Mestarienliiga vihjeitä tiistai-illalle!

Mestarienliigassa on tänään jälleen kahdeksan ottelun kierros. Illalla samaan aikaan on menossa seitsemän ottelua, kun Zenit – Wien peli pelataan tällä hetkellä. Me tarjoamme vihjeet kahteen otteluun. Pelionnea ja antoisia lukuhetkiä!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

 

Arsenal – Napoli 1/1.95 Unibet

Arsenal – Napoli (+1) X/3.90 Unibet

Arsenal – Napoli: 2-1/8.50 Unibet

Giroud tekee maalin/2.45 Unibet

Mestarienliigassa on tänään mielenkiintoinen matsi englannissa, kun valioliigassa vahvasti kautensa aloittanut Arsenal saa vastaansa italian suurseuran, eli Napolin, joka on aloittanut Gunnersin tavoin kautensa loistavasti. Arsenalia ja Wengeriä epäilevät monet, mutta ainoastaan yksi tappio valioliigassa menneeltä kaudelta puhuu paljon puolestaan. Joukkueen hyökkäyspeli on todella hyvässä muotissa varsinkin Özilin tulon myötä.

Napoli koki viime viikolla Serie A.ssa ensimmäisen pistemenetyksensä, kun sarjanousija Sassuoloa vastaan kotipeli päättyi yllättävästi 1-1 lukemiin. Joukkue hallitsi tuossa ottelussa palloa 72prosenttisesti, mutta maalintekopaikat meni melkolailla tasan. Joukkue pelasi kaikenlisäksi ykköskokoonpanolla tuon ottelun. Viikonloppuna Napoli kuitenkin palasi voittojen tielle kaadettuaan 0-2 lukemin vieraissa Genoan.

Arsenal ja Napoli avasivat molemmat 2-1 voitoilla Mestarienliiga taipaleensa. Arsu kaatoi vieraissa Marseillen ja Napoli kotonaan Dortmundin. Tänäänkin mennään samoilla tuloksilla, sillä Arsenal voittaa kotietunsa turvin tämän ottelun niukasti 2-1 Olivier Giroudin onnistuessa kerran maalinteossa.

 

Celtic – FC Barcelona X/4.90 Unibet

Celtic (+1) – FC Barcelona 1/2.85 Unibet

Pukki tekee maalin/6.50 Unibet

Celticistä on tullut suomalaisille nyt varsin mielenkiintoinen joukkue Teemu Pukin siirryttyä sinne. Celtic yllätti viime kaudella FC Barcelonan kotikentällään 2-1 voitolla. Vieraissa FC Barcelonaa vastaan Celtic hävisi lukemin 2-1. Celtic hävisi mestarienliigan avauspelinsä loistavan taistelun ja aavistuksen jopa hallinneensa pelin AC Milania vastaan vieraissa 2-0. Tuolloin Teemu Pukki pääsi 75.minuutilla kentälle ja oli todistamassa molempia Milanin maaleja.

FC Barcelona sai oman junansa nyt varsinaisesti liikkeelle menneillä viikoilla. Mestarienliigan espanjalaisjätti avasi 4-0 kotivoitolla Ajaxista. Tämän jälkeen kaatui Rayo Vallecano 0-4, Real Sosiedad 4-1 ja viime pelissä Almeria vieraissa 0-2. Almeriaa vastaan pelatussa ottelussa joukkue koki kovan menetyksen, kun maailman paras jalkapalloilija, eli Lionel Messi loukkaantui. Messin puuttuminen tietysti heikentää Barcelonaa, mutta silti ei kuitenkaan.

Celtic ja FC Barcelona tarjoavat mielenkiintoisen ottelun, jossa nähdään maaleja. Sinivalkoiset lasit päästä me toivomme, että Pukki saa jälleen mahdollisuuden ja käyttää sen hyödykseen tekemällä huikean kotiyleisön edessä maalin. Peli päättyy lopulta 2-2 tasapeliin.

 

Lyö vetoa Mestarienliigaan Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement