NHL: 4.12.2013

NHL:ssä on mielenkiintoinen kierros, kun vuorossa on yhdeksän ottelua eli 18 joukkuetta ovat tulessa. Me olemme mukana neljässä ottelussa. Kaksi kumpaisestakin konferenssista. Toronto Maple Leafs saa vastaansa länsirannikolta San Jose Sharksit. Floridan lämmössä tappiokierteen katkaisua havittelee Ottawa Senators, mutta Florida Panthers yrittää pistää kampoihin. Chicagon Madhouseen Blackhawksien vieraaksi saapuu NHL:n yksi ärsyttävimmistä vierasjoukkueista, eli Dallas Stars. Anaheim Ducksit saa paikalliskamppailussaan aamun tunteina suomen aikaa vastaansa viime yönä pelanneen Los Angeles Kingsin. Neljä mielenkiintoista ottelua luvassa. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks 2/2.05 Betsson

Toronto Maple Leafs (+1.5) – San Jose Sharks 2/2.80 Betsson

Yli 5.5 maalia/1.97 Betsson

Loistavan alkukauden jälkeen suvanto vaiheeseen joutunut Leafs yrittää kotijäällään katkaista neljän ottelun mittaista tappioputkeaan SJ Sharksien kustannuksella. Kymmenestä edellisestä pelistä huolestuttavasti vain kolme peliä voittanut Leafs tarvitsee nyt kipeästi voittoa. Joukkueen puolustuspeli on ollut murheenkryyni viime aikoina, sillä omissa kolisee jatkuvasti. Joukkueelle maalintekokin on ollut hitusen vaikeaa viime aikoina ja silloinkun maaleja on tullut, niin peräpää on vuotanut liikaa.

San Jose Sharks on palannut jälleen huippuvireeseen, eli samanlaiseen missä joukkue oli alkukauden. Viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue on napannut kahdeksan voittoa ja yhteensä 17 pistettä. Joukkue seilaa viiden ottelun voittoputkessa ja edellinen tappio tuli Chicago Blackhawkseja vastaan vieraissa lukemin 5-1, kun joukkue päätti reilun viikon mittaisen vieraskiertueen Madhouseen. Tämän jälkeen joukkue on ottanut viisi peräkkäistä kotivoittoa ennen tämän illan ottelua. Suurimmista loukkaantumismurheista joukkue on selvinnyt ja se näkyy. Mm. Joe Thornton on tehnyt viimeiseen viiteen peliin kaksi maalia ja antanut viisi syöttöä.

Sharksien hyökkäyspelaaminen on timanttia. Joukkue laukoo ottelussa hurjat määrät, kun taas kotijoukkue tottuu ottamaan sen 35 laukausta omaa maalia kohti jokaisessa ottelussa. Maple Leafs nappaa otteluissa todella paljon jäähyjä, mikä tarkoittaa paljon ylivoima aikaa hyvin sen osaavalle joukkueelle. Maple Leafs on kotijäällään viimeksi SJ Sharksit voittanut vuonna 2002, joten tämäkin putki saa jatkoa. Sharks nappaa pisteet mukaan rutiininomaisella 1-5 vierasvoitolla.

 

Florida Panthers – Ottawa Senators 2/2.45 Betsson

Yli 5.5 maalia/1.94 Betsson

Itäisen konferensin pohjamudissa pyörivä Florida Panthers on juuri siellä missä heidän käytännössä kuuluukin olla. Joukkueella on murrosvaihe kokoonpanojen osalta käynnissä ja se vie aikansa. Viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue on napannut ainoastaan neljä voittoa ja kerännyt yhteensä yhdeksän pistettä. Kotijäällä joukkue on ollut melko kehno. Voittoa ei juuri ole tullut, mutta pisteitä on silti kertynyt mukavasti jatkoaikatappioiden turvin. Kahdessa edellisessä ottelussa kotijäällä joukkue koki selvät tappiot New York Rangersia ja Philadelphia Flyersia vastaan.

Senators on ollut melko surkea läpi kauden ja etenkin kotijäällä pelaaminen on ollut vaikeaa. Vierasjäällä joukkue saa lähteä haastamalla tekemään peliä, joten homma on toisinsanoen paljon helpompaa. Joukkueen kärki pelaajat ovat olleet hukassa, eikä tehoja ole tullut toivottuun tahtiin. Puolustuspelaaminen on ollut heikkoa, joka tuottaa vaikeuksia loogisestikin otteluiden voittamiseen.

Senators voitti kauden aikaisemman kohtaamisen kotijäällään lukemin 3-2. Tuolloin Senators oli selvästi parempi. Tänään Senators pääsee pelaamaan vierasjäällä ja tekee tarvittavat maalit ottelun voittaakseen. Pisteet kanadaan 2-4 lukemin.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betssonilla »

 

 

Chicago Blackhawks – Dallas Stars X/4.25 Betsson

Chicago Blackhawks – Dallas Stars ML 2/2.75 Betsson

Alle 5.5 maalia/1.99 Betsson

Blackhawks on ollut loistavassa vireessä. Viimeisestä kymmenestä ottelusta joukkue on napannut kahdeksan voittoa ja yhteensä 16 pistettä. Ennen tämän illan Stars kamppailua joukkue on ottanut kuusi voittoa putkeen ja kaikki voitoista on tullut vieraista. Kotona joukkue on viimeksi pelannut 18.11 San Jose Sharkseja vastaan ja tuolloin irtosi tyylipuhdas 5-1 kotivoitto. Kotijäällä joukkue on muutenkin ollut äärimmäisen vahva, sillä kotijäällä joukkue on hävinnyt ainoastaan neljä peliä, joista yksi on tullut varsinaisella peliajalla.

Stars on ollut alkukaudella todella hyvä vieraissa, mutta kohtalaisen huono kotona. Viimeiset kolme ottelua joukkue on pelannut kotijäällä ja niistä käsiin on jäänyt neljä pistettä. Ensin tuli hieno 6-3 voitto Anaheim Duckseja vastaan, sitten niukka tappio tämän iltaista vastustajaa, eli Chicagoa vastaan rankkareiden jälkeen 1-2 ja viimeisimmässä pelissä Edmonton Oilersia vastaan joukkue hävisi surkean esityksen jälkeen rankkareilla 2-3. Ykköskentän sentterin Tyler Seguinin poissaolo näkyi Oilers ottelussa ja hänen pelaaminen tänään on epävarmaa. Mikäli Seguin pelaa, niin Starsin mahdollisuudet voittoon nousevat huimasti.

Tiukka ja vähämaalinen ottelu luvassa. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella viisi kertaa runkosarjassa ja tämä on kohtaamisista kolmas. Viime ottelussa Stars oli kotona (!!!) lähellä voittoa, joten uskomme sen tulevan tänään vieraista. 2-3 lukemin jatkojen jälkeen pisteet Starsin matkaan.

 

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings ML 1/1.74 Betsson

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings 1/2.25 Betsson

Anaheim Ducks, NHL:n paras kotijoukkue. 11 peliä kotijäällä ja niistä joukkue on voittanut kymmenen ja yksi tappio on tullut jatkoajan jälkeen. Viime aikoina joukkueen pelaaminen on ollut aikamoista vuoristorataa, sillä viimeisestä kymmenestä ottelusta on tullut ainoastaan kolme voittoa, mutta silti kokoon on kertynyt yhdeksän pistettä. Näistä kymmenestä pelistä Ducks on pelannut toki seitsemän vieraissa ja se selittääkin joukkueen viime aikaisesta rekordista aika paljon.

LA Kings pelasi viime yönä kotijäällä todella rankan ottelun St. Louis Bluesia vastaan. Kings voitti ottelun 3-2, mutta päästi väsyneenä kolmannessa erässä STL Bluesin lähelle johdettuaan 3-0 kahden erän jälkeen. Joukkueen maalilla on pelannut Jonathan Quickin back-upiksi hankittu Ben Scrivens. Scrivens on ollut todella hyvä, mutta saako hän tänään jo otteluruuhkassa lepovuoron, sekin määrittää paljon. Quick on loukkaantuneena, joten maalille tulisi asettaa debytantti Jones.

Ducksit ovat saaneet levätä pari päivää tähän otteluun tultaessa ja se alkaa näkymään etenkin toisessa erässä. Vaikka Kings onkin voittanut neljä edellistä joukkueiden kohtaamista niin uskomme tänään Ducksin kotietuun ja mahtiin. 3-1 lukemin pisteet jää Anaheimiin.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betssonilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement