Naisten EM-Futis vihjeet

Naisten jalkapallon EM-Kisat jatkuvat tänään jälleen Ruotsissa. Tänään on myöskin meidän Helmarit tulessa. Saa nähdä miten käy. Pelivihjeet on tuossa illalle, joten pelionnea!

 

Tanska – Suomi HT/FT 1/1/1.80 Nordicbet

Both Teams To Score? No/ 1,90 Nordicbet

Pelataas hieman erikoisempia vetoja tähän peliin, sillä Tanskan kertoimet painettu niin alas. Kuten moni varmasti tietää, tämä on ratkaiseva ottelu puolivälieräpaikan puolesta. Vain voitolla jompi kumpi joukkueista etenee puolivälieriin. Tanska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.
Tanska on pelannut joukkueista varmemmin, vaikkakin se hävisi tasaisen matsin Italialle 2-1. Suomen peli on ollut pelkkää kaaosta ja etenkin hyökkäyspelaaminen on ollut todella surkeaa, eikä se vieläkään ole saanut turnauksen avausmaalia aikaiseksi. Edes vetoja maalia kohti sillä ei taida olla paria enempää. Tanskaa vastaan sillä on ehkä toki parhaat mahdollisuudet tehdä se maali jos se on tullakseen, mutta uskon Tanskan ottavan tarkasti puolustuksenkin kun kyseessä on hyvin tärkeä ottelu. Maalejahan Tanska osaa tehdä ja se yrittää varmasti ”ratkaista” ottelun jo heti ensimmäisellä puoliajalla. Tulosveikkaus 2-0 (1-0).

 

Ruotsi (-1) – Italia 1/2.00 Nordicbet

Ruotsi pesi kasvonsa Suomen kustannuksella, kun se otti murskaavan 5-0 voiton. Ruotsi oli ottelussa todella vakuuttava, mutta olihan Suomikin todella huono. Ruotsi on jo puolivälieräpaikkansa varmistanut, mutta lohkovoitto on vielä auki ja se varmasti kiinnostaa. Paineita ei juurikaan enää ole ja kun se pääsee vapautuneesti hakemaan hyvää tulosta, niin eiköhän se ota toisen hieman reippaamman voiton putkeen. Tärkeää Suomi- ottelussa oli myös se, että Ruotsin supertähdet Lotta Schelin ja Kosovare Asllani saivat paikattua munaamansa rankkarit.
Italia pelasi hienon pelin Tanskaa vastaan ja otti hieman yllätyksellisesti 2-1 voiton, jolla se yltää puolivälieriin. Silläkään ei siis paineita ole ja tämän ottelun tarkoitus on luultavasti laittaa peliä kuntoon kovaa puolivälierämatsia varten. Toki sekin ottaa lohkovoiton jos se matsin voittaa, mutta en usko että sekään itse mahdollisuuksiinsa hirveästi usko.
Ruotsi on joukkueista melko selvästi laadukkaampi ja kun se sai viime ottelussa ketsuppipullon korkin auki, niin uskon sen ottavan tästä vähintään kahden maalin voiton. Tulosveikkaus 2,3-0.

 

Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement