NFL vihjeet sunnuntaille!

NFL sunnuntai on taas edessä! Illan televisiosta nähtäviin otteluihin nyt siis vihjeitä jälleen tarjolla! Pelionnea!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetNFL näkyy kattavasti Unibetin listoilla - paljon vetovaihtoehtoja
nordicbetNorjalainen Nordicbet tarjoaa vähemmän NFL-kotheita, mutta hyvin kertoimin
betssonHelppokäyttöinen Betsson jolla aina runsaasti jenkkifudista listoilla

 

 

Baltimore Ravens (+1) – Houston Texans 2/1.85 Unibet

Kahdella voitolla kautensa aloittanut Texans saapuu hallitsevan mestarin Baltimore Ravensin vieraaksi. Ravensin recordi tältä kaudelta on 1-1.

Houston on tosiaan kaksi voittoa toistaiseksi napsinut. Molemmat ovat olleet sanalla sanoen tiukkoja otteluita, mutta tietysti voitot ratkaisee. 31-28 voitto Chargersin vieraana ja 30-24 voitto Titansesista jatkoajalla. Pelinrakentaja Matt Schaub on aloittanut kautensa hyvin 644 passijaardilla ja 6:lla touchdownilla. Puolustuslinjalta odotan itse vielä parannusta.

Ravens puolestaan on ollut ongelmissa. Häpäisevä tappio avausmatsissa Denverille lukemin 49-27. Sen jälkeen nihkeääkin nihkeämpi voitto Cleveland Brownsista 14-6 loppulukemin. Joe ”SB MVP” Flacco on toistaiseksi saanut kasaan 573 passijaardia ja kolme touchdownia.

Baltimorelta puuttuu Ray Rice, eli toisin sanoen juoksuhyökkäys. Sen takia on aika helppo pelata tällä kertoimella Houstonin voittoa.

 

 

San Fransisco 49ers – Indianapolis Colts (+10) 2/1.82 Unibet

Yhden voiton Indianapolis Colts saapuu yhden mestariehdokkaan San Fransisco 49ersin vieraaksi.

San Fransisco koki kirvelevän tappion Seattle Seahawksia vastaan viime viikonlopun huippuottelussa. Lähinnä se kyllä oli nöyryytys, sillä loppulukemat olivat 29-3. Ninersilla ei yksinkertaisesti ollut mitään jakoa. Onkin selvää, että Niners lähtee kynsin ja hampain hakemaan voittoa, ettei se vain joudu aloittamaan kautta 1-2 recordilla. Pelinrakentaja Kaepernick arveluttaa minua edelleen, etenkin viime viikon todella saamattoman esityksen jälkeen.

Indianapolis Colts taas ilmoittautui mestaruustaisteluun, kun se treidasi RB Trent Richardsonin Cleveland Brownseista. Tämä tarkoittaa sitä, että Coltsilla on nyt nuorta talenttia sekä heittopelissä (Andrew Luck), että juoksupelissä (Richardson). Voi olla, että Trentie ei vielä ihan ole sisäistänyt tuota Coltsin pelikirjaa, mutta uskoisin hänen pelkällä talentilla saavan kuitenkin jotain aikaan. Suuremmaksi kysymykseksi nouseekin se, pystyykö Colts-puolustus pitämään Ninersin aisoissa. Tasoitus on kuitenkin niin suuri, että tässä kannattaa pelata altavastaajaa.

 
Pittsburgh Steelers(+1) – Chicago Bears 2/1.78 Unibet

Jenkkitelevision prime-time ottelussa vastakkain ovat siis voittamaton Bears, sekä voitettu Steelers.

Bears on onnistunut uuden päävalmentajan Mark Trestmanin alaisuudessa aloittamaan kauden enemmän, kuin hyvin. Okei, viime viikon voitto Minnesotasta oli työn ja tuskan takana, mutta voitto tuli silti (31-30). Ensimmäisen viikon 24-21 voitto Bengalsista sen sijaan oli huomattavasti vakuuttavampi suoritus. Jay Cutler on jopa näyttänyt pelinrakentajalta passaten 534 jaardia ja viisi touchdownia.

Steelersin kausi näyttää surkealta. Hyökkäyspeli on jopa niin kiusallista katsottavaa, että on pakko pienentää ikkuna, kun ei sitä kehtaa katsella. Big Ben tekee sen, mitä pystyy, mutta kun ei ole laitureita, niin eihän siitä mitään tule. Kyllä kaikki puolustukset pystyvät nykyään pelaamaan juoksupelin aika hyvin pois. Roethlisberger on saanut kasaan vaivaiset 442 passijaardia ja kaksi TD-passia. Steelers on tehnyt kahdessa ottelussa keskimäärin 9.5 pistettä (vrt. Bears 27.5). Tarvitseeko enempää perustella? Sitä minäkin.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement