Naisten EM-Futis: Puolivälierät

Naisten EM-jalkapallossa on pelattu jo kaksi puolivälieräpeliä neljästä. Tänään on kaksi jälkimmäistä kyseessä, kun Norja kohtaa Espanjan, ja Ranska Tanskan. Miten illan mielenkiintoisissa otteluissa käy, se selviää näistä vihjeistä! Pelionnea!

 

Norja – Espanja 1/2.30 Nordicbet

Alle 2.5 maalia/1.80 Nordicbet

Lohkovoittaja Norja saa vastaansa lohkossaan toiseksi sijoittuneen Espanjan. Norja järjesti pienoisen yllätyksen, kun se kaatoi Saksan 0-1 ja näin ollen otti siis lohkovoitoin, vaikka se oli pedattuna Saksalle. Norja pelasi muutenkin hyvin lukuunottamatta ensimmäistä matsia, joka päättyi 1-1 tasalukemiin Islantia vastaan. Hollannin se kaatoi 1-0.

Myös Espanja pelasi hieman yläkanttiin, kun se kaatoi Englannin 2-3. Tappio Ranskalle oli aikalailla odotettavissa, mutta sekin tuli vain niukasti 0-1 lukemin. Venäjän kanssa se pelasi viimeisessä lohkovaiheen matsissa 1-1 tasapelin, mikä ei ollut kyllä kovinkaan hyvä suoritus.

Norja on joukkueista laadukkaampi ja jos Norja ei luovuta pallonhallintaa Espanjalle, niin kyllä se on aika vahvoilla. Itseluottamus on varmasti kova Saksa- voiton jälkeen, kun taasen Espanjan tasuri Venäjää vastaan jätti ilmoille pienen kysymysmerkin. Norjan kertoimet on tullut aika kovasti alaspäin, mutta yli 2.2 kertoimilla se kelpaa itselleni eikä sen ali taida kertoimet vielä missään lafkassa olla. Myös U2.5 on hyvä kohde, en usko että tässä mennään millään sen ylitse. Tulosveikkaus 1,2-0.

 

Ranska -1 – Tanska 1/2.25 Nordicbet

Both Teams To Score? No/1.85 Nordicbet

C-lohkon näytöstyyliin voittanut Ranska kohtaa Tanskan, joka pääsi arvalla mukaan kun se peittosi lohkossaan viimeiseksi jääneen Suomen. Ranska voitti kaikki kolme alkulohko-otteluaan, Venäjän 3-1, Espanjan 0-1 ja Englannin hienosti 3-0.

Tanska taasen pelasi kahdesti tasan (Ruotsia ja Suomea vastaan) sekä hävisi Italialle. Sen avausottelussa nappaama piste oli osoitus Tanskan vaarallisuudesta, mutta kahdessa edellisessä matsissa Tanskan vaarallisuus oli täysin kadoksissa. Ensin se siis hävisi aikalailla tasoiselleen, hieman heikommalle Italialle 2-1 ja viimeisessä matsissa pelasi surkean 1-1 tasapelin huonoa Suomea vastaan. Nämä kaksi ottelua jättivät Tanskan kohdalle suuren kysymysmerkin ja puolivälieriinkin se pääsi siis osittain tuurilla.

Eiköhän tässä matsissa tule noutaja jos Tanska pelaa sitä peliä, mitä se esitti Italiaa ja Suomea vastaan. Ranska on täysin eritasoinen joukkue, sehän on yksi mestarisuosikeista. Vähintään kahden maalin voiton ei siis pitäisi tuottaa kovasti harmaita hiuksia ja päälle kahden tarjotut kertoimet kelpaa hyvin. Myös BTTS No kohde on pelattava 1,85 kertoimella. Tulosveikkaus 3-0.

 

Lyö vetoa näistä matseista nordicbetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement