NHL: 14.11.2013

NHL:ssä pelataan tulevana yönä kolmen ottelun kierros. Viime yön vihjeistä me saimme 4/10 kiinni, mutta jos pelasit vihjeitämme niin voitolle päästiin hieman, mikä on todella hyvä juttu ja tärkein asia tietysti. Tänään jatketaan kahden ottelun voimin ja pelivalintoja tulee kuusi kappaletta. Nappaa jälleen mieleset mukaan peleihin! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea tulevalle yölle!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Minnesota Wild – Toronto Maple Leafs 1/2.00 Betsafe

Alle 5.5 maalia/1.60 Betsafe

Tulos: 3-2/14.50 Betsafe

Kovassa vireessä oleva Minnesota Wild saa vastaansa loisteliaasti kautensa avanneen, mutta sitten vähän hiipuneen Toronto Maple Leafsin. Wild on voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään seitsemän, ja koossa näistä peleistä on yhteensä 15 pistettä. Wild pitää läntisessä konferensissa hallussaan sijaa seitsemän. Joukkue on voittanut 18. pelistään kymmenen. Kotona joukkue on ollut äärimmäisen vahva, sillä kymmenestä kotipelistä joukkueella on seitsemän voittoa ja ilman pisteitä joukkue on jäänyt ainoastaan kerran, kun Chicago Blackhawks onnistui voittamaan Xcel Energy Centerillä Wildin luvuin 1-5. Joukkueen maalille tekee tänään paluun Niklas Bäckström.

Maple Leafsin edellisestä pelistä on aikaa kolme päivää. Tuolloin joukkue kohtasi vieraissa Boston Bruinsin ja hävisi pelin luvuin 3-1. Leafs pitää itäisessä konferensissa hallussaan sijaa viisi. Joukkue on voittanut 17. pelistään 11. Leafs on voittanut yhdeksästä kauden vieraspelistään viisi. Tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun tappioputkessa vierasjäällä ja koittaa katkaista tätä Wildin kustannuksella. Joukkueelta puuttuu loukkaantumisen vuoksi merkittävistä pelaajista ainoastaan Dave Bolland. Maalilla aloittanee LA Kingseistä tälle kaudelle hankittu Jonathan Bernier, joka on pelannut valtaosan peleistä hyvällä prosentilla.

Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi Torontossa Maple Leafsin 4-1 voittoon. Koska joukkueet ovat eri konferenseissa, niin tämä on heidän kauden viimeinen kohtaaminen, mikäli eivät kohtaa sitten pudotuspeleissä. Uskomme Wildin kotietuun ja niukkaan voittoon lukemin 3-2 heidän paremman vireensä turvin.

 

Lyö Minnesota Wild niukkaan voittoon Betsafella »

 

Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers (+1.5) 1/2.25 Betsafe

Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers (+2.5) 1/3.60 Betsafe

Yli 5.5 maalia/2.10 Betsafe

The battle of Pennsylvania on tämän tapahtuman nimi! Pennsylvanian paikallispeli joissa yleensä sattuu ja tapahtuu kummallisia asioita. Monet varmaan muistaa edellisen kokonaisen NHL kauden päättäneet playoffsit ja niiden avauskierroksen, kun nämä kaksi joukkuetta kohtasivat. Ottelut olivat äärimmäisen viihdyttäviä ja maalirikkaita. Tämä on joukkueiden kauden toinen kohtaaminen viidestä. Aikaisempi päättyi Philadelphian Wells Farco Centerissä silloisen vierasjoukkueen eli Pittsburgh Penguinsin 1-4 voittoon.

Penguins on ollut viime kierroksilla hieman vaisu. Edellisestä kymmenestä ottelusta joukkueella on ”vain” viisi voittoa ja joukkue matkaa tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa. On kuitenkin otettava huomioon, että tappiot tulivat New York Rangersia ja St.Louis Bluesia vastaan. Blues on läpi kauden ollut vakuuttava ja Rangers nousujohteisessa kunnossa. Penguins on pelannut kotijäällä tällä kaudella yhdeksän ottelua ja niistä on koossa seitsemän voittoa. Kaksi tappiota ovat tulleet niukasti Bruinsia ja Islandersia vastaan. Joukkueen kokoonpanosta puuttuu tänään varmasti puolustaja Rob Scuderi ja kakkosmaalivahti Tomas Vokoun. Maalissa aloittaa tasaisen varma Marc-Andre Fleury, jolla kylläkin on ikäviä muistoa tämän iltaisesta vastustajasta.

Flyers on nostanut huimasti tasoaan valmentajavaihdoksen jälkeen. Joukkue onkin alkanut puolustamaan tiiviimmin ja ottanut pois aiemmin niin ylihyökänneestä hyökkäyksestä. Toisaalta vain vajaa kaksi viikkoa sitten Flyers otti kotijäällään Washington Capitalsilta 0-7 lukemin kuonoon, mutta tuokaan tulos ei kerro koko totuutta tuosta pelistä. Joukkue seilaa kahden ottelun voittoputkessa, kun kahdessa edellisessä ottelussa kaatuivat Oilers ja Senators selvin lukemin. Viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue on ottanut Penguinsin tavoin viisi voittoa ja yhteensä 11 pistettä. Vieraissa joukkue on ollut äärimmäisen vähä maalinen. Seitsemässä ottelussa vain 16 tehtyä maalia. Seitsemästä vieraspelistä joukkue on ottanut yhteensä kolme voittoa. Flyersilla ei ole merkittäviä loukkaantumisia ja maalissa aloittaa kakkosmaalivahdiksi ajautunut Ray Emery.

Penguinsilla on aikaa edellisestä ottelusta ja pääsee levänneenä tähän paikallispeliin juuri eilen viimeksi pelannutta Flyersia vastaan. Näissä otteluissa tapahtuu jänniä asioita aina ja tänään se jännä juttu olisikin alkukauden hiljaiselossa edenneiden Evgeni Malkinin ja Claude Girouxin kypärätemput, joita nyt vähiten jaksaisimme odottaa. Uskomme Penguinsin vahvuuteen kotijäällä ja tämän turvin 5-2 kotivoittoon Flyersista.

 

Lyö vedot Battle of Pennsylvaniaan Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement