Naisten EM-Futis

Naisten jalkapalloa tarjoamme tänään vihjeiden muodossa. Olkaapas hyvät!

 

Norja – Islanti (+1) X/3.80 NordicBet

Rankingissa sijalla 11 oleva Norja ja ranking 15. Islanti aloittavat kisarupeamansa.
Norjan joukkueessa on hyvä sekoitus nuoruttaa ja kokemusta. Nuoruutta edustaa mm. todellinen lupaus, Caroline Hansen. Norjan kokenein puolestaan on Solveig Gulbrandsen, joka on voittanut Norjan paidassa olympiakultaakin. Materiaalilla mikä Norjalla on käytössään, pitäisi kyllä edetä puolivälieriin.
Islanti puolestansa saa tehdä jatkoonpääsypaikkansa eteen kunnolla töitä. EM-kisat ovat Islannille sen toiset ja edellisistä menestystä ei oikein tullut, sillä se hävisi kaikki lohkopelinsä. Näistä kisoista on kuitenkin odotettavissa jo hieman parempaa tulosta.
Kummankaan valmistautuminen kisoihin ei ole mennyt ihan putkeen, sillä Norja ei voittanut neljästä harkkamatsistaan yhtään, Islanti voitti yhden huonoa Unkaria vastaan. Uskon, että Norja voittaa tämän matsin materiaalietunsa turvin, mutta Islanti antaa hyvän vastuksen ja Norja voittaa vain maalilla. Tulosveikkaus 2-1.
Saksa – Hollanti (+2) 2/2.65 Unibet
Kisojen yhtenä ennakkosuosikkina pidetty Saksa kohtaa avausottelussa Hollannin. Saksa on rankingissa 2., Hollanti 14.. Itse en kuitenkaan pidä Saksaa ennakkosuosikkina ja mitalisijoituskaan ei ole täysin varmaa. Siltä puuttuu loukkaantumisten takia nimittäin ainakin Alexandra Popp, Verena Faiss, Viola Odebrech, Babett Peter, Kim Kulig sekä Linda Breson. Saksalla on todella nuori joukkue ja sen kyllä luulisi näkyvän pudotuspeleissä. Taitoa Saksalta kuitenkin toki löytyy.
Hollantia on aliarvioitu tässä liikaa. Siltäkin löytyy taitoa mukava määrä, mainitaan nyt Hollannin kaikkien aikojen maalintekijä Manon Melis. Myös puolustuksen Daphne Koster ja Kirsten v. d. Ven ovat tärkeässä roolissa, samaten maalivahti Loes Geurts. Hollannilla on mielestäni kaikki osa-alueet ihan kohtuullisesti hallussa ja uskon sen pystyvän haastamaan edes jotenkin Saksan.
Saksalla on siis todella nuori joukkue ja kisojen alla tulleet loukkaantumiset sekoittavat pakkaa. Ei Hollanti mielestäni näin suuri altavastaaja ole ja kun sille annetaan pari maalia vielä eteenkin, niin sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tulosveikkaus 1,2-0,1.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement