NFL:n avausottelu!

Tulevana yönä se alkaa! Nimittäin NFL! Yksi maailman hienoimmista urheilusarjoista, joka päättyy helmikuussa pelattavaan Super Bowliin! Pelionnea kaikille!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetNFL näkyy kattavasti Unibetin listoilla - paljon vetovaihtoehtoja
nordicbetNorjalainen Nordicbet tarjoaa vähemmän NFL-kotheita, mutta hyvin kertoimin
betssonHelppokäyttöinen Betsson jolla aina runsaasti jenkkifudista listoilla

 

 

Denver Broncos – Baltimore Ravens (+7.5) 1/2.00 NordicBet

Alle 48.5 pistettä/1.95 Unibet

95% niistä tiedoista, mitä olet harkkakaudella joukkueiden pelistä kerännyt, voit heittää tällä päivämäärällä roskikseen. Enää ei tarvitse spekuloida sillä, pelaako ykkösquuppa kaksi vai kolme draivia ja ehtiikö hän heitellä siinä pari touchdownia vai ei. Ykkösjätkät pelaa tänään ja se tekee omasta työstäni huomattavan paljon mukavampaa!

Denver Broncos isännöi siis viime kauden mestareita, Baltimoren Ravenseja. Joukkueet kohtasivat viime kaudella playoffeissa ottelussa, joka oli kenties viime kauden muistettavimpia. Flaccon Hail mary onnistui ja Ravens eteni jatkoon. Peyton Manning oli tuossa ottelussa se sama Peyton, joka on usein nähty post-seasonilla; epävarma. Nyt on onneksi taas paineettomampi runkosarjaottelu edessä ja silloin Manning on taas nimensä veroinen.

Siinä, missä Peyton varmasti tulee nostamaan tasoaan, tulee Ravensien Joe Flaccon taso varmasti laskemaan samassa suhteessa. Flacco on ihan hyvä quuppa, mutta ei oikeasti edes lähellä liigan parhaita. Ravens jyräsi puolustuksellaan viime kaudella päätyyn asti, mutta nyt asiat voivat olla toisin. Henkinen johtaja Ray Lewis jäi eläkkeelle ja Ed Reed vaihtoi maisemaa. Vaikea nähdä, että heti ensimmäisessä pelissä kukaan jäljelle jääneistä pystyisi tuota valtavaa aukkoa täyttämään. Se voi koitua Ravensin kohtaloksi, kun Peytonin hurry-up hyökkäys ei anna yhtään aikaa puolustuksen organisointiin.

Handicap-laini on kiusallinen DEN-7.5, mutta siihen on silti kotiedun turvin pureuduttava. Avausmatseissa ei yleensä nähdä kovin paljoa pisteitä, eikä varsinkaan mitään kuuden touchdownin ilotulituksia. Siksi otamme myös alle 48.5 pistettä!

 

Lyö vetoa ottelun pistemäärästä Unibetilla »

 

Lyö vetoa Denver Broncosin puolesta NordicBetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/teddy_nfl

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement