NFL ennakkoa: 1/4

NFL kirjoittajamme Teddy käy NFL ennakoissaan läpi jokaisen joukkueen tämän viikon aikana järjestyksessä huonoimmista alkaen. Tässä teille ensimmäinen osa! Hyviä lukuhetkiä!

 

Sijat 25 – 32

32. Jacksonville Jaguars

Uusi aikakausi on alkamassa uuden koutsin Gus Bradleyn ja GM David Caldwellin johdolla. Jaguars on jo liian kauan ollut NFL:n heittopussi ja kenties pian siihen tulee muutos. Aloittavan pelinrakentajan paikkaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta nyt alkaisi näyttää siltä, että Blaine Gabbert on Chad Hennea vahvempi.

Menestysmahdollisuus:

En itse usko, että Jaguars vielä tällä kaudella yltäisi edes viiteen voittoon. Rakennusprosessi on alussa ja tien alku on aina kivinen.

The Big Guestion:

Jättäytyykö Jaguars tarkoituksella viimeiseksi, jos ensimmäiset viisi ottelua menee huonosti? Ensimmäisella draftivuorolla voisi tehdä yllättävänkin paljon hyvää tulevaisuutta ajatellen.

 

31. Oakland Raiders

Etenkin puolustuslinjaansa suuresti uusinut Raiders ei lähde kauteen suurin odotuksin. Useammassakin julkaisussa Raiders on rankattu NFL:n huonoimmaksi joukkueeksi, eikä minun arvioni ole siitä kaukana. Kun puolustuslinjaa muokataan näin paljon uusiksi (yhdeksän uutta aloittajaa), ei se voi olla näkymättä alkukaudesta helppoina virheinä kemioiden puuttumisen vuoksi.

Menestysmahdollisuus:

Periaatteessa, PERIAATTEESSA, Raiders voisi nousta jopa kahdeksan voiton joukkueeksi. Se vaatisi kuitenkin onnistumista jokaisella osa-alueella, enkä itse jaksa siihen uskoa.

The Big Guestion:

Kuinka nopeasti puolustuslinja oppii tuntemaan toisensa? Kumpi on ykköspelinrakentaja; Matt Flynn vai Terrelle Pryor?

 

30. New York Jets

Valmentajat vaihtuu tiuhaan tahtiin, mutta yksi asia on Jetseissä varmaa: Marc Sanchez jatkaa pelinrakentajan paikalla. Omasta mielestäni on käsittämätöntä, että yksi ihan varteenotettava puolustuslinja menee täysin hukkaan, kun hyökkäystä johtaa täysi turisti.

Menestysmahdollisuus:

Jets tulee luultavasti tänä vuonna pelaamaan yhden seuran historian huonoimmista kausista. Puolustuslinja kuitenkin onnistuu voittamaan Jetseille muutaman ottelun.

The Big Guestion:

Syrjäyttääkö Geno Smith vihdoin ja viimein Mark Sanchezin ykköspelinrakentajan tontilta?

 

29. Cleveland Browns

Tulevaisuutta ajatellen Brownseilla on pullat hyvin uunissa. Jengiin on hankittu paljon talenttia pallon molemmille puolille ja sen varaan on hyvä rakentaa. Henkilökohtaisesti ihmettelen, miksi sitten joukkueen tärkeimmällä paikalla pelaa Brandon Weeden, joka oli siis viime vuonna vielä rookie-statuksella operoiva herra. Mainitsinko jo, että hän on 2-vuotias? Ei vakuuttanut viime vuonna, enkä laittaisi paljoa uskoa häneen tälläkään kaudella.

Menestysmahdollisuus:

Jos Weeden parantaa huimasti, on Brownseilla hyvätkin mahdollisuudet yltää jopa kuuteen-seitsemään voittoon.

The Big Guestion:

Miten voi olla rookie 28-vuotiaana? MITEN?

 

28. Tennessee TItans

Titans on uusinut niin hyökkäystä, kuin puolustustakin. George Wilson ja Bernard Pollard tuovat vakautta puolustuslinjaan. Hyökkäyksen osalta Titans saattaa olla yksi NFL:n nopeimpia ja onkin anteeksiantamatonta, mikäli tällä kaudella Titans kohtaa samoja ongelmia, kuin viime vuonna.

Menestysmahdollisuus:

Jos pelinrakentaja Jake Locker pysyy muun hyökkäyslinjan mukana, voi Titans nousta kahdeksan voiton joukkueeksi. Minulla on kuitenkin epäilykseni.

The Big Guestion:

Jos Locker ei vakuuta, lähteekö Titans hakemaan uutta pelinrakentajaa kesken kauden?

 

27. San Diego Chargers

Paljon tapahtui Chargersien organisaatiossa lyhyen ajan sisään. GM sai lähteä ja päävalmentaja seurasi pian perässä. Philip Riversillä on kenties viimeinen mahdollisuus nousta entiselle tasolleen. Ikävä kyllä Boltsien lohkosta löytyy Denver Broncos ja Kansas City Chiefs, joiden kanssa kilpailu on todella, todella vaikeaa. Oakland Raidersin takia kuitenkin Chargers tulee saamaan voittojakin.

Menestysmahdollisuus:

Jos kaikki natsaa alkukaudesta, voi Bolts hyvinkin olla 4-4 recordilla ensimmäisen puolikkaan jälkeen.

The Big Guestion:

Voiko Philip Rivers nousta takaisin yli 4000 passijaardin pelinrakentajaksi?

 

26. Philadelphia Eagles

Pitkäaikaisen Eagles-päävalmentajan Andy Reidin työ tuli päätökseen viime kaudella. Lopputulema ei ollut sitä, mitä Eagles-fanit toivoivat, sillä Philly jäi divisioonansa viimeiseksi 4-12 recordilla. Uusi päävalmentaja Chip Kelly tuo nopeatempoisen hyökkäyksen Philadelphiaan ja se voi hyvinkin yllättää monet puolustuslinjat. Harmi vain, että Eaglesin divisioona on kivenkova, kun seurana on Dallas Cowboys, Washington Redskins ja New York Giants.

Menestysmahdollisuus:

Mikäli Eagles suoriutuu hyvin oman divisioonansa joukkueita vastaan, on mahdollisuudet hyvät jopa play-offeihin villillä kortilla.

The Big Guestion:

Michael Vick vai Nick Foles?

 

25. Arizona Cardinals

Cardinalseilla on vihdoin edes kohtalainen pelinrakentaja, kun veteraani Carson Palmer saapuu rullatuolissaan sentterin taakse. Myös toimiston puolella on tapahtunut, sillä Arizonalla on täksi kaudeksi esitellä niin uusi GM (S. Keim), kuin päävalmentajakin (B. Arians). Keim hankkikin joukkueeseen välittömästi kokeneita ja jotain joskus voittaneitakin pelaajia esimerkiksi Eric Winstonin ja Antoine Casonin muodossa. Arizona näyttää tänä vuonna pitkästä aikaa ihan hyvältä.

Menestysmahdollisuus:

Arizonan kohtaloksi tänä vuonna koituu äärimmäisen kova divisioona ja otteluohjelma muutenkin. Kuudestatoista vastustajasta jopa yksitoista voitti viime kaudella 7 ottelua tai enemmän. Cardinals jää lohkonsa viimeiseksi alle kuudella voitolla.

The Big Guestion:

Miten toimii veteraanikaksikko Carson Palmer-Larry Fitzgerald hyökkäyksessä?

 

Seuraa meitä twitterissä: @Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: @Teddy_nfl

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement