NFL torstai yön matsi!

NFL.n peli viikko numero kolme starttaa tänä yönä ihan mielenkiintoisella ottelulla. Siispä, jos olet hereillä ja sinulla näkyy NelonenPro, niin lueppa vihje ja avaa telkkari puol neljältä ja rupee katsomaan tätä hienoa lajia! Pelionnea!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetNFL näkyy kattavasti Unibetin listoilla - paljon vetovaihtoehtoja
nordicbetNorjalainen Nordicbet tarjoaa vähemmän NFL-kotheita, mutta hyvin kertoimin
betssonHelppokäyttöinen Betsson jolla aina runsaasti jenkkifudista listoilla

 

 

Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs: Alle 50.5 pistettä/1.85 Unibet

Kansas Cityn puolustustyöskentely on ollut varsin vakuuttavaa kaksi ensimmäistä ottelua, sillä vastustajat ovat saaneet keskimäärin vaivaiset yhdeksän pistettä per ottelu. Chiefs on puolustuksensa avulla ottanutkin kaksi peräkkäistä voittoa heti kauden alkuun. Hyökkäyksessä se on tehnyt tarvittavan, joskin Alex Smithin alle 400 jaardia kahdessa ottelussa onkin aika surkea lukema (vrt. esimerkiksi Aaron Rodgers, joka heitti viime ottelussaan 480 jaardia). Smithillä on sentään ollut vastassaan Jacksonville Jaguars, jota vastaan ehdottomasti on esiinnyttävä eduksi. No, on Smithillä neljä touchdownia, joten annetaan anteeksi.

Eaglesin paljon hypetetty hyökkäys joutuu siis kovan paikan eteen. Lepoaikaa on ollut poikkeuksellisen vähän (kolme kokonaista päivää) ja sillä voi olla tuhoisia vaikutuksia. Varsinkin nyt, kun vastustajan joukkueen puolustus ei ole mikään heittopussi. Saatamme hyvinkin nähdä monta 3-and-out -hyökkäystä Eaglesilta.

Eaglesin heikohkon puolustuksen onneksi Chiefsin hyökkäys ei ole maailman vaarallisin. Ennakolta tästä voi tulla hiukan tylsähkö ottelu, mutta olen toisaalta usein ollut väärässäkin. No en oikeasti. Näiden faktojen valossa tuntuu turvallisimmilta tuo alle 50,5 pisteen pelaaminen.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/teddy_nfl

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement