NHL: 30.12.2013

NHL:ssä on palattu joulutauon jälkeen ryminällä sillä takana on jo kaksi yli kymmenen pelin kierrosta. Tänään on sellainen myöskin luvassa, mutta me olemme mukana vain kahdessa yön pelissä ja molemmat ottelut sijoittuvat läntiseen konferenssiin ja keskiseen divisioonaan. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille lukijoille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Dallas Stars – St.Louis Blues 1/2.65 Unibet

Dallas Stars – St.Louis Blues ML 1/2.00 Unibet

Loistavaan vireeseen viime aikoina äitynyt Dallas Stars saa todella tärkeään kotiotteluun vieraakseen samaisessa keskisessä divisioonassa kolmantena olevan St.Louis Bluesin. Starsilla on tällä hetkellä menossa kahden ottelun voittoputki ja joukkue on kerännyt viimeisestä viidestä pelistä yhteensä neljä voittoa ja yhdeksän pistettä. Ainut tappio tuli rankkareiden jälkeen San Jose Sharksien vieraista. Joukkueen kotipelaaminen on parantunut mielettömästi, mikä on tulevaisuutta ja joukkueen pudotuspeli mahdollisuuksia ajatellen loistava juttu. Puolustuksesta puuttuu kolme tärkeää pakkia, mutta se ei ole menoa paljoa haitannut.

St.Louis Blues on ollut koko alkukauden melkoisessa lentokelissä, kuten odottaa on sopinutkin. Joukkue on kerännyt pisteitä 37. ottelussa yhteensä 55 kappaletta. Viime yönä joukkue kaatoi maalijuhlien jälkeen kotijäällään keskistä divisioonaa johtavan Chicago Blackhawksin lukemin 6-5 rankkarikilpailun jälkeen. Edellisestä viidestä pelistä joukkueella on tilillään kolme voittoa ja yhteensä seitsemän pistettä.

Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi St.Louisissa Bluesin 6-2 voittoon. Tuolloin Stars hallitsi kenttä tapahtumia, mutta tulosta joukkue ei silloin saanut aikaiseksi. Uskomme Starsin nopean pelityylin tuottavan tänään todella paljon maalipaikkoja väsynyttä Blues puolustusta vastaan ja lopulta tarvittavat maalit voittoon. Stars ottaa tärkeän voiton lopulta lukemin 3-1.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Colorado Avalanche – Winnipeg Jets 1/2.00 Betsson

Colorado Avalanche – Winnipeg Jets (+1.5) 1/2.80 Betsson

Avalanchen tahti on hieman hyytynyt viime aikoina alkukaudesta, mikä  nyt ei ole yllättävää alkukauden ylisuorittaneelta joukkueelta. Kotijäällä kuitenkin tahti on ollut tuhoisaa, sillä edellisestä kymmenestä kotipelistä joukkue on napannut kuusi voittoa ja yhteensä 13 pistettä. Viime pelissään Avalanche kohtasi Chicago Blackhawksin heidän kotijäällään Madhousessa. Blackhawks kylvetti Avalanchea lukemin 7-2. Siitä on paljon parannettavaa, joten eiköhän Patrick Royn jengi lyö kotijäällään jälleen tutun vaihteen silmään.

Winnipeg Jets on Avalanchen tavoin loistava kotijoukkue, mutta reissupelit tuottaa joukkueelle tuskaa. Viimeisestä viidestä pelistä Jets on voittanut kaksi – molemmat kotona. Kolme tappiota ovat tulleet vieraista. Edellisen ottelun Jets voitti juuri kotijäällään, kun divisioonassa neljäntenä oleva Minnesota Wild sai nöyrtyä Jetsien edessä MTS Centerissä lukemin 6-4. Jetsien paras pistemies on ollut Bryan Little, joka on tehnyt 33 pistettä ja 14 maalia. Maalivahdeista saa tänään aloitusvuoron Al Montoya, joka on pelatessaan esiintynyt melko hyvin.

Colorado Avalanche on voittanut kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista. Uskomme siihen tänäänkin. Avalanche palaa voittokantaan kotietunsa turvin lukemin 5-2.

 

Lyö vetoa tästä matsista Betssonnilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement