NHL: 9.12.13

NHL:ssä pelataan yöllä viiden ottelun kierros ja me olemme mukana kahdessa mielenkiintoisessa väännössä. Ensin käsittelyssä on Minnesota Wildin ja San Jose Sharksin välinen kamppailu. Toisessa ottelussa vastakkain asettuu New York Rangers ja Washington Capitals. Mielenkiintoisiin peleihin mielenkiintoiset vihjeet. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Minnesota Wild – San Jose Sharks 1/2.70 Unibet

Wild ja Sharks eivät ole kohdanneet tällä kaudella vielä keskenään ollenkaan, joten lähtökohtaisesti ottelusta on luvassa mielenkiintoinen. Wildin viimeiset 5 peliä ovat olleet saldoa 2/5, kuitenkin valoa tunnelinpäässä on nähtävissä, sillä se kaatoi Chicagon kotonaan maalein 4-3. Joukkue ei myöskään kärsi tällä hetkellä pahoista loukkaantumisista, ainoana taitaa olla Mikael Granlund. Sharksin vieraskiertue on alkanut tylysti 2:lla murskatappiolla, kun se hävisi Carolinalle ja Pittsburgille tylyin lukemin 5-3 ja 5-1. Niemi joutuu urakoimaan jatkuvasti Sharksin maalilla, kun taas Harding on ottanut hieman lepoa.

Uskomme, että Wild klaaraa ottelun kotiyleisön edessä turvallisesti ja varmasti. Tulosvetoon voidaan hakea jopa yllättäviä 4,5-2,3 lukuja.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

New York Rangers – Washington Capitals (+1,5) 1/3.10 Betsson

Rangersin alkukausi on ollut kangertelevaa, välillä ollaan aivan yössä, välillä taas ollaan NHL:n parhaimmistoa. Lisäksi voidaan huomata, että Rangers petraa aina hävityn ottelun jälkeen otteitaan runsaasti, esimerkkinä 2-3 tappio Duckseille, jonka jälkeen Rangers kaatoi Pensin tylysti 5-1. Sairasosasto Rangersilla on pienentynyt huomattavasti, ja maalilla aloittaa aina niin varma, tai ei niin varma Lunqvist.

Capitals on ollut aina heikko joukkua Madisonilla, eikä joukkueen edellisetkään vieraspelit vakuuta millään tasolla, saldona niistä 2 voittoa viidestä, nekin molemmat vasta jatkojen jälkeen. Joukkue kärsii tällä hetkellä maalivahti pulasta, sillä Holtbyn ja Neuvirthin itseluottamus tuntuu olevan tällä hetkellä täysin hukassa. Kiekkoja liruu seläntaakse minkä kerkeää ja Ovechkinin varaan jätetään maalien tekeminen. Grabovski-Fehr pari toimii harvemmin kuin sen pitäisi.

Kotijoukkue kairaa pisteet helposti varsinaisella peliajalla ja vielä selkein lukemin. Maalivahtipeli ratkaisee tämän. Tulosvetoon rohkeasti ja isosti 4,5-1,2.

 

Lyö vetoa tästä matsista Betssonilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/t0mbbaa

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement