Mestarienliigaa 10.12.13

Mestarienliigan toiseksi viimeistä lohkovaiheen kierrosta mennään ja edessä on jälleen pari oikeinkin mielenkiintoista ottelua. Turkissa Galatasaray saa vastaansa Juventuksen italiasta. Toisessa illan vihje pelissä espanjan San Sebastienissa vääntävät Real Sosiedad ja Sami Hyypiän valmentama Leverkusen pisteistä. Paljon on peleissä panosta, täten toivomme myöskin teidän panostavan näihin peleihin! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

 

Galatasaray – Juventus: Yli 3.5 maalia/2.75 Unibet

Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen ottelu, sillä molemmilla joukkueilla on pelissä paljon. Juventuksella on tällä hetkellä kasassa kuusi pistettä ja Galatasaraylla viisi. Mikäli kotijoukkue onnistuu haalimaan täyden pistepotin, etenee se jatkoon, kun taas vastaavasti: mikäli vieraat onnistuvat saamaan pisteenkin mukaan, nähdään Italialaisseura jatkossa. Galatasaray on pakko voiton edessä, mikä pakottaa joukkueen pelaamaan aggressiivista hyökkäyspeliä, joka taas avaa Juventuksen kaltaiselle vastahyökkäys joukkueelle maalipaikkoja runsaasti. Turkissa pelaaminen on vieraille aina tuskallista, sillä stadionit ovat melkoisia ”hornankattiloita” ja meteliä stadioneilta ei puutu. Uskomme kuitenkin Juventuksen kaltaisen joukkueen hallitsevan tämän ja ottelusta tulee erittäin maalirikas.

Edessä on maalirikas ottelu, sillä Galatasarayn on pakko hyökätä ja Juventus osaa käyttää paikkansa vastahyökkäyksistä hyödyksi. Tulosvetoon rohkea 2,3-2,3.

 

Real Sociedad – Bayer Leverkusen 2/1.80 Unibet

Kotijoukkue lähtee otteluun ilman panosta, sillä se on lohkovaiheessa onnistunut haalimaan kasaan vain yhden pisteen. Leverkusenilla sen sijaan riittää panosta, sillä se tarvitsee täyden pistepotin päästäkseen jatkoon samalla toivoen, että Shakhtar jää ilman täyttä pistepottia Old Traffoldilta. Leverkusenin on siis pakko hyökätä tänään aktiivisesti, eikä himmailulle ole varaa. Leverkusenin otteet ovat olleet myös hyvällä tasolla Bundesliigassa, kun se kaatoi taannoin mm. Dortmundin vieraissa. Kotijoukkue lähtee ilman panoksia tähän, joten uskon Sociedadin jäävän tänään isomman jalkoihin.

Kotijoukkue aivan vastaantulija, ei mitään toivoakaan maalista. Kun taas Leverkusen tykittää täydellä teholla tulemaan. Tulosvetoon 0-1,2,3

 

Lyö vetoa mestarienliigaan Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/t0mbbaa

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement