Naisten EM-Futis

Naisten EM-Jalkapallo jatkuu jälleen tänään. Luvassa joka päiväiseen kaksi mielenkiintoista ottelua, johon vihjeet meiltä! Pelionnea!

 

Norja – Hollanti 1/2.75 Unibet

Tässä on nyt kyllä kertoimet ihan väärinpäin. Norja (rank. 11.) aloitti kisaurakkansa Islantia vastaan pelaamalla 1-1 tasapelin. Islannin tasoitus tuli harmillisesti vain pari minuuttia ennen ottelun loppua pilkulta. Ei Norja tosin ehkä pelannutkaan ihan voiton arvoisesti, sillä se pelasi ihan hyvän 1. puoliajan, mutta 2. puoliaika oli siltä huonoa peliä. Jos Norja pystyy pitämään tänään pakettinsa loppuun asti kasassa, niin uskon sen nappaavan tästä voiton.
Hollanti (rank. 14) puolestaan järjesti (joillekin) melkoisen yllätyksen, kun se ylsi 1-1 tasapeliin Saksaa vastaan. Saksa on lähtenyt turnaukseen hyvin nuorella jengillä ja monta avainpelaajaa on sivussa, joten siksi Hollanin pärjääminen ei ainakaan itselle tullut yllätyksenä. Hyvä suoritus se siltä joka tapauksessa oli, itsekin odotin Saksalta loukkaantumisista huolimatta maalin voittoa. Ainakin tilastojen perusteella Hollanti oli ihan hyvin pelissä mukana, joten tasuri on varmasti ansaittu.
Norja on mielestäni näistä kahdesta laadukkaampi joukkue ja se lähtee matsiin pienenä ennakkosuosikkina, mutta kyllä Hollantikin on hyvä ja ottelussa on aika tasaiset lähtökohdat. Loukkaantumisia kummallakaan ei ole. Tässä pitäisi olla kertoimet toistepäin, mutta meillehän tämä tietysti kelpaa! Tulosveikkaus 2-1.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Islanti +3 – Saksa 1/1.60 Nordicbet

Islanti (rank. 15) haastaa Saksan (rank. 2.). Rankingeja tässä ei kuitenkaan kannata tuijotella ollenkaan.
Islanti avasi heti ensimmäisessä matsissaan pistetilin nappaamalla Norjalta pisteen. Islanti ansaitsi pisteensä ja etenkin toinen puoliaika oli siltä loistavaa peliä Norjaa vastaan. Islanti sai tuosta tasurista varmasti paljon itseluottamusta, ja sitä se tänään tarvitseekin. Islannin pitäisi päästä otteluun lähes parhaallaan, viime matsissa hieman kolhiintuneen puolustaja Atladottirin pelaaminen on epävarmaa.
Saksa aloitti kisansa pienoisella pettymyksellä, kun se jäi 0-0 tasapeliin Hollannin kanssa. Olen jo kertaalleen viime vihjeessä maininnut, mutta mainitaan vielä kerran.. Eli Saksalta puuttuu loukkaantumisten takia Alexandra Popp, Verena Faiss, Viola Odebrech, Babett Peter, Kim Kulig sekä Linda Breson. Saksa joutui lähtemään kisoihin todella nuorella ryhmityksellä ja ainakaan ensimmäinen peli ei itseluottamusta hirveästi kohentanut. Saa nähdä miten tänään.
Tasoeroa toki jonkin verran löytyy Saksan hyväksi vaikka sillä nuori joukkue onkin, mutta ei nyt sentään näin paljon! Islanti on vaarallinen joukkue eikä se usein murskatappioita kärsi, edellinen keskinäinen kohtaaminen Islannin ja Saksan välillä päättyi Saksan niukkaan 1-0 voittoon. Aika samanlaiset lukemat on tänäänkin odotettavissa. En millään jaksa uskoa, että Saksa voittaisi tämän matsin yli kahdella maalilla. Tulosveikkaus 0,1-1,2.

 

Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement