NFL ennakko osa 2/4!

Eilen ponnahti ensimmäinen NFL ennakko pihalle ja tänään olis tarjolla lisää lukemista teille! Teddyn toinen NFL ennkon muodossa siis hyviä lukuhetkiä kaikille! 

 

Sijat 17-24

24. Carolina Panthers

Nuorekas ja potentiaalinen Panthers lähtee kauteen nuoren pelinrakentajan Cam Newtonin johdolla. Newton on yksi lupaavimmista pelinrakentajista tällä hetkellä ja nyt, kun kolmas vuosi korkeimmalla tasolla on edessä, on lupa odottaa tuloksia. Kaksi vuotta saa totutella, sitten pitää todistaa jo jotain. Hyökkäyksen pitäisi Carolinalla olla kunnossa ja suureksi murheeksi muotoutuneekin puolustuksen kakkoslinja.

Menestysmahdollisuus:

Jos puolustus ylittää itsensä, haastaa Panthers vakavasti suuria joukkueita play-off -paikasta.

The Big Guestion:

Riittääkö puolustuksen taso haastamaan Drew Breesin, Matt Ryanin, Eli Manningin ja Tom Bradyn, joita vastaan Carolina pelaa kuusi kertaa?

 

23. Tampa Bay Buccaneers

Buccaneers on yksi mielenkiintoisimmista joukkueista tulevalla kaudella. Varsinkin hyökkäyksestä löytyy potentiaalisia pro-bowl pelaajia kahdella kädellä laskettavaksi. Puolustukseenkaan Tampa Bay ei tule kaatumaan. Se oli hyvä viime kaudella ja nyt sinne on hankittu Jonathan Banksin ja Dashon Goldsonin kaltaisia tekijöitä. Potentiaalia on paljon.

Menestysmahdollisuus:

Mahdollisuudet on play-offeihin asti, mutta joukkueen kokemattomuus arveluttaa.

The Big Guestion:

Pelinrakentaja Josh Freeman, miten pelaa?

 

22. Buffalo Bills

Buffalo voi olla äärimmäisen inhottava vastustaja tänä vuonna. Monen muun joukkueen tapaan myös Bills vaihtoi valmentajaa täksi kaudeksi. Doug Marrone tykkää peluuttaa no-huddle -hyökkäystä ja tällä Bills saa valjastettua RB C.J. Spillerin täyteen tehoonsa. Spiller tulee olemaan kova haastaja Adrian Petersonille, sanokaa minun sanoneen.

Menestysmahdollisuus:

Buffalon divisioonasta löytyy New England Patriots, joten divisioonavoittoon ei ole mahdollisuuksia. Villikortti -paikkaan sen sijaan on.

The Big Guestion:

Miten suoriutuu nuori pelinrakentaja EJ Manuel?

 

21. Kansas City Chiefs

Chiefs saa vihdoinkin joukkoihinsa kunnollisen pelinrakentajan, kun San Fransiscossa hylätty Alex Smith saapuu operoimaan hyökkäyksiä. Surkea pelinrakentaja onkin ollut viime vuosina se syy, miksi Chiefs ei ole noussut sille tasolle, missä sen muuten kuuluisi olla. Pahoin pelkään, että nyt Kansasin muu rosteri on ehtinyt hiukan heikentyä.

Menestysmahdollisuus:

Billsien tapaan myös Chiefseillä on divisioonassaan yksi niin kova vastustaja (Denver Broncos), ettei voittoon ole mahdollisuuksia.

The Big Guestion:

Riittääkö rahkeet villikortti-kierrokselle?

 

20. St. Louis Rams

Rams on omasta mielestäni rajusti yliarvostettu monissa julkaisuissa. Yleisesti St. Louisia on veikkailtu jopa TOP-15 joukkueeksi. Olen itse eri mieltä. Sam Bradford ei missään tapauksessa ole niin hyvä pelinrakentaja, että hän pystyisi haastamaan edes puolia niistä joukkueista, mitä vastaan Rams joutuu tänä vuonna pelaamaan. Ramsien otteluohjelma on muutenkin ehkä yksi kovimmista. SF 49ers x2, Seahawks x2, Saints, Bears, Colts, Falcons, Texans, Cowboys. Siinä 10/16 vastustajasta, joista siis kaikki on omissa papereissani Ramsia kovempia. Lisäksi heillä on kaksi kertaa ottelu Arizonaa vastaan, joka voi hyvinkin viedä ainakin kotonaan St. Louisia.

Menestysmahdollisuus:

Rams tulee jäämään play-offien ulkopuolelle luvattoman kovan otteluohjelmansa takia.

The Big Guestion:

Asiat on ensi kaudella toisin, joten jaksaako Rams keskittyä tulevaisuuden rakentamiseen vielä yhden kauden ajan?

 

19. Detroit Lions

Ramsien tapaan myös Lionsien otteluohjelma tulee olemaan kova. Detroit tuskin tulee play-offeihin pääsemään sen takia, mutta on heillä silti ihan laadukas joukkue, joka pystynee kiusaamaan divisioonakärkiä. Hyökkäyksestä kun löytyy kaksikko Matthew Stafford-Calvin Johnson, voi joka ottelussa tapahtua yllätyksiä.

Menestysmahdollisuus:

Ikävä kyllä Lionsin divisioonasta löytyy joukkueet Minnesota Vikings, Chicago Bears sekä Green Bay Packers. Detroit jäänee divisioonansa viimeiseksi.

The Big Guestion:

Katseet keskittyy siihen, saako Calvin Johnson tällä kaudella yli 2000 vastaanottojaardia. Viime kaudella jäi 1964:n.

 

18. Miami Dolphins

Dolphins oli jo viime kaudella lupauksia herättävä joukkue ja täksi kaudeksi on potentiaalisia pelaajia hankittu kasapäin lisää pallon molemmin puolin. Kenties isoin lisäys on laituri Mike Wallacen hankinta Ryan Tannehillin syöttöjä vastaanottamaan. Wallace voi hyvinkin olla TOP-10 laituri tällä kaudella. Dolphins tulee kisaamaan Billsien kanssa kovasti AFC Eastin kakkospaikasta.

Menestysmahdollisuus:

En usko, että Dolphins pystyisi Patriotseja haastamaan, mutta villikortti-kierrokselle on mahdollisuudet.

The Big Guestion:

Onnistuvatko kaikki Dolphinsin uudet pelaajat?

 

17. Dallas Cowboys

Tämän pitäisi olla jälleen kerran Dallasin vuosi. Joka vuosi pitäisi olla Dallasin vuosi, mikäli asiantuntijoiden analyyseja on uskominen. Mahdollisuudet on, sillä Cowboysien divisioonasta (NFC East) ei ihan kärkijoukkueita löydy. Kovia haastajia toki New York Giantsin ja Washington Redskinsin muodossa. Dallasilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittaa molemmat noista joukkueista. Tony Romo ei nauti niin suurta arvostusta, kuin mitä hän ansaitsisi. Itse olen sitä mieltä, että Romo on liigan TOP-10 pelinrakentaja. Lisää siihen potentiaalinen tämän kauden laituri nro. 1 Dez Bryant, niin Dallasin hyökkäys näyttää hyvin vaaralliselta.

Menestysmahdollisuus:

Jos Dallas saa otettua voitot Giantseista ja Redskinseista, voi Cowboys viedä koko divisioonansa.

The Big Guestion:

Kurittomuus on ollut Dallasin suuri murhe viime kausilla. Lenteleekö keltaiset liput Cowboyseille jälleen tänä vuonna?

 

 

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/teddy_nfl

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?fref=ts

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement