Naisten EM-Futis

Naisten EM-futiksessa pelaillaan tänään jälleen kaksi ottelua. Me tarjoamme vihjeen toisesta pelistä. Olkaa hyvät ja pelionnea!

 

Ranska – Englanti 1/1.90 Nordicbet

C-lohkon toisessa päätöskamppailussa iskevät yhteen Ranska ja Englanti. Ottelusta voi odottaa aika kovatasoista kamppailua, vaikka Ranskalla ei oikeastaan panosta olekaan. Se on periatteessa varmistanut jo lohkovoitonkin, mutta päävalmentaja sanoi, että he pelaavat voittoa faneilleen. Ja eiköhän he fixaa peliään kuntoon puolivälieräkamppailua varten, joten en millään usko, että Ranska tässä ihan leikiksi lyö.
Englanti taasen on melkeinpä pakkovoiton edessä, mutta tehtävä ei ole helppo. Englanti ei ole vakuuttanut vielä ollenkaan, kun se hävisi Espanjalle 2-3 ja pelasi surkean Venäjän kanssa 1-1 tasapelin. Tuskin peli on nyt yhtäkkiä loksahtanut paikoilleen ja kyllä se joutuu tänään erittäin kovan paikan eteen.
Ranska pääsee otteluun parhaallaan, Englannilta sivussa on Rachel Yankey. Sophie Bradley ja Stephanie Houghton ovat kuitenkin tässä matsissa taas käytettävissä. Ranskalla on materiaalietu ja sen peli on selvästi paremmassa kuosissa. Kertoimet on nostettu noin ylös panoksettomuuden takia, mutta kyllä tuolla kertoimella Ranskaa on jo pelattava. Tulosveikkaus 2-1.

 

Lyö vetoa tästä matsista nordicbetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement