NHL: 23.11.2013

NHL:ssä on tarjolla hieman rauhallisempi kierros, kun tulevana yönä pelataan vain viisi ottelua. Me olemme mukana kahdessa ottelussa. Washington Capitals saa kotijäälleen vieraita Kanadan puolelta, kun Montreal Canadiens tulee kylään. Maalinteon kanssa tuskaillut Vancouver Canucks saa kimppuunsa Kekäläisen johtaman Colombus Blue Jacketsin. Miten kierroksen otteluissa käy siitä me teemme nyt selkoa! Pelionnea, mukavia lukuhetkiä ja ennen kaikkea hyvää viikonloppua kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Washington Capitals – Montreal Canadiens 1/2.35 Betsafe

Washington Capitals – Montreal Canadiens (+1.5) 1/3.30 Betsafe

Washington Capitals – Montreal Canadiens (+2.5) 1/5.70 Betsafe

Caps ja Alexander Ovechkin koki nöyryytyksen viime pelissään, kun Pittsburgh Penguins ja Sidney Crosby tuli varastamaan shown Verizon Centerille. Pens teurasti aneemisen Capitalsin lukemin 0-4, vaikka tuon pelin piti olla Capitalsin heiniä. Yksi tappio ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, että Capitals on ollut viime aikoina loistava joukkue kapteeninsa johdolla, eikä yksittäinen nöyryytys joukkuetta lyttyyn lyö vaan nimenomaan kasvattaa.

Canadiens on ollut todella tasaisen vahva alkukauden. Joukkue on voittanut puolet peleistään eli 11. Joukkue pelaa välillä todella loistavaa jääkiekkoa, mutta mahalaskuja tapahtuu toisinaan. Vieraskaukalossa pelaaminen on ollut välistään hieman vaikeampaa, vaikka voittoja on tullutkin yhdeksästä reissupelistä viisi kappaletta. Joukkueen tehokkain pelaaja on ollut puolustaja P.K. Subban 19.sta pisteellä.

Capitals ryhdistäytyy Penguins tappion jälkeen kotijäällään ja antaa kunnolla runtua Canadiensille. Pisteet jää Washingtoniin 4-1 lukemin.

 

Vancouver Canucks – Columbus Blue Jackets 1/1.83 Betsafe

Vancouver Canucks – Columbus Blue Jackets (+1.5) 1/2.40 Betsafe

Vancouver Canucks – Columbus Blue Jackets (+2.5) 1/4.00 Betsafe

Canucks on kärsinyt hirmuisesta maalinteko ongelmasta viime pelit ja tappioita on sen takia tullut jo viidestä ottelusta putkeen. Kolme edellistä peliä kotona ovat päättyneet San Josea, Dallasia ja Floridaa vastaan maalin tappioihin, mutta näistä peleistä tuli kokoon silti kaksi pistettä, kun ainoastaan Dallas onnistui voittamaan Tortorellan miehistön varsinaisella peliajalla. Canucks rakentaa illasta toiseen hirmuisesti paikkoja, mutta ei tunnu menevän mistään sisään. Joukkueen parhaat pistemieheet ovat olleet Sedinin veljekset ja kolmantena tulee hurjia peliminuutteja tahkoava Ryan Kesler.

Blue Jackets on onnistunut nyt pitkän kuivan kauden jälkeen nappaamaan kolmeen edelliseen peliin kaksi voittoa, kun joukkue on tällä viikolla kaatanut vieraissa Ottawa Senatorsin ja Calgary Flamesin. Näiden kahden voiton väliin sopi murska, 7-0 tappio Edmonton Oilersia vastaan, joten taitavan hyökkäyksen ollessa vastassa voi Blue Jacketsin puolustus olla erittäin köykäinen. Joukkue kaipaa hyökkäyspäähän tehoja eikä sitä helpota edelleen poissa kokoonpanosta olevan Marian Gaborikin poissaolo. Joukkueen tehokkain pelaaja on ollut puolustaja James Wisniewski, joka on tehnyt 16 pistettä.

Canucks tulee tänään todella kovaa kotijäällään ja haluaa varmasti katkaista viiden ottelun tappioputken. Blue Jacketsin puolustus on taitavan hyökkäyksen kanssa vaikeuksissa, joten uskomme Canucksien ketsuppipullon aukeamiseen. 5-1 lukemin pisteet jää Vancouveriin.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement