NHL: 3.1.2014

NHL:ssä on tänään kymmenen ottelun kierros, joka sisältää erittäin monta hyvää jääkiekko-ottelua. Me olemme poimineen pari herkkupalaa vihjeisiimme. New York Islanders saa vieraakseen läntistä konferensia johtavan Chicago Blackhawksin ja Dallas Stars saa vieraakseen Montreal Canadiensin. Lännen joukkueet tänään vahvoilla? Se selviää alla olevista vihjeistä! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

New York Islanders (+1.5) – Chicago Blackhawks 2/2.60 Betsson

Yli 5.5 maalia/1.70 Betsson

New York Islanders lähtee illan otteluun itäisen konferensin sijalta 15. Joukkue on 11 pisteen päässä suorasta pudotuspelipaikasta ”Metrolitan” divisioonassa. Viimeisestä kymmenestä pelistä Islandersilla on kasassa viisi voittoa ja yhteensä 12 pistettä. Joukkue on kahden ottelun voittoputkessa. Edellisissä otteluissa vierasjäällä kaatui Boston Bruins ja Minnesota Wild. Vierasjäällä joukkueen peli on toiminut, sillä edellisestä kotivoitosta on aikaa 1.5kuukautta. Edellisen kerran Islanders voitti kotonaan 17.11.2013 ja tuolloin jatkojen jälkeen kaatui Detroit Red Wings lukemin 5-4. Joukkueen paras pistemies on kapteeni John Tavares, joka nousi pistepörssin neljänneksi tehtyään neljä pistettä Boston Bruinsia vastaan. Loukkaantuneena on ainoastaan puolustajat Visnowsky ja Martinek. Maalilla aloittaa Evgeny Nabokov, joka on voittanut pelaamistaan 20.stä pelistä 8.

Chicago Blackhawks lähtee otteluun läntisen konferensin toiselta sijalta. Hallitsevalla Stanley Cup mestarilla on 42. pelin jälkeen koossa 63 pistettä. Blackhawks on käytännössä varmistanut jo pudotuspelipaikkansa tässä vaiheessa kautta, mutta niitä on turha nyt miettiä. Viimeisestä kymmenestä pelistä Blackhawkseilla on koossa seitsemän voittoa ja yhteensä 16 pistettä. Joukkue voitti edellisessä ottelussa kotonaan Los Angeles Kingsit 1-0. Tuossa pelissä suomalaismaalivahti Antti Raanta torjui uransa 1. nollapelin. Kärkikentät ovat tunnetusti äärimmäisen vahvoja Blackhawkseilla. Loukkaantumisista joukkue ei enää kärsi, sillä ykkösmaalivahti Crawford tekee tänään paluun maalille loukkaantumisen jälkeen.

Islanders on ollut kotijäällään erittäin hankala Blackhawkseja vastaan, mutta joukkueiden pelillinen tasoero on niin suuri, että ottelu mitä luultavammin tulee päättymään isoin lukemin selvään vierasvoittoon.

 

Dallas Stars – Montreal Canadiens 1/2.20 Betsson

Dallas Stars – Montreal Canadiens (+1.5) 1/3.10 Betsson

Alle 4.5 maalia/2.70 Betsson

Dallas Stars on läntisen konferensin kuumimpia joukkueita tällä hetkellä. Stars on kauden pisimmässään, eli seitsemän ottelun pisteputkessa. Joukkue on voittanut tuon seitsemän pelin aikana viisi peliä ja hävinnyt kaksi kertaa jatkojen jälkeen. Nämä tappiot ovat tulleet St.Louis Bluesia vastaan kotona ja San Jose Sharkseja vastaan vieraissa. Joukkueella alkukaudella tökkinyt kotipelaaminen on alkanut parantua, sillä seitsemästä edellisestä kotipelistä joukkueella on saldona viisi voittoa, yksi tappio varsinaisella ja yksi jatkoajalla. Edellisessä ottelussa Stars voitti jo toistamiseen tällä kaudella Los Angeles Kingsin. 3-2 voittoon päättyneessä ottelussa Dallas Starsin surkea kotiylivoima onnistui kaksi kertaa. Ennen Kingsejä vastaan pelattua kotiottelua Stars oli tehnyt ainoastaan yhden koti ylivoimamaalin. Ykköskenttä on illasta toiseen vaarallinen, mutta Starsilla ratkaisut ovat levinneet myös laajemmalle rintamalle.

Montreal Canadiensilla on menossa vähän heikompi vaihe tämän kauden NHL:ssä, sillä edellisestä kymmenestä pelistä itäisen konferensin sijaa neljä pitävä joukkue on voittanut ainoastaan neljä. Edellisessä ottelussa Habs hävisi vieraissa Carolina Hurricanesille jatkojen jälkeen 5-4 lukemin. Tuota ennen Canadiens joutui kokemaan Alexander Barkovin mahdin, sillä Florida Panthers oli Habseja parempi kotonaan luvuin 4-1. Canadiens on ennen tämän päivän ottelua pelannut viisi vieraspeliä putkeen ja tältä jaksolta joukkue on kerännyt viisi pistettä kahden voiton turvin. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa tiukasti Norris Trophyä tavoitteleva puolustaja P.K. Subban, joka on tehnyt 29 pistettä menneellä kaudella. Canadiensin pisteiden teko on jakautunut tasaisesti monelle eri pelaajalle, sillä yli 20 pistettä on tehnyt joukkueen kuusi pelaajaa.

Dallas Stars on ollut erittäin hankala voitettava Texasissa Montreal Canadiensille, sillä Habs on voittanut ACC:llä ainoastaan kerran, vuonna 2009. Stars on joukkueista selvästi kovemmassa vireessä ja pelaaminen on kypsempää kuin kauden aiemmassa kohtaamisessa syksymmällä, jolloin Montrealissa peli päättyi kotijoukkueen niukkaan 2-1 voittoon. Tänään ei kuitenkaan maaleja nähdä, sillä molempien joukkueiden maalivahdit ovat kaikesta huolimatta hyvässä vireessä. Tiukka vääntö päättyy lopulta kotijoukkueen 3-1 voittoon.

 

Yön Änäri betsit lyödään Betssonille hyvillä kertoimilla! »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement