NHL: 29.11.2013

NHL:ssä on kiitospäivää viikonloppua ennen luvassa vain kahden ottelun kierros. Ottawa Senators saa vastaansa Vancouver Canucksin, joten siellä on luvassa Kanadan sisäinen matsi, josta ei tunnetta tule puuttumaan. Yön toisessa ottelussa vastakkain ovat tasoaan viime aikana hurjasti nostaneet Nashville Predators ja Edmonton Oilers. Mielenkiintoisia vääntöjä luvassa, niinkuin tässä liigassa aina! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Ottawa Senators – Vancouver Canucks 1/2.60 Betsafe

Ottawa Senators – Vancouver Canucks (+1.5) 1/3.75 Betsafe

Ottawa Senators – Vancouver Canucks (+2.5) 1/6.75 Betsafe

Yli 5.5 maalia/1.97 Betsafe

Senators palaa tänään kotijäälle kolmen ottelun vieraskiertueelta. Vieraskiertueelta mukaan tarttui neljä pistettä, kun ensin kaatui Red Wings vieraissa, tappio Hurricanesille ja jälleen viime yönä voitto Capitalsia vastaan maalijuhlan jälkeen. Senators on ollut kotona vaisu, mutta maaleja joukkue osaa tehdä. Viime öinen puolustaminen oli jälleen luokatonta, joten tänään siihen uskomme tulevan muutosta tähän peliin. Anderson jatkaa maalilla.

Canucks pelaa hyvää kiekkoa, vaikkei voittoja olekaan tullut. Päävalmentaja Tortorellan mukaan joukkueessa on hyvä henki. Kuuden ottelun kotiotteluputki päättyi jatkoaikatappioon LA Kingsejä vastaan alkuviikosta, jonka jälkeen joukkue on päässyt hyvin treenaamaan ennen vieraskiertuetta, joka alkaa Ottawasta. Canucks on voittanut seitsemän peliä vieraissa, eli yli puolet. Luongo jatkaa joukkueen maalilla tänään.

Senators tiivistää puolustustaan ja iskee tehokkaasti paikoista. Pisteet jää Ottawaan lukemin 5-1.

 

Nashville Predators – Edmonton Oilers 1/2.20 Betsafe

Nashville Predators – Edmonton Oilers (+1.5) 1/3.10 Betsafe

Predators on päässyt hyvään vireeseen läntisen konferensin puolella. Viimeisestä kymmenestä joukkue on napannut viisi voittoa ja viidestä viimeisestä joukkue on saanut kasaan kahdeksan pistettä. Viimeisin tappio kotijäältä New York Rangersia vastaan viikon alusta. Joukkueen paras maalintekijä on ollut puolustaja Shea Weber seitsemällä häkillään ja paras pistemies taas hyökkääjä David Legwand 20.llä pisteellä. Viime yönä nollat Columbusta vastaan pelannut Mazanec on ollut maalivahdeista parhaassa iskussa tällä kaudella ja todennäköisesti jatkaa tänään maalilla.

Oilers oli pitkän aikaa jyrkässä laskusuunnassa, mutta viime viikkoina peli on taas lähtenyt kulkemaan. Edellisestä kymmenestä pelistä joukkueella on koossa neljä voittoa ja viimeisestä viidestä pelistä sitten taas kolme voittoa, ja yhteensä kuusi pistettä. Edellisestä ottelusta tuli Chicago Blackhawkseja vastaan kotijäällä 1-5 lukemin kuokkaan. Kotijäällä joukkueen tekeminen on ollut vaikeaa, vaikka kahdesta edellisestä kotiottelusta onkin takana 4-1 ja 7-0 lukemin voitot. Joukkueen paras pistemies on Jordan Eberle 20.llä pisteellä ja sentteri Ryan Nugent-Hopkins seuraa pisteen perässä. RNH.n plus/miinus tilasto on karmeasti 12 maalia pakkasen puolella. Maalilla aloittaa tänään kesken kauden seuraan saapunut Ilya Bryzgalov. Ottelu on miehen ensimmäinen Oilers paidassa.

Nashville Predators on alkanut onnistumaan maalinteossa ja heikkoa puolustusta vastaan joukkueen tasainen hyökkäys tekee tuhoa. Eilinen peli voi painaa jaloissa, mutta joukkueiden tasoero on liian suuri Predsien eduksi. Siksi uskomme Predatorsin voittavan tämän pelin vähintään kahdella maalilla.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement