NFL ennakko osa 4/4!

NFL ennakko paketti on Teddyn osalta valmis ja nyt on kaikki osat luettavissa! Huomenna tulee mestaruusveto vihjeet, joten pysykää kuulolla! Nautinnollisia lukuhetkiä!

 

Sijat 1-8

8. Cincinnati Bengals

Tästä jengistä tulen kaudella jauhamaan. Cincy on nyt kaksi kertaa käynyt haistelemassa play-off tunnelmaa ja tänä vuonna uskon heidän ”yllättävän” isosti. Bengalseilla on ehkä suurin määrä talenttia pallon molemmin puolin ja tuota orkesteria johtaa joukkueen kaksi kovinta offensiivista prospektia, eli QB Andy Dalton ja WR A.J. Green. Puolustus oli viime vuonna kova, eikä vaihtuvuus ole ollut suurta. Odotettavissa on siis myös puolustuksellisesti parempi kausi.

Menestysmahdollisuus:

Jos edes suurin osa kaikesta siitä potentiaalista realisoituu, mitä Bengalsien joukoista löytyy, ovat he varteenotettava ehdokas jopa Super Bowliin asti. Voittaa divisioonansa.

The Big Guestion:

Löytyykö hyökkäyksestä muita kohteita Daltonille, kuin A.J. Green?

 

7. New Orleans Saints

Sean Payton palaa kentän laidalle vuoden jäähyn jälkeen ja sinä aikana Saints on asiantuntijoiden mielestä pudonnut jopa TOP-10 joukkueiden ulkopuolella. Moni laittaa liian vähän painoarvoa Payton-Brees -akselille, joka kahdestaan kykenee muodostamaan koko NFL:n tuhoisimman hyökkäyksen. Puolustukseen on hankittu uudeksi koordinaattoriksi Rob Ryan. Ihan ymmärrettävää, sillä viime kaudella Saintsien puolustus oli NFL:n historian huonoin.

Menestysmahdollisuus:

Jää divisioonansa kakkoseksi, mutta nappaa villikortti-paikan. Potentiaali on mestaruuteen asti.

The Big Guestion:

Saako Rob Ryan muokattua NFL:n huonoimman puolustuksen edes siedettävään kuntoon?

 

6. New England Patriots

Bill Belichick – Tom Brady. Voisin jättää koko analyysin noihin kahteen mieheen, sillä niin kauan, kun he samassa joukkueessa vaikuttavat, on se joukkue vaarallinen. Belichick on taktiikkamestari, eikä Bradyllakaan vielä ikä tunnu painavan missään. Danny Amendola tulee olemaan yksi kauden parhaista laitureista. AFC:n paras hyökkäyslinja tulee myös varmistamaan sen, että Brady saa operoida rauhassa, kuin myös RB Stevan Ridley.

Menestysmahdollisuus:

Helposti jälleen Super Bowl -ehdokas. Vie divisioonansa tuttuun tapaan.

The Big Guestion:

Löytyykö hyökkäyksestä tarpeeksi targetteja Bradylle?

 

5. Green Bay Packers

Jatkan samaa linjaa kahden edellisen arvion kanssa sanomalla kaksi nimeä: Mike McCarthy & Aaron Rodgers. Kun joukkueessa on liigan paras pelinrakentaja, on sillä myös aina potentiaalia vaikka päätyyn asti. Laituriosastolta löytyy liuta varteenotettavia pro-bowl -miehiä, etunenässä Randall Cobb. Puolustuksen on pystyttävä parantamaan. Joka tapauksessa Rodgersin ansiosta juustopäät ovat jälleen yksi NFL:n vaarallisimmista joukkueista.

Menestysmahdollisuus:

Voittanee divisioonansa ja on postseasonilla jälleen yksi kuumimpia ehdokkaita mestareiksi.

The Big Guestion:

Pystyykö hyökkäyslinja suojaamaan Rodgersia viime kautta paremmin?

 

4. Seattle Seahawks

Laajalti TOP-3 joukkueeksi kaavailtu Seahawks ei saa itseltäni aivan yhtä suurta luottamuslausetta. Blogissani ehdin jo dumata Russell Wilsonin yhdeksi tulevan kauden flopeista, enkä aio toistaiseksi luopua tuosta mielipiteestä. Pakko silti todeta, että puolustus tulee olemaan erityisen kova tulevalla kaudella. Myös RB Marshawn Lynch tulee viemään jengiä eteenpäin silloin, kun Wilsonin peli takkuilee.

Menestysmahdollisuus:

Jäänee divisioonansa toiseksi ja tippuu villikortti -kierroksella kokeneemmalle Atlanta Falconsille.

The Big Guestion:

Onko Russell Wilsonista vakituiseksi pelinrakentajaksi?

 

3. Atlanta Falcons

Viime vuosi oli melkein Atlantan täysosuma. Ensimmäiset 13 ottelua meni recordilla 12-1 ja Matty Icen johtama hyökkäys näytti pysäyttämättömältä. Post-seasonilla meno jatkui divisioonakierroksella vahvana, kun Falcons tiputti Seahawksit. 49ers oli kuitenkin vahvempi NFC:n mestaruustaistelussa. Hauskaa kyllä, olen ennustanut Falconsien play-off reitin menevän lähes samalla tavalla tänäkin vuonna. Tosin tällä kertaa Falcons joutuu hakemaan vauhtia jo villikorttikierrokselta (3:s seedi) vastassaan Seahawks. Voitto tulee, kuten myös divarikierroksella 49ersista. Siitä eteenpäin jätän teidät verhon ulkopuolelle. Atlantan hyökkäys on Saintsien jälkeen kenties NFC:n vaarallisin.

Menestysmahdollisuus:

Kuten yllä totesin, Falcons etenee aina konferenssifinaaleihin asti.

The Big Guestion:

Onko Matt Ryan viimein valmis voittamaan yli 50% play-off -otteluistaan?

 

2. San Fransisco 49ers

Odotukset eivät voisi olla enää korkeammat Friscossa. Se on melkein niin, että mestaruus on tultava, kaikki muu on pettymystä. Ikävä San Fransiscon puolesta, että Seahawksien tapaan uskon heidän kaatuvan liian kokemattomaan pelinrakentajaan. Runkosarja menee varmasti hyvin, onhan 49ersien puolustus liigan kovimpia. Kaepernickin read-option tulee toimimaan valtaosan kautta, mutta jossain vaiheessa joku keksii vastalääkkeen tuota hyökkäystä vastaan ja silloin niners on ongelmissa. Michael Crabtreen puuttuminen on myös valtava menetys.

Menestysmahdollisuus:

Voittaa divisioonansa ja saa vapaaviikon pleijareiden ekalta kierrokselta. Kuten tosin edellä ennustin, Falcons tulee ja tiputtaa.

The Big Guestion:

Nouseeko joku muu laituri paikkaamaan Crabtreen aukkoa?

 

1. Denver Broncos

You know it. Peyton Manning oli kauden 2011 kokonaan sivussa loukkaantumisen vuoksi. Moni kuvitteli, että nyt hänen aikansa on ohi, mutta mitä vielä. Nyt 37-vuotias Manning johdatti Denverin 13:sta voittoon vain hävitäkseen play-offeissa tulevalle mestarijoukkueelle Baltimore Ravensille. Manningin 37 touchdownia ei jättänyt kysymyksiä ilmaan; hän on edelleen liigan parhaita pelinrakentajia. Denverin hyökkäys näyttää erityisen vaaralliselta Wes Welkerin palkkaamisen jälkeen. Welker tosin kärsi loukkaantumisen harkkakaudella, mutta hän pelannee silti valtaosan kaudesta. Puolustus on yksi liigan parhaista heti, kun Von Miller on kärsinyt kuuden ottelun pelikieltonsa.

Menestysmahdollisuus:

Broncos ottanee eniten voittoja konferenssissaan helpohkon divisioonansa turvin ja varmistaa näin vapaaviikon post-seasonille. Erittäin vahva Super Bowl -kandidaatti.

The Big Guestion:

Joko Peyton olisi vihdoin oppinut, ettei pleijareissa kannata heittää inttereitä?

 

Näin siis saamme päätökseen Theodoren power-rankingit! Nämä rankingit siis koskevat -kuten varmaan huomasitte – nimenomaan runkosarjaa. Play-offit on asia erikseen ja silloin pienet nyanssit ratkaisevat. Seahawks ja 49ers on rankattu tässä korkealle, mutta en usko heidän play-offeissa etenevän pitkälle. Toisaalta esimerkiksi Bengals voi parhaassa tapauksessa edetä konferenssifinaaleihin asti ja miksi ei jopa Super Bowliin.
Play-off ennustukset tulee kuitenkin erikseen vasta myöhemmin kaudella. Future-betsejä voi mahdollisesti olla luvassa vielä ennen torstain kick-offia. Tosiaan; alle kolme vuorokautta aikaa avausmatsiin. Täällä ainakin ollaan jo aika täpinöissä, sillä pre-season lupaili hyvää vedonlyönnin kannalta.

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/teddy_nfl

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement