Mikko Koivu TPS.ään.

TPS on tänään pitänyt tiedoitustilaisuuden, siitä että Leijona kapteeni, NHL-seura Minnesota Wildin kapteeni ja TPS kasvatti Mikko Koivu saapuu turkuun pelaamaan. Koivun alustava sopimus kestää joulukuun ensimmäiseen päivään asti, jonka jälkeen sopimuksen mahdollisesta jatkosta seura ja pelaaja keskustelevat. Koivun ja muidenkin NHL.n työsulku pakolaisten kanssa on verotukselliset syyt pitkien lainasopimusten esteenä.

TPS julkaisi juuri viime viikolla, että seuraan palaa Petteri Nummelin. Nummelin pelasi ensimmäisen pelinsä viime lauantaina Tapparaa vastaan ja toi heti joukkueen puolustuksen kuosiin. Avauspelaamiseen tuli jotain tolkkua ja TPS lähti hyökkäyksiin hieman nopeammin kuin aiemmin.

Saa nähdä mitä Mikko Koivu tuo TPS.nn. Hän tuo varmasti lisää kuria koko joukkueeseen asenteellaan. Nostaa heikosti pelaavat laiturit ilmiliekkeihin. Hän tuo TPS.n juuri sitä selkärankaa mitä joukkue tarvitsee pärjätäkseen liigassa. Nyt on TPS junioreilla mahdollisuus kasvaa viisi senttiä lisää Mikko Koivun rinnalla ja nähdä, mitä ne huippu ammattilaiset tekee päivittäin ja viikottain, jotta he auttavat joukkuetta ja itseään aina vain parempiin suorituksiin.

Jos ja kun TPS alkaa nyt hinautumaan ylöspäin sarjataulukossa, niin on ihan turhaa nostaa Pajuojan Juhaa isoihin svääreihin, kuinka hänen pelitapansa toimii, sillä se peli, mitä TPS pelaa jatkossa, tulee Koivulta, Korpikoskelta ja Nummelinilta, nopeaa suoraviivaista peliä, jonka pitäisi tuottaa tulosta. Tässä joukkueessa Mikko Koivu on se joukkueen päävalmentaja, joka käskee ja muut kuuntelee. Valmentajat katsoo miestä ylös päin ja polvistuu edessä jos Mikko sanoo, että puolustajat ei tiputa kiekkoa alas vaan pistää sitä laitoihin nopeilla syötöillä silloin, kun Korpikosket on vauhdissa tykittämässä maalille.

Seuraavat kaksi viikkoa näyttää suunnan mihin TPS on menossa, mutta jokatapauksessa, Ilves ei tule HK-Areenalta pisteitä torstaina hakemaan, ei sitten millään!

PS. JOS NHL.n työsulku nyt yhtä äkkiä päättyy, TPS on totaallisessa kusessa.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement