NHL: 13.11.2013

NHL:ssä pelataan yöllä 11 ottelun kierros. Me olemme mukana kolmessa ottelussa. Vihjeet sisältää kymmenen pelivalintaa. Makoisia lukuhetkiä jälleen NHL vihjeiden parissa ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

New York Islanders – Nashville Predators ML 2/2.05 Betsafe

Alle 4.5 maalia/3.45 Betsafe

Alle 5.5 maalia/1.90 Betsafe

Islanders palaa neljän ottelun mittaiselta vieraskiertueelta takaisin kotijäälle neljä tappiota niskassaan. Joukkueen peli ei kulkenut alkuunkaan vieraskiertueella. Tappiot joukkue koki Montrealia, Columbusta, Carolinaa ja Washingtonia vastaan. Joukkue päästi kiertueella yhteensä 16 maalia ja teki itse ainoastaan kuusi, joten puolustuspelaamiseen joukkue kaipaa terävyyttä.

Predators on seitsemän ottelun mittaisella vieraskiertueella par aikaa. Kahdesta edellisesta ottelusta New Jerseytä ja Winnipegiä vastaan on takana karmeat 5-0 tappiot. Ennen tappioita joukkue haki komeat vierasvoitot LA Kingsien ja Coloradon vieraista. Vieraskiertue alkoi jatkoaikatappiolla Phoenixia vastaan, joten pisteitä on joukkue pystynyt haalimaan myös kovilta tiimeiltä. Joukkueen on tiivistettävä puolustustaan ja sitä ainakin kapteeni Weber toivoo.

Preds on voittanut kymmenestä edellisestä kahdeksan Islandersia vastaan ja niin voittaa tänäänkin jatkojen jälkeen. Molemmat joukkueet perustaa tänään pelinsä pelkkään puolustamiseen, eikä maaleja tulla näkemään. 2-3 jatkojen jälkeen pisteet vierailijoiden pussiin.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche 2/2.15 NordicBet

Carolina Hurricanes (+1.5) – Colorado Avalanche 2/3.00 NordicBet

Canes on voittanut 17. pelistään ainoastaan kuusi ja kotona pelaaminen on ollut äärimmäisen vaikeaa. Kymmenestä kotiottelusta vain kolme voittoa maalisuhteella -8. Viimeisestä kolmesta kotipelistä toki joukkueella on kasassa kaksi voittoa ja viisi pistettä. Joukkue tekee ja päästää kotonaan erittäin vähän maaleja, joten se kertoo joukkueen heikosta työskentelystä Raleighissa. Joukkueen molemmat maalivahdit puuttuu ja puolustuksen tärkeä palanen Tim Gleason on myös toipilaana. Hyökkäyksestä puuttuu jalokivi Jeff Skinner.

Avalanche on seurahistoriansa kovimmassa alkukauden vireessä. Joukkue on hävinnyt menneellä kaudella vain kaksi peliä ja niistä molemmat kotona. Vieraissa joukkue on edennyt voitosta voittoon, mutta tiukin niistä voitoista tuli Dallasin vieraista, kun peli eteni jatkoille asti, jonka jälkeen Avs oli kuitenkin vahvempi. Joukkue ei kärsi loukkaantumisista juuri millään tavalla.

Hurricanes saa NHL:n kovimman vierailijan kylään ja kyyti tulee olemaan sen mukaista. Pisteet Avalanchen matkaan 1-4 lukemin tehokkaamman ylivoimapelinsä ja loistavan vieraspelaamisensa ansiosta.

 

Lyö vetoa tästä matsista NordicBetilla »

 

Calgary Flames – San Jose Sharks X/4.05 Betsafe

Calgary Flames – San Jose Sharks 1X/1.84 Betsafe

Calgary Flames – San Jose Sharks ML 1/2.50 Betsafe

1.erä 1/3.45 Betsafe

Yli 5.5 maalia/1.80 Betsafe

Flames lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan tulevana yönä kotijäällään. Joukkue palaa neljän ottelun mittaiselta vieraskiertueelta takaisin kotijäälle vain kaksi pistettä rikkaampana, sillä joukkue onnistui voittamaan ainoastaan kiertueen ensimmäisen pelinsä Chicago Blackhawkseja vastaan jatkoajan jälkeen. Tämän jälkeen joukkue koki kolme tappiota Minnesotaa, Coloradoa ja St.Louisia vastaan. Joukkueelta puuttuu puolustajat Mark Giordano ja Chris Breen puuttuvat joukkueen kokoonpanosta. Sveitsin Reto Berra jatkaa joukkueen maalilla.

SJ Sharks aloitti kauden murskaavasti, mutta nyt joukkue on ajautunut viiden ottelun tappioputkeen, josta on kuitenkin kertynyt kokoon neljä pistettä, sillä joukkue on hävinnyt pelejä jatkoilla. Joukkue voitti viimeksi vieraissa Ottawan ja Montrealin kaksi viikkoa sitten perä jälkeen. Joukkueen vire on ollut todellakin laskusuunnassa, eikä pelaaminen ole enään niin rutiinin omaista mitä se oli alkukaudella. Alex Stalock pelaa tänään kauden toisen pelinsä maalin suulla aloittavana maalivahtina.

Runsasmaalinen ottelu luvassa, mutta molempien viime aikaisen vireen huomioon ottaen uskomme pelin päättyvän tasapeliin ja lopulta kotijoukkueen voittoon lukemin 4-3.

 

Lyö vetoa tästä matsista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement