NFL maanantai illan huumaa!

Yöllä pelattais NFL.n ensimmäinen kierros päätökseen kahden ottelun voimin. Alkuillan pelissä kohtaavat Washington Redskins ja Philadelphia Eagles, mutta meidän vihjaamassamme pelissä kentälle astelevat San Diego Chargers ja Houston Texans. Pelionnea kaikille je mielyttäviä katseluhetkiä yön pimeille tunneille! 

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetNFL näkyy kattavasti Unibetin listoilla - paljon vetovaihtoehtoja
nordicbetNorjalainen Nordicbet tarjoaa vähemmän NFL-kotheita, mutta hyvin kertoimin
betssonHelppokäyttöinen Betsson jolla aina runsaasti jenkkifudista listoilla

 

 

San Diego Chargers (+4) – Houston Texans 2/1.92 Unibet

Otetaan illan peleistä hieman varmempi. Eilen kokeiltiin altavastaajia, mutta tänään siihen ei Bolts tarjoa syytä. Jos haluatte tiivistyksen ottelusta heti alkuun, niin Houston on vahvempi seuraavilla osa-alueilla:

– Pelinrakentaja

– Hyökkäyslinja

– Puolustus

Jokainen mitään urheilua ikinä seurannut osaa jo tuon perusteella arvata, kumpi on ottelussa niskan päällä.
Houstonilla on rosterissaan NFL:n toistaiseksi paras puolustaja, J.J. Watt. Mies säkitti pelinrakentajia viime kaudella yhteensä 20.5 kertaa, johtaen sillä kyseistä tilastoa. Kaveri murtautuu yhä edelleen viime kauden tahtiin hyökkäyslinjojen läpi suoraan pelinrakentajan kimppuun.

Chargersin pelirakentajana kun toimii vielä Philip ”Interception” Rivers, voimme odottaa illalta paljon turnovereita. Rivers ei ole ikinä ollut parhaimmillaan paineen alla, enkä usko, että Boltsin hyökkäyslinja pystyy tarjoamaan tarpeeksi vahvaa taskusuojaa.
Houstonin hyökkäystä johtaa dynaaminen kaksikko Matt Schaub-Arian Foster. Pelinrakentaja Schaub on sen verran kohtuullinen, että hän pystyy pitämään passiuhan kokoajan päällä. Foster taas on eliittitason RB, joten voimme odottaa myös pelikellon dominointia Houstonin puolelta. Mitäpä tässä siis enempää jauhamaan?

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/teddy_nfl

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement