NFL vihjeet!

Tänään alkaa todenteolla amerikkalaisen jalkapallon pääsarja, eli NFL! Kausihan potkaistiin Kickoffin myötä käyntiin jo perjantai-aamuna suomen aikaa, kun Denver Broncos teurasti kotikentällään hallitsevan Super Bowl voittajan Baltimore Ravensin! Tänään ainakin näihin kahteen otteluun vihjeet! Pelionnea!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetNFL näkyy kattavasti Unibetin listoilla - paljon vetovaihtoehtoja
nordicbetNorjalainen Nordicbet tarjoaa vähemmän NFL-kotheita, mutta hyvin kertoimin
betssonHelppokäyttöinen Betsson jolla aina runsaasti jenkkifudista listoilla

 

 

Jefu-kansan juhlapäivä, eli sunnuntai, on täällä! Ilta tarjoaa 13 kappaletta mielenkiintoisia joukkueiden avausotteluita. Voimasuhderankingit on tehty ja nyt katsotaan, kuinka pihalla sitä taas onkaan ollut. – Teddy

 

Chicago Bears – Cincinnati Bengals ML 2/2.30 NordicBet

Chicagossa hypettämäni Bengals saapuu Bearsin vieraaksi. Jos aloitetaan vaikka puhtaasti ja perinteisesti pelinrakentajavertailulla, vie Bengals kevyesti. Andy Dalton on ennustuksieni mukaan tulevan kauden yksi parhaista quupista (ei toki vielä TOP-5:een asiaa), kun taas Chicagon Jay Cutler on parhaimmillaankin vain keskitasoa. RB-osastolla etu mene Bearsille, sillä Matt Forte on pelipaikkansa eliittiä. Ei kannata silti aliarvioida Bengalsien rookieta Giovani Bernardia, hän nimittäin näytti ykköspuolustuksia vastaan varsin hyvältä harkkakaudella. Tästä kaverista kuullaan vielä.

Noin muutenkin hyökkäysosasto on Cincyn suurin etu peliin lähdettäessä. A.J. Green (CIN) on suurempi uhka tulevalla kaudella, kuin Brandon Marshall (CHI).

Puolustus menee ehkä niukasti vielä Bearseille, mutta vain marginaalilla. Bengalsien puolustus oli viime kaudella hyvä ja täksi kaudeksi se on parantunut. Cincyn puolustus taitaa olla yksi NFL:n kalliimpia. Vaikka tunnetusti rahalla ei välttämättä saa hyvää rosteria, niin tässä tapauksessa veikkaisin rahamäärän saavan kuitenkin vastinetta.

Chicago saa kotietunsa turvin miinusmerkkistä tasoitusta. Näkisin, että Bengalseilla on erittäin hyvä sauma ”yllättää” tässä ottelussa ja saada lentävä lähtö kauteen. Suosittelen moneylinea, on sen verran kohtuullinen kerroin!

 

Cleveland Browns – Miami Dolphins ML 2/2.06 NordicBet

Näen tässäkin ottelussa mahdollisuuden samanlaiselle ”yllätykselle”, kuin edellisessä. Miami on laajalti aliarvostettu joukkue, vaikka se omaa paljon potentiaalia.

Pelinrakentajavertailu menee 100-0 Delfiineille. Molempien joukkueiden quupat lähtevät nyt aina vaikealle toiselle kaudelleen. Yksi huomio: Miamin Tannehill on 25 vuotias. Clevelandin Weeden täyttää ensi kuussa 30. Tulen heittämään huonoa läppää Weedenin iästä niin kauan, kun hän pelaa.

Tannehill sai täksi kaudeksi uuden lelun laituriosastolle, kun Pittsburghista saapui lahjana Mike Wallace. Viime kaudella Dolphinseilta ehkä hieman uupui offensiivisia täsmäaseita ja tämän siirron odotetaan tekevän muutoksen. Itse uskon odotuksien kannattavan.
Clevelandin rosterissa mielenkiinto keskittyy (Weedenin iän lisäksi) RB Trent Richardsoniin. Trent on niin ikään kakkosvuotensa liigassa starttaava nuorukainen, jonka odotetaan nousevan tällä kaudella eliittiin. Hänellä on tänään vastassa Miamin kohtuullisen hyvä puolustuslinja, joten pääsemme heti näkemään, onko miehestä mihinkään. Varmasti hän saa reilusti vastuuta, sillä Weeden, 89, ei osaa palloa juuri ilmassa liikutella. Tai totta kai osaa, mutta vastaanottajat ovat epäilyttäviä.

Uskoisin parivaljakko Tannehill-Wallacen järjestelevän muutaman touchdownin. Mikään viihdyttävä peli tästä ei ole tulossa, mutta koska Miami on vierasjoukkueena rankattu altavastaajaksi, on tämä hyvä kohde pelata. Tasoitus on naurettava +1, eikä sitä kannata ostaa.

 

Lyö vetoa näistä matseista NordicBetillä! »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/teddy_nfl

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement