NFL:n kausiveto vihjeet!

Tässä segmentissä käydään läpi parhaat kohteet molempien konferenssien mestareiksi (AFC & NFC), sekä lopuksi luonnollisesti Super Bowl -mestarin veikkaus. Olen yrittänyt valikoida jokaiseen kategoriaan yhden varmemman joukkueen, jolta kuitenkin löytyy myös kerrointa, sekä lisäksi yhden yllättäjän. Huomatkaa, että konferenssien mestaruus ratkaistaan vasta play-offeissa. Hyviä lukuhetkiä ja pelionnea tulevaan kauteen!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetNFL näkyy kattavasti Unibetin listoilla - paljon vetovaihtoehtoja
nordicbetNorjalainen Nordicbet tarjoaa vähemmän NFL-kotheita, mutta hyvin kertoimin
betssonHelppokäyttöinen Betsson jolla aina runsaasti jenkkifudista listoilla

 

 

American Football Conference (AFC)

Tiedän, että ennustin Denver Broncosin yhdeksi vahvaksi ehdokkaaksi Super Bowliin. Siksi joudunkin nyt tekemään todella tiukan päätöksen jättämällä heidät kokonaan ulos AFC:n voittajaennustuksista. Kerroin on yksinkertaisesti liian huono, kun vertaa kakkossuosikkiin New England Patriotsiin. Molemmat joukkueet olen projektoinut 13-3 -jengeiksi, eli tasavahvoiksi runkosarjan osalta. Uskon play-offeissa kuitenkin enemmän Tom Bradyyn.

New England Patriots/4.50 Unibet

 

Toinen joukkue, kuten ehkä arvaatte, on Cincinnati Bengals. Yli kymmenen kertoimella on todella helppo tarttua tähän valtaisan potentiaalin omaavaan joukkueeseen. Pelinrakentaja Dalton varmasti haluaa todistaa olevansa vahva myös post-seasonilla. Bengals raivaa tieltään Coltsit, Broncosin (yeah baby!) ja kohtaa Patriotsin konferenssifinaaleissa. Siinä vaiheessa me voidaan jo hieroa käsiä yhteen, sillä voittoa ei voi enää estää.

Cincinnati Bengals/12.00 Unibet
National Football Conference (NFC)

Sanoin alussa, että valitsen kaikista kohteista yhden varmemman ja yhden ”haun”. Kusetin, sillä tästä konferenssista haetaan kaksi joukkuetta, joista kumpikaan ei oikein asetu kumpaankaan kategoriaan.
Ensimmäinen joukkue on Green Bay Packers. Tiedostan, että moni jonkun päässä nousee jo tässä vaiheessa myrsky; miten voi ottaa joukkueen, jonka ainoa ase on Aaron Rodgers? Minä ainakin voin ottaa helposti. Hyökkäyslinja oli huono viime vuonna ja en usko sekuntiakaan, etteikö valmennustiimi Mike McCarthyn johdolla olisi tehnyt kaikkeaan sen parantamiseksi. Samaan aikaan joukkueeseen liittyi mielenkiintoinen RB Eddie Lacy, joka hyvinkin saattaa olla vastaus viime kaudella huonosti toimineeseen juoksupeliin. Lisää siihen jäätävän kova laituriosasto, niin kyllä, Packers on kertoimensa arvoinen.

Green Bay Packers/7.00 Unibet

 

Olin ensin kirjoittamassa, että Saints olisi toinen valintani. Pienen harkinnan jälkeen joudun kuitenkin muuttamaan tuon valinnan Atlanta Falconsiin. Miksi? Kerroin on lähes sama molemmilla, mutta näkisin, että Atlantan puolustus pystyy vastaamaan post-seasonilla huutoon paremmin, kuin Saintsien vastaava. New Orleansin puolustushan oli viime kaudella liigahistorian huonoin, joten valtava parannus siellä olisi tapahduttava. Saintsien hyökkäys on hieman Falconsin vastaavaa parempi, mutta ei ratkaisevasti. Voimasuhteissa Falcons on edellä 55/45.

Atlanta Falcons/9.00 Unibet

 

Lyö vetoa NFL.n konferenssi voittajista Unibetilla »

 
Super Bowl XLVIII

Nyt sitten se kaikista kiperin. Kuka on kauden 2013 mestari? Tekisi jälleen mieli laittaa rahaa Denverille, sillä mikäli he Super Bowliin asti pääsevät, menevät he sitten kyllä päätyyn asti. Kerroin vaan on tässäkin tapauksessa ihan helvetin pieni (6.50). Siksi joudunkin taas nojaamaan ennemmin Tom Bradyyn ja Patriotsiin. Bradylta löytyy kuitenkin viisi Super Bowl -visiittiä ja kolmesta hän on poistunut voittajana. Patriots on edelleen yksi NFL:n parhaista joukkueista ja kertoimen puolesta he ovat kaikista pelattavin kohde.

New England Patriots/9.50 Unibet

 

Toinen valinta on ihan yhtä vaikea. Falcons vai Packers?
Joudun tässäkin tapauksessa nojaamaan voittamisen kulttuuriin. Matt Ryan, vaikka onkin kerrassaan mainio pelinrakentaja, ei ole voittanut urallaan, kuin yhden play-off ottelun. Hänelle on saavutus, mikäli Falcons etenee konferenssifinaaleihin asti. Vaikka nälkää riittää ihan varmasti siitä eteenpäinkin, nojaan nyt mielummin turvalliseen Rodgersiin. Rodgers tekee yksinkertaisesti niin vähän virheitä. Ja ne virheet ja turnoverit kun yleensä juuri ratkaisevat nämä pienten marginaalien pelit. Tämä vuosi ei ole vielä Ryanin. Kokemuksella valmentajavelho Mike McCarthy ja pelinrakentaja Aaron Rodgers tulevat tarjoamaan yhdessä Patriotsien kanssa yhden historian muistettavimmista Super Bowleista.

Green Bay Packers/14.00 Unibet

 

Siinä siis teille. Näiden betsien perusteella luultavasti osaatte jo hahmottaa aika hyvin, millainen playoff-kuva on Theodoren mielessä. Siihen on kuitenkin parempi palata vasta loppukaudesta.

 

Lyö vetoa Super Bowl mestarista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/teddy_nfl

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement