NHL: 12.12.2013

NHL:ssä pelataan yöllä tynkäkierros, kun ohjelmassa on ainoastaan kolme peliä. Me olemme mukana kahdessa mielenkiintoisessa pelissä. Toronto saa vieraakseen Los Angeles Kingsin ja Chicagon Madhouseen saapuu Flyers niminen joukkue Philadelphiasta. Tsekkaa vihjeet yön matseihin alta! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings ML 1/2.25 Nordicbet

Edessä on todella mielenkiintoinen ottelu, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa viimeksi vuonna 2011 jolloin Toronto taipui jatkoajalla 2-3 tappioon Kingseille. Vuodet ovat vierineet ja ajat muuttuneet. Toronto painelee tällä hetkellä Itäisen konferenssin sijalla 7. kun taas Kings Läntisen konferensin sijalla 4.

Toronton maalilla aloittaa tänään Jonathan Bernier, joka on esittänyt vakuuttavia otteita, vaikkakin ailahdellen. Joukkueen 5 edellistä peliä ovat tuottaneet joukkueen plakkariin vaatimattoman 4 pistettä, kuitenkin joukkueen peruspeli on hyvällä tasolla. Lukuunottamatta pieniä ailahduksia, jotka ovat vaikuttaneet tuloksiin viime aikoina.

Kings tulee otteluun suoraan eiliseltä peliltä Montrealista, jossa se otti suvereenin 0-6 vierasvoiton. Kuitenkin Kings pelasi totuttuun tapaan fyysistä ja raskasta kiekkoa, jonka uskomme näkyvän sen otteissa tänään. Lisäksi Kingsin maalilla aloitttaa Martin Jones, joka ei kuulu NHL:n luotettavimpien veskarien joukkoon.

Väsynyt Kings vastaan levännyt Leafs. Levon ja kotihallin turvin uskomme että Leafs hoitaa homman kotiin. Tulosvetoon 3,4-1,2.

 

Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetilla »

 

Chicago Blackhawks – Philadelphia Flyers (+1,5) 1/2.50 Betsson

Chicago saa tänä iltana kotonaan vastaan alkukauden vaikeuksien jälkeen peliään huomattavasti parantaneen Flyersin. Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi vuoden 2012 alkupuolella jolloin Flyers onnistui rouhimaan pisteet itselleen tuloksella 5-4.

Chicago kävi antamassa eilen ”isän kädestä” Dallasille vieraissa ottamalla rouhean 2-6 vierasvoiton ja se palaakin kotikaukaloon hienoisena ennakkosuosikkina. Peli alkaa parantua pikku hiljaa, vaikka synkkiäkin jaksoja ollaan voitu vain ihmetellä. Chicago kärsii maalivahtien loukkaantumisista tällä hetkellä, mutta se ei joukkueen menoa hidasta sillä joukkueen peli toimii ja se heijastuu ylivoiman tehokkuudella.

Flyersin alkukausi oli vaikea, se ei tahtonut saada mitään aikaan, ja se näkyi turhautumisena joukkueen otteissa, kuitenkin peli on parantunut otteitaan. Kuitenkin nimet Giroux, Hartnell ja Streit ei yksin riitä kantamaan joukkuetta voittoon väkevää Chicagoa vastaan.

Uskomme, että Chicago klaaraa ottelun helposti kotonaan, jopa rumin lukemin. Tulosvetoon 4,5-1,2.

 

Lyö vetoa tästä matsista Betssonilla »

 

 

Tykkää meistä facebookista: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/t0mbbaa

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement