elintärkeän voiton puolustaja Brent Seabrookin maalilla lukemin 5-6 ja piti avaimet käsissään ajatellen koko sarjan ja Stanley Cupin voittoa. Tämänkin pelin perusteella voimme todeta, että Crafwordille meni jopa kaksikin helppoa maalia. Kun ne olisi ottanut kiinni, Blackhawks olisi päässyt paljon helpommalla.

Maali iloittelun jälkeen palataan vanhaan, tuttuun ja turvalliseen tiukkaan vääntöön, jossa puolustetaan tiukemmin ja maalintekopaikoille pääsy on näin vaikeampaa. Veikkaamme, että ratkaisua haetaan jälleen jatkoajan jälkeen ja varsinaisen peliajan jälkeen tulos on joko 0-0 tai 1-1. Lopulta Boston Bruinsin Jaromir Jagr ratkaisee ottelun ja Bruins ottaa kolmannen kiinnityksen Stanley Cupiin ja pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotijäälleen.

 

Lyö NHL.n finaaleista vetoa… Betssonilla! »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement