NHL: 13.12.2013

NHL:ssä pelataan huima 11.sta ottelun kierros ja me tarjoamme teille kolme vihje kohdetta. Ensimmäisessä vihjeessä viime yönä pelannut Philadelphia Flyers saa kotijäällään vastaansa Montreal Canadiensin. Toisessa vihjeessä St.Louis Bluesin vieraaksi saapuu niin ikään viime yönä pelannut Toronto Maple Leafs. Yön kolmas ottelu käsittelee Nashville Predatorsin ja Dallas Starsin välistä kamppailua. NHL:ssä olemme päässeet hyvään vireeseen viime aikoina, joten pyrimme jatkamaan tätä virettä! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens 1/2.85 Unibet

Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens (+1) 1/4.20 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.63 Unibet

Flyers koki viime yönä selkäsaunan Chicago Blackhawksien vieraana, kun kotijoukkue oli parempi luvuin 7-2. Flyersin hyökkäyspeli törmäsi ajoittain myös loistavasti pelanneeseen Hawks maalivahti Antti Raantaan, joka teki lukuisia loisto torjuntoja. Viime yönä myöskin Flyersin maalivahtipeli suli totaalisesti, mikä nyt ei yllätä, kun vastassa oli Blackhawksien kaltainen hyökkäysarsenaali. Flyers on kuitenkin osoittanut parantuneen pelin merkkejä viime aikoina, vaikka joukkue seilaakin kolmen ottelun tappioputkessa.

Montreal Canadiens on ollut huimassa vireessä viime aikoina. Joukkue on viimeisestä kymmenestä pelistä kerännyt 17 pistettä. Voittoa joukkue on napsinut näistä kahdeksan ja vain kerran jäänyt pisteittä. Pisteittä joukkue jäi edellisessä ottelussaan kotijäällä, kun Los Angeles Kings tuli ja teurasti Habsit luvuin 0-6 Centre Bellissä. Itäisen konferensin kolmantena oleva joukkue lähtee varmasti nälkäisenä Wells Farco Centeriin hakemaan pisteitä.

Pelillisesti ja tuloksellisesti vieraat ovat kotijoukkuetta edellä, mutta viime öinen turpakäräjä Madhousessa ei kerro koko kuvaa Flyersista tällä hetkellä. Wells Farco Center on ollut todella paha paikka Canadienseille, sillä Flyers on voittanut kahdeksan edellistä kotiotteluaan Habseja vastaan suoraan varsinaisella peliajalla. Niin uskomme käyvän myös tänään. 4-2 lukemin pisteet jää Philadelphiaan.

 

St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs 1/1.70 Unibet

St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs (+1) 1/2.20 Unibet

St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs (+2) 1/3.60 Unibet

St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs (+3) 1/7.50 Unibet

Läntisen konferensin yksi huippu joukkueista, eli St. Louis Blues saa kotijäälle vieraita Kanadan Torontosta, kun paikallinen Maple Leafs saapuu vieraaksi. Blues on saanut levätä ennen tätä yhden päivän, kun joukkueen edellinen peli oli keskiviikko aamulta. Tuolloin Blues haki niukan 1-2 vierasvoiton Jetseiltä. Blues on erittäin kova kotijoukkue ja todella varteenotettava kevään menestysjoukkue, sillä Bluesin pelitapa ja laaja rintama hakkaa vain yksinkertaisesti todella kovaa päälle. Tähän lisättynä leveä puolustus ja loistava maalivahtikaksikko, niin ainekset loistavalle joukkueelle on valmiit.

Maple Leafs pelasi viime yönä LA Kingsejä vastaan kotijäällään, mutta selvähköstä hallinnasta huolimatta joukkue ei saanut pisteitä vaan hävisi pelin lopulta 1-3 lukemin. Joukkueen ainoan maalin teki puukäsipakki Cody Franson. Leafsin kannalta ilouutinen oli Joffrey Lupulin paluu kokoonpanoon, mutta Dion Phaneufin poissaolo pelikiellon takia onkin todella suuri miinus. Phaneuf on todella suuri lisä ylivoimaan ja herran tehotilasto on eniten plussalla koko Maple Leafs organisaatiosta, mikäli johdon pankkitilejä ei lasketa tähän mukaan.

Viime yönä erittäin raskaan pelin pelannut Maple Leafs jäänee kotijoukkueen jalkoihin heti alusta alkaen. St.Louis Blues laukoo erittäin paljon ja vierailijat ovat tunnettuja siitä etteivät he kauheasti vastustajan vetoja blokkaa, niin pitkä ilta on vieraille tulossa. Blues voittaa tehottoman Maple Leafsin selvin lukemin. 4,5-0,1 tulosvetoon on käypä pelivalinta!

 

Nashville Predators – Dallas Stars 2/2.65 Unibet

Nashville Predators (+1) – Dallas Stars 2/3.90 Unibet

Kotijoukkue Predators lähtee illan kotiotteluunsa hieno 1-4 vierasvoitto taskussaan New York Rangersista. Viime aikoina Preds on ollut hieman hätää kärsimässä edellisestä voitosta huolimatta, sillä viimeisestä kuudesta pelistä on koossa ainoastaan tämä viime pelistä tullut voitto ja yhteensä kolme pistettä. Kotijäällä joukkue on voittanut viimeksi 26.11, kun Phoenix Coyotes kaatui lukemin 4-2. Kotona joukkueen pelaaminen onkin ollut huomattavasti vaikeampaa, mitä vieraissa. Pahoista loukkaantumisista joukkue ei kärsi. Ainut on ehkä tämä Pekka Rinteen poissaolo, mutta Preds maalivahti tandemi Mazanec/Hutton on häntä paikannut ihan kelvollisesti.

Dallas Stars koki viime pelissään kotijäällä Chicago Blackhawksin mahdin, kun kuokkaan tuli oikein urakalla lukemin 2-6. Stars oli kotijäällään käytännössä koko pelin täysin jyrän alla, eikä edes joukkueen ykkösmaalivahti Lehtonen pystynyt pysäyttämään toista kertaa Hawks vyöryä kahteen viikkoon. Starsista huomioitavaa on sama seikka, mitä Predseistä, eli kotijäällä homma on vaikeaa, kun peliä pitäisi tehdä ite. Vierasjäällä pelaaminen on helpompaa ja vapautuneempaa, kun joukkue lähtee kontraamaan vastustajaa. Loukkaantumismurheita Starsilla on enemmän kuin kotijoukkueella. Kaksi tärkeää pakkia Trevor Daley ja Stephane Robidas puuttuu varmasti, ja neloskentän luottosentteri Vernon Fiddlerin pelaamisesta ei ole varmuutta.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen viidestä. Keskisen divisioonan peräpään joukkueet, joista molemmat tarvitsee pisteitä mikäli meinaavat keväällä pelata edes yhden pudotuspelikierroksen. Stars on huomattavasti vahvemmassa kunnossa kuin Preds ja joukkueen kärkihyökkääjät ovat terävempää kynää penaalissa, kuin vastaavasti Predsien. Pisteet isoon D.hen Texasiin lukemin 1-4.

 

Lyö vetoa NHL matseihin huippuhyvin kertoimin Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement